Diskuse Diskuse

Petra  - 11:54 08.03.2009

Dobrý ráno,
jani že jsi dnes spala dobře, mě tvůj ranní šramot kolem postele vůbec nevzbudil:)
udělejte druhý tým, prosíím:)bude odplata šupináči klouzalové!:-D
radime: konečně jsi ve svým, že vezmeš retrívra na projížďku do kabiny?:)
bábovka: všem chci jen říct, že je skoro tak dobrá jako ta janina, mnam mnam:)pavle pošlu ti max co upadne pod stůl,větší přízpěvky nečekej:)
Tomáš  - 11:40 08.03.2009

Tak to bude neco. Uz se na to tesim :)
Pavel  - 11:15 08.03.2009

hm:) mno mozna bych sel,ale to lezeni bych nedal..kor neohnu stale prst,tak je to celkem na prdel :)
A ta cena me taky trosku deprimuje:)
Na druhou stranu to muze byt celkem prca,ale kdyby bylo vlezny tak 2 kila a nebylo by tam lezeni,tak je to hnedka o neco lepsi :)
Jana  - 11:13 08.03.2009

rodinná varianta: já, Radim, Pavel :-))
Petr  - 11:13 08.03.2009

Radim: Dobry avatar ;-))
Jana  - 10:49 08.03.2009

tak jó, Radim si udělá culíčky a budeme holčičí tým :P

tak a teď abych si to vyžehlila... na http://www.z1tv.cz v programu - 7.3 v 18:05 Autoshow ;-) akorát nevim, jestli se to dá přehrát, ty jejich stránky jsou nějaký pofiderní
Radim  - 10:43 08.03.2009

Tomas: Jo v pohode, ja si to domlouvani na to pamatoval jen matne, moc jsem to neresil, kdyz jsem jeste nemel podrobnejsi informace.

Zuzka: Tak jak to vidis? :)
Jana: Mamo, jdem do toho! :)

Tak Iriador bude tedy nejen cestovni kancelar, ale jeste taky zavodni tym jo? :)
Tomáš  - 10:36 08.03.2009

Na tebe myslime taky, to se neboj! Bohuzel, jak jsou to ty 3 clenny tymy, tak jsme jeden utvorili. Nicmene - a to je podstatne - jde o to, abyste utvorili druhy tym a to co nejdrive.

Napadlo me, ze muzete vytvorit tym - ty, Jana, Zuzka. Ci treba Tomase do toho zapojit, mozna by taky jel.
Jana  - 10:34 08.03.2009

Tomáš, Pavel: a zrušit se to nedá, co? vy jste horší než jehovisti :D

Radim: no tak už jsme dva do dalšího týmu, ne? ;-)
Radim  - 10:27 08.03.2009

Sakra, skoro to nestiham cist :)

Jana: Pořad jsem nestihl, ale urcite se pokusim si ho nekde sehnat ;)
Peta: Retrivr je kouzelnej, to sedi :o)
Tomas: Jsou veci, na ktere je lepsi se neptat :)

O zatopu:
Vy uz jste registrovany jo? Koukal jsem na to a libi se mi to. Myslel jsem, ze to budem jeste nejak dohadovat o tom rekre tymu. Takze asi nic co?
Pavel  - 10:16 08.03.2009

Jojo..malym pismem je tam i uvedeno,posilat pravidelne prispevky na ucet pokladnika-->tedy me:)
Ucet vam sdelim vzdy na konci kvartalu:)
Tomáš  - 10:11 08.03.2009

Jani, ty jsi necetla prava a povinnosti kazdeho ucastnika Iriadoru? Pri registraci byly napsany uplne dole a pismem velikosti 0px. Tudiz holt smula :D
Jana  - 9:58 08.03.2009

hele moment, o zodpovědnosti související s registrací dřív nebyla řeč :-))

Péťa: hm, skoro jsi mě navnadila, že bych taky něco upekla :-)

Zátop: a kdo se teda účastní? ovšem kdyby bylo možný dát dohromady ještě jeden tým, šla bych do toho taky

a Ivču taky pozdravuju ;-)
Honza  - 1:20 08.03.2009

Ale jinak to vypadá roztomile :-)
Honza  - 1:04 08.03.2009

Koukám, že se to koná v Českém středohoří, v mém kraji nejmilejším, to je od pořadatelů milé, že vybrali právě takové kouzelné místo. No, asi se ten víkend, kdy vy budete blbout na laně s horským kolem a buzolou, podívám na chatu. To již bude venku krásně, rodiče budou jistě grilovat na zahrádce, tak proč bych se nepřipojil k víkendové žranici. To bude žrací OTOB, orientačně se zakousnu do kolena a nechám po své tváři téct hutný omastek. Využiji strategických postupů stravování k nejefektivnějšímu snězení všech nabízených pokrmů tak, abych se vešel do 1440 Kč, které za víkend sice sním, ale tu sumu naopak vydělám. A pak to celé zapiju lahodným pivíčkem a pošlu vám sytou sms :-D
Pavel  - 0:57 08.03.2009

Nebo mi prachy poslete na ucet a ja vas budu prohanet po lese na ctyrkolce:)

A kdyz vas uvidim s burtem v ruce,tak vam sprerazim ruce:))
Petr  - 0:55 08.03.2009

Nj, moc zabavny stravit 2 dny v buse. Radsi budu Zatapet :-)

No nic, brou... jdu chrnet. Mejte se tu pekne. Zitra zkusim zacit tridit fotky, uz se na to tesim :-)
Pavel  - 0:53 08.03.2009

hm,za 14 stovek bych si radsi koupil jizdenku od Student agency do Finska,koupil si tam noviny a jel zpatky:))
Tomáš  - 0:47 08.03.2009

Nazor: Nikoliv, nejsem dobytek. Jsem velice slusny hoch, ktery akorat zustava po vetsinu casu nepochopen.

Co se tyce toho, ze bych plakal, nebojim se, jsem chlap! :)

Zatob je krasna hra, fyzicky narocna a s brontosaurama nemajic nic spolecneho, viz: zatop
Honza  - 0:42 08.03.2009

Tomáš: Jestli chceš slyšet naprosto upřímný názor, ničím neovlivněný, moc rád ti jej povím, ale budeš plakat a už se tu neukážeš :-D

Bábovky mi, prosím, zasílejte poštou, adresu jistě znáte. A kdo si chce opravdu šplhnout, tak jedině piškotovým dortem mi uděláte nej radost.

Zatop? Co to je? Jestli hodláte jet s brontosaurama sbírat dříví na "Zátop", tak to je od vás šlechetné. Můj otec, jehož si vážím stejně jako svých glejdů, by pár kubíků dřeva potřeboval ;-)