Petr&Tomas Ja bych se Petra zastala tim,ze to myslel spis asi jako tecku. A mrzi me, ze bys s nama nejel. Jeste mas ale pul tydne, tak treba dozenes, co potrebujes. Pavel&Tomas Co dodat;) Nechcete se osamostatnit oba a jit bydlet spolu;) Pak byste si nemeli co vycitat:)
Tomas: za tebe taky zehli matka:) Ano,dost za me dela okoli,ale zas delam dost pro okoli..celkem vyrovnana partie:) kdyz od nekoho neco prijmam-ochotu mi pomoci..jsem zas na druhou stranu ochotnej pomoci tomu druhemu :) half und half:)
Ale ale, ty jsi se nam nejak rozkecal. Zvlaste jsi ale nejak opominul ten fakt, ze za tebe vsechno (nikoliv pouze ziveni) delaji jini. ;)) Ale nechme toho, pac by to nevedlo vubec nikam.
Tomas: Je to na 2 a kus dne. Obvykle nocni vlak, pak dva dny a dalsi den sejit dolu a sup domu (za predpokladu ze vyjde pocasi a nemusis sejit driv samozrejme).
Tomasi: radsi nejezdi,musis uz konecne neco napsat,sam vis,ze vic chlastas a flakas se:) Vymen Budvar z ruky za klavesnici..sup sup ;-) Jinak s tim zivenim si nemame co vycitat,taktez zijes s rodinkou a sam by sis nevypral ani fusekle i kdyz nekolikrat jsem uz od tebe slysel,jak se chces osamostatnit:)..nejak to nejde,ze?:) Smeknul bych pred tebou v pripade,kdyby si uz bydlel separovane od rodiny a vse by si zvladal bez rodicu..Ale realita je jina,oba jime ze spolecne lednicky,pradlo mame vyprane..Tak radeji pomlc o ziveni :)
A na hospodu a kulturu si vydelam sam ;-) A co bude v normalnim zivote za x let,tak daleko ja nevidim ;-) radeji ziju pritomnosti..treba zitra uz tu nemusim byt:)
No na to, ze te zivi a studuji za tebe jini, jsme si jiz zvykli. Netusim, jak to budes ale pak vest v normalnim zivote, tedy tehdy, az budees muset pracovat vlastnimi silami a ukazat, co v tobe je :D
Na pripadny wallyball nejdu!! holt budu mit prvni absenci a ne jednu ;-) Vlastne tento blby sport nechci dlouho videt:)
Zuzka:pricitam ti jeden kladny bod..a to konkretne za cukrovinky z Moravy,ale beru to tak,ze vlastne vyzivujes budouciho svagra nebo zetaka..(mam v tehle rod. grupacich hokej) :) Libi se mi na tom,ze nic neni pripekle..takove pripadne cukrovinky od Petry by byly na uhel a jeste k tomu seskrabany z neceho :)))