Dobrý ráno, jani že jsi dnes spala dobře, mě tvůj ranní šramot kolem postele vůbec nevzbudil:) udělejte druhý tým, prosíím:)bude odplata šupináči klouzalové!:-D radime: konečně jsi ve svým, že vezmeš retrívra na projížďku do kabiny?:) bábovka: všem chci jen říct, že je skoro tak dobrá jako ta janina, mnam mnam:)pavle pošlu ti max co upadne pod stůl,větší přízpěvky nečekej:)
hm:) mno mozna bych sel,ale to lezeni bych nedal..kor neohnu stale prst,tak je to celkem na prdel :) A ta cena me taky trosku deprimuje:) Na druhou stranu to muze byt celkem prca,ale kdyby bylo vlezny tak 2 kila a nebylo by tam lezeni,tak je to hnedka o neco lepsi :)
tak jó, Radim si udělá culíčky a budeme holčičí tým :P
tak a teď abych si to vyžehlila... na http://www.z1tv.cz v programu - 7.3 v 18:05 Autoshow ;-) akorát nevim, jestli se to dá přehrát, ty jejich stránky jsou nějaký pofiderní
Na tebe myslime taky, to se neboj! Bohuzel, jak jsou to ty 3 clenny tymy, tak jsme jeden utvorili. Nicmene - a to je podstatne - jde o to, abyste utvorili druhy tym a to co nejdrive.
Napadlo me, ze muzete vytvorit tym - ty, Jana, Zuzka. Ci treba Tomase do toho zapojit, mozna by taky jel.
Jana: Pořad jsem nestihl, ale urcite se pokusim si ho nekde sehnat ;) Peta: Retrivr je kouzelnej, to sedi :o) Tomas: Jsou veci, na ktere je lepsi se neptat :)
O zatopu: Vy uz jste registrovany jo? Koukal jsem na to a libi se mi to. Myslel jsem, ze to budem jeste nejak dohadovat o tom rekre tymu. Takze asi nic co?
Koukám, že se to koná v Českém středohoří, v mém kraji nejmilejším, to je od pořadatelů milé, že vybrali právě takové kouzelné místo. No, asi se ten víkend, kdy vy budete blbout na laně s horským kolem a buzolou, podívám na chatu. To již bude venku krásně, rodiče budou jistě grilovat na zahrádce, tak proč bych se nepřipojil k víkendové žranici. To bude žrací OTOB, orientačně se zakousnu do kolena a nechám po své tváři téct hutný omastek. Využiji strategických postupů stravování k nejefektivnějšímu snězení všech nabízených pokrmů tak, abych se vešel do 1440 Kč, které za víkend sice sním, ale tu sumu naopak vydělám. A pak to celé zapiju lahodným pivíčkem a pošlu vám sytou sms :-D
Tomáš: Jestli chceš slyšet naprosto upřímný názor, ničím neovlivněný, moc rád ti jej povím, ale budeš plakat a už se tu neukážeš :-D
Bábovky mi, prosím, zasílejte poštou, adresu jistě znáte. A kdo si chce opravdu šplhnout, tak jedině piškotovým dortem mi uděláte nej radost.
Zatop? Co to je? Jestli hodláte jet s brontosaurama sbírat dříví na "Zátop", tak to je od vás šlechetné. Můj otec, jehož si vážím stejně jako svých glejdů, by pár kubíků dřeva potřeboval ;-)
jani že jsi dnes spala dobře, mě tvůj ranní šramot kolem postele vůbec nevzbudil:)
udělejte druhý tým, prosíím:)bude odplata šupináči klouzalové!:-D
radime: konečně jsi ve svým, že vezmeš retrívra na projížďku do kabiny?:)
bábovka: všem chci jen říct, že je skoro tak dobrá jako ta janina, mnam mnam:)pavle pošlu ti max co upadne pod stůl,větší přízpěvky nečekej:)