Diskuse Diskuse

Pavel  - 11:54 10.03.2009

Zuzka:nechci:) ale mas pravdu
Zuzka  - 11:50 10.03.2009

Petr&Tomas Ja bych se Petra zastala tim,ze to myslel spis asi jako tecku. A mrzi me, ze bys s nama nejel. Jeste mas ale pul tydne, tak treba dozenes, co potrebujes.
Pavel&Tomas Co dodat;) Nechcete se osamostatnit oba a jit bydlet spolu;) Pak byste si nemeli co vycitat:)
Pavel  - 11:12 10.03.2009

Hlavne aby to bylo pohodlny a libilo by se mi to,ze?:)
Tomáš  - 10:55 10.03.2009

To jsi uhodl. Za tu tisicovku si koupim neco hezkyho a udelam si radost.
Pavel  - 10:50 10.03.2009

na druhou stranu Tomasi usetris tisicovku,kterou mi pak jako submisivni pritel das:)
Tomáš  - 10:47 10.03.2009

co je na tom k pousmani? Ja jsem z toho nestastnej. (viz ten tvuj ukoncujici smajlik) :)
Pavel  - 10:46 10.03.2009

Tjn,radsi konec:)

Tomasi: tak si muzem spolu udelat prochazku a dat si pusu pod rozkvetlou tresni:)
Petr  - 10:44 10.03.2009

Tomas: Skoda :-)

AD ty kecy dole: Boze vy mate problemy :-)
Pavel  - 10:32 10.03.2009

Tomas: za tebe taky zehli matka:) Ano,dost za me dela okoli,ale zas delam dost pro okoli..celkem vyrovnana partie:)
kdyz od nekoho neco prijmam-ochotu mi pomoci..jsem zas na druhou stranu ochotnej pomoci tomu druhemu :)
half und half:)

Tomáš  - 10:28 10.03.2009

Mno, tak ruzove to moc nevidim. Vyskytly se obtize (rozumejte prace), ktere bohuzel budu muset o vikendu udelat.

Takze si uzivejte sneznice a ja si zajdu nekam na prochazku.:(
Tomáš  - 10:28 10.03.2009

Ale ale, ty jsi se nam nejak rozkecal. Zvlaste jsi ale nejak opominul ten fakt, ze za tebe vsechno (nikoliv pouze ziveni) delaji jini. ;)) Ale nechme toho, pac by to nevedlo vubec nikam.
Petr  - 9:56 10.03.2009

Tomas: Je to na 2 a kus dne. Obvykle nocni vlak, pak dva dny a dalsi den sejit dolu a sup domu (za predpokladu ze vyjde pocasi a nemusis sejit driv samozrejme).
Pavel  - 9:03 10.03.2009

Tomasi: radsi nejezdi,musis uz konecne neco napsat,sam vis,ze vic chlastas a flakas se:)
Vymen Budvar z ruky za klavesnici..sup sup ;-)
Jinak s tim zivenim si nemame co vycitat,taktez zijes s rodinkou a sam by sis nevypral ani fusekle i kdyz nekolikrat jsem uz od tebe slysel,jak se chces osamostatnit:)..nejak to nejde,ze?:)
Smeknul bych pred tebou v pripade,kdyby si uz bydlel separovane od rodiny a vse by si zvladal bez rodicu..Ale realita je jina,oba jime ze spolecne lednicky,pradlo mame vyprane..Tak radeji pomlc o ziveni :)

A na hospodu a kulturu si vydelam sam ;-)
A co bude v normalnim zivote za x let,tak daleko ja nevidim ;-) radeji ziju pritomnosti..treba zitra uz tu nemusim byt:)
Tomáš  - 8:55 10.03.2009

No na to, ze te zivi a studuji za tebe jini, jsme si jiz zvykli. Netusim, jak to budes ale pak vest v normalnim zivote, tedy tehdy, az budees muset pracovat vlastnimi silami a ukazat, co v tobe je :D
Tomáš  - 8:54 10.03.2009

Ja nad tim stale dumam a dumam. Preci jenom rad bych jel, ale zase tim zanedbam hromadu povinnosti ;((

Kdy by se vyjizdelo? V patek rano, nebo vecer?
Petr  - 8:42 10.03.2009

Tomas: Asi Mala Fatra, tam je krasne ;-) Je lavinova dvojka, takze pohodicka.... :-)
Klára  - 8:20 10.03.2009

Já se hlásim... :) Snad...
Jana  - 6:46 10.03.2009

Petr: tohle jsem moc nepochopila, radši tě odchytím na icq a zeptám se podrobnjěi ;-)

wallyball: já se přidám ráda kdykoliv, teda s výjimkou týhle soboty, protože budeme... erm... slavit štědrý den :-))
Pavel  - 3:18 10.03.2009

Hm,tak asi jen dobre rano:)

Na pripadny wallyball nejdu!! holt budu mit prvni absenci a ne jednu ;-)
Vlastne tento blby sport nechci dlouho videt:)

Zuzka:pricitam ti jeden kladny bod..a to konkretne za cukrovinky z Moravy,ale beru to tak,ze vlastne vyzivujes budouciho svagra nebo zetaka..(mam v tehle rod. grupacich hokej) :)
Libi se mi na tom,ze nic neni pripekle..takove pripadne cukrovinky od Petry by byly na uhel a jeste k tomu seskrabany z neceho :)))
Tomáš  - 23:59 09.03.2009

dobrou noc i tobe.