Přišla všem změna letu do Turecka? Jak jsme pochopil, musíme ji potvrdit. Asi je tam změna v čase. Ještě jsme se v tom nerejpal. Nesmíme na to zapomenout.
To je fakt,kulicky rules ;-) Akorat ten prcek,co si chtel taky zahrat byl trochu smutnej,ze jsem mu zabral jeho pole pusobnosti;-)) Btw: otevrete si okna,da se rici,ze se dycha nejlepe za poslednich 5 mesicu v Praze:) zadna inverze atd...
Jen běžte na výstavu, dokonce si tam můžete zahrát kuličky, to je nejlepší část z celé expozice. Ale je škoda, že nám to moc nešlo. Děda by to uměl líp než já :-)
jo pavel to vede ve velkým, člověk veze na hory víno, on vodku:)všichni už dojíždějí a on začíná s ořechovicí a ten jeho plecháček:)to jsou štamprdlata jako vyšitý:)).. jani určitě bych na ní šla, a na předprodeji se můžem dohodnout kdy;)
Péťa: myslela jsem, že budu muset spěchat, výstava měla původně končit už za týden. ale prodloužili to do července, takže je mi to vcelku jedno. tak když budeš mít cestu do Prahy... ;-)
Pavel: no tak to je jasný, žejo... musíme naplánovat, který den na to představení půjdem a taky při tý příležitosti můžem trochu naplánovat ten zátop. no ale jak podotkla Péťa - ty tam chceš strávit celý měsíc? :-))
Petra: to souhlas,zni to lepe! Az tedka koukam,ze to je mysleno na cekacku listku,tak to jo :) Jsem myslel pred predstavenim:) Notor?:) ehm,nejsem..jsem vas ukladal v sobotu do postylky deti..planovat se musi s citem :)
no možná je to pleunasmus:) ale zní to líp než chlastačka:)...jen pavle, my jdeme na předprodej a ne na maraton plánování až do začátku představení ;P takže kdo je notor;)
To se mi libi,jak to kazdej uz nazyva kulatne "planovani" :) A pry ze ja jediny jsem alkoholik :) Prdlajs! Jinak souhlas,ja zas vezmu rybizovku a dame to dohromady a v divadle budem jak dela:)
výstava:)to zní samo o sobě dobře, kdy máš v plánu jani jít?já tam očividně(jako nepražák) nebyla na cimrmany se těším, co si takhle udělat "plánovací " večer před divadlem..?já bych přivezla to dobré růžové vínko:)a bábovku taky at nemám nálepku té, co připálí ešus:)
Jo, Cimrmanů bych se taktéž rád zúčastnil a ráno před divadlem postojil s kouskem bábovky a připíjel na zdraví s čajem z termosky. Anžto divadelní představení v budoucnu skutečně mohou být a bohužel jistě budou ochuzena o herecké hvězdy, na něž jsme předlouhou dobu zvyklí. Smoljak jest nenahraditelný na rozdíl od pecky s vyřezaným zámkem na jejím povrchu :-)
ad nazev tymu: co treba Rolbari, toho se kazdy zalekne :-))
Pavel: tak to jsem zvedava, jak dopadnes... ale snad uz to bude ok. a do konce dubna casu dost na rozcviceni
Peta: jj, tady jsem spala dobre - vstavala jsem klasicky v 8:30 ;-) ale ono se taky vstyava lip, kdyz na cloveka nikdo nevrha nevrle pohledy ;-))
Cimrmani: dobra zprava. 24. budu sama doma, takze mi nikdo nebude kecat do toho, ze stravim noc pred divadlem :D takze bych vzala babovku a vyrazila s vama (akorat pak asi budem mit tolik listku, ze budem moct vykoupit jedno cely predstaveni)
Zuzka: pro vysvetlenou:to jsou kluci ze Zkrocene hory preci ;-) ale vecir to zmenim,uz se na to sam nemuzu divat:)) Ad slecna:chyba lavky,preferuji chlupatejsi;-) mno radsi konec:)