Problem je, ted na to upozornila zuzka, ze se zmenil jen jeden let a otazka je, jestli muzeme zmenit pak i ten zpatecni. Pavle, posli mi kde jsi vystrachal ty podminky. A my jdeme zatim vratit bezky, nez tu padnem z redidla.
Ok, to zni dobre... Tak mrknem jak je ted plny click4sky, kdyz nabizi uz taky Istanbul a mozna by jsme na tom mohli vydelat. Hlavne teda tu zmenu nepotvrzovat! Co vy na to?
Hm,nasel jsem v jejich podminkach az na xx milionte strance podminky:Vsechny dotazy jsou tam vlastne zodpovezeny..
Článek 11 – Letové řády, odpovědnost přepravce v případě zpoždění letu, zrušení letu a odepření nástupu na palubu letadla 11.1 Letové řády 11.1.1 Na potvrzení o rezervaci jsou uvedeny časy odletu a příletu podle letového řádu platného v době provedení rezervace. Časy odletu a příletu uvedené na potvrzení o rezervaci se mohou změnit. 11.1.2 V případě změny času odletu uvedeného v potvrzení o rezervaci přepravce informuje cestujícího o této změně na kontaktních místech poskytnutých cestujícím při provedení rezervace. Přepravce neodpovídá za škody způsobené porušením povinnosti cestujícího poskytnout přepravci správné a přesné kontaktní údaje. Přepravce doporučuje cestujícím, aby se o případných změnách v letovém řádu přesvědčili ve lhůtě 24 až 48 hodin před odletem na telefonním čísle +421/48504850. 11.1.3 V případě změny času odletu, která cestujícímu nevyhovuje, přepravce cestujícímu nabídne přepravu jiným letem a v jiném termínu. Souhlas cestujícího s přepravou jiným letem a v jiném termínu se považuje za dohodu o změně smlouvy o přepravě. 11.1.4 Odmítnutí přepravy v jiném přepravcem nabídnutém termínu se považuje za dohodu o zrušení smlouvy o přepravě. Přepravce je povinen vrátit cestujícímu v takovém případě cestovné
Ale mám pocit, že Turci žijou hlavně v noci kvůli teplotním podmínkám :-) Tak zase očekávám nějakou úroveň, když je to země, která se hlásí do EU, tak bych to viděl na stejné podmínky jako v Praze a možná o něco lepší :-D
PetaJo, presne tak. Potvrzovat bychom to meli jen my dva. Hele, tak navrhuju zavolat na to Slovensko a zeptat se, ze nam tohle prerezervovani nevyhovuje, zda by nas neprerezervovali na ten patek, jak jsme puvodne uvazovali. I kdyz to nepujde, tak za dotaz nam hlavu neutrhnout..proc se nezeptat, ze?
Petr Rekla bych, ze mail prisel jen mne a Tobe (nebo jsi to ostatnim preposilal?). Ted jsem kontrolovala casy, puvodni odlet z Bratislavy byl ve 12.10, posunuli nam ho na 23.00. Den stejny. Let zpet zustal taky stejny.
Pavle, posli mi kde jsi vystrachal ty podminky. A my jdeme zatim vratit bezky, nez tu padnem z redidla.