Diskuse Diskuse

Zuzka  - 19:24 08.03.2009

Pavel Hmmm, to jsi ty a ta tva nova Slecna:) ?
Jinak, naopak doufam,ze prst budes mit OK. Ze ho bude jen treba rozhybat.
Pavel  - 19:14 08.03.2009

Zuzko neves hlavu,kdybych zitra nedopadl dobre s prstem,tak ti moje misto prenecham ;-)
Zas to nechci lamat pres koleno,uvidi se zitra:)
Kdybych se nakonec zucastnil,tak neni problem udelat 3. tym,ne?:) Kamaradu je dost a ne vsechno se musi hrat na vysledky,ze?:)
Zuzka  - 18:58 08.03.2009

Tak koukam a procitam a zjistuju, ze jsem prosvihla predregistraci do druheho tymu. No neva, ale napresrok se mnou pocitejte!
Na Cimrmany jsme predprodej asi prosvihli, takze az 24.teho se krasne nevyspime. Uz se tesiiim.
Petr  - 15:08 08.03.2009

Tak to dame urcite. Skoda ze jsem nenasel zadnou zminku o predstaveni na Lucni Boude. Asi to byly zvesti o tom uz probehlym...
Pavel  - 14:59 08.03.2009

hm,radsi bych dal koulovacku pred Zizkovskym divadlem a vystal nejakou frontu na Cimrmany.
Musime delat,nez Smoljak natahne backory,vzdyt uz mu je taky 80 skoro:)
Pak uz ztrati Cimrmani kouzlo..
Tomáš  - 14:06 08.03.2009

Koukam, ze ty si taky s tim koulovanim nedas pokoj,co? ;) Doufam, ze tam moc blata nebude, ale kdyby, tak si to radne uzijem.
Tomáš  - 14:06 08.03.2009

AA, pan se probudil a hned uz chce planovat. To ti ten tyden nestacil, notoro? ;)

Ale jinak to neni spatny napad. Jenom holt nemam kolo. To zacina byt jako docela nehezky problem.
Petra  - 13:53 08.03.2009

..já myslím že jestli budeme dva týmy tak bychom se mohli přejmenovat i my, iriador A dobře tedy ne;)ale třeba šupinky versus klistry...a bude odplata a doufám že i spousta bláta aby bylo z čeho dělat munici na koulovačku:)
Petra  - 13:49 08.03.2009

jo to je moc dobrej nápad zajet sem k nám do mých luhů a hájů v rámci tréninku a plánování:) MH je asi 70 z černého mostu(tudíš z radimových polí asi 90, z tomášových filmových studií asi 110):-) ale jsou tu pěkné trasy v terénu;) mooc pěkný nápad
Pavle, taky jsem si z kopce nebyla moc jistá tvoji povahou:)štěstí že máš vražedný sklony jen ve fázi nesplnitelných ideí a ne v realizaci
Petr  - 13:33 08.03.2009

Peto, jak daleko je ta vase trojvesnice? Ptam se, abych zjistil, jestli je schudny tam treba nekdy dojet na koel v ramci "treninku" ;-) Treba neco naplanovat a tak ;-)
Petr  - 13:31 08.03.2009

Kriste ja umru :-)) Iriador B, Supinkovy Iriador - Radime, bodujes :-)))
Tomáš  - 12:39 08.03.2009

Supinkovy iriador - inu, zvolte si jmeno, jake chcete. I kdyz vam to v nicem nepomuze ;)

Nicmene bude aspon hezka rivalita mezi obema tymy a teprve tady se ukaze, jestli supinky pomahaji ;)
Pavel  - 12:29 08.03.2009

Hm,kdybych se zucastnil,tak co nazev Adamsnova rodinka:) ale i to druhe je good ..
Radim  - 12:28 08.03.2009

Peta: No jasne, necham ho i ridit, kdyz si umeje tapky :)

Jaky nazev bude mit druhy tym? Rozhodne bych se branil nazvu "Iriador B", protoze my nejsme rozhodne zadna Bcka...Mozna "Supinkovy Iriador"? :)
Pavel  - 12:24 08.03.2009

Hm,to si nechci predstavit,kdybych ti dal treba celou konzervu,tak rovnou jdu na ARO:)

Ale jen tak mezi nami..kdyz jsme sli z Vrbatky,tak jsem mel takovy napad,ze te hezky shodim z 15 metrovyho kopce:) Jen jsem propocitaval mozne nasledky..a nakonec jsem tak neucinil,pac jit zbytecne do vezeni,neni dobry:)
Petra  - 12:18 08.03.2009

Ale pavle, ty zapomínáš že za párek jsem tě několikrát hodila do sněhu. a já myslela že to stačí:)
jinak fotka jak z beverly hills, kam ty na ty voloviny chodíš:)
Pavel  - 12:13 08.03.2009

Tak zas dle poctu lidi ..to nevypada,ze by behem 24 hodin mel byt 350% narust tymu..:)
A trosku na rozmyslenou to chce..ani nevim, v jakym stavu mam rotoped:)
Tomáš  - 12:09 08.03.2009

joo, tak pan chce konzultovat. Toz sup sup, at to neprosvihnete. I kdyz tedy osobne si taky myslim, ze to klidne par dni pocka.
Pavel  - 12:04 08.03.2009

Mno,koukam,ze tam je 16 tymu..takze do zitrka by to mohlo pockat:) Musime nejdrive dat rec s doktorem,pac s prstem u kteryho neni perspektiva zlepseni..blbnout po lese nechci :)
Tak jestli to nespecha,reknu po zitrejsi navsteve u doktora:)
Porad si myslim,ze je to blbost..ale na druhou stranu jsem taky trosku debil,tak proc se toho nezucastnit:)
Ten rekre typ vypada celkem na pohodu:) Kdyz se bude dat dle pravidel osmelit to lezeni,tak tim lepe..
A rozmyslet si,zda chci za honeni po lese,dat 15 stovek..ty penize taky nes**u,tak to musim trosku promyslet

Petra:hm hm,takze koncis :) a to jsem ti dal parek,ten jsem mel radsi hodit do kose ;-)))
Petra  - 12:03 08.03.2009

kdo chce už dneska trénovat na zátop a má chuť na bábovku at přijde po svých ke mně. limit je čaj o páté, pak už se ani bábovky nevydávají:)