Zuzko neves hlavu,kdybych zitra nedopadl dobre s prstem,tak ti moje misto prenecham ;-) Zas to nechci lamat pres koleno,uvidi se zitra:) Kdybych se nakonec zucastnil,tak neni problem udelat 3. tym,ne?:) Kamaradu je dost a ne vsechno se musi hrat na vysledky,ze?:)
Tak koukam a procitam a zjistuju, ze jsem prosvihla predregistraci do druheho tymu. No neva, ale napresrok se mnou pocitejte! Na Cimrmany jsme predprodej asi prosvihli, takze az 24.teho se krasne nevyspime. Uz se tesiiim.
hm,radsi bych dal koulovacku pred Zizkovskym divadlem a vystal nejakou frontu na Cimrmany. Musime delat,nez Smoljak natahne backory,vzdyt uz mu je taky 80 skoro:) Pak uz ztrati Cimrmani kouzlo..
..já myslím že jestli budeme dva týmy tak bychom se mohli přejmenovat i my, iriador A dobře tedy ne;)ale třeba šupinky versus klistry...a bude odplata a doufám že i spousta bláta aby bylo z čeho dělat munici na koulovačku:)
jo to je moc dobrej nápad zajet sem k nám do mých luhů a hájů v rámci tréninku a plánování:) MH je asi 70 z černého mostu(tudíš z radimových polí asi 90, z tomášových filmových studií asi 110):-) ale jsou tu pěkné trasy v terénu;) mooc pěkný nápad Pavle, taky jsem si z kopce nebyla moc jistá tvoji povahou:)štěstí že máš vražedný sklony jen ve fázi nesplnitelných ideí a ne v realizaci
Peto, jak daleko je ta vase trojvesnice? Ptam se, abych zjistil, jestli je schudny tam treba nekdy dojet na koel v ramci "treninku" ;-) Treba neco naplanovat a tak ;-)
Hm,to si nechci predstavit,kdybych ti dal treba celou konzervu,tak rovnou jdu na ARO:)
Ale jen tak mezi nami..kdyz jsme sli z Vrbatky,tak jsem mel takovy napad,ze te hezky shodim z 15 metrovyho kopce:) Jen jsem propocitaval mozne nasledky..a nakonec jsem tak neucinil,pac jit zbytecne do vezeni,neni dobry:)
Ale pavle, ty zapomínáš že za párek jsem tě několikrát hodila do sněhu. a já myslela že to stačí:) jinak fotka jak z beverly hills, kam ty na ty voloviny chodíš:)
Tak zas dle poctu lidi ..to nevypada,ze by behem 24 hodin mel byt 350% narust tymu..:) A trosku na rozmyslenou to chce..ani nevim, v jakym stavu mam rotoped:)
Mno,koukam,ze tam je 16 tymu..takze do zitrka by to mohlo pockat:) Musime nejdrive dat rec s doktorem,pac s prstem u kteryho neni perspektiva zlepseni..blbnout po lese nechci :) Tak jestli to nespecha,reknu po zitrejsi navsteve u doktora:) Porad si myslim,ze je to blbost..ale na druhou stranu jsem taky trosku debil,tak proc se toho nezucastnit:) Ten rekre typ vypada celkem na pohodu:) Kdyz se bude dat dle pravidel osmelit to lezeni,tak tim lepe.. A rozmyslet si,zda chci za honeni po lese,dat 15 stovek..ty penize taky nes**u,tak to musim trosku promyslet
Petra:hm hm,takze koncis :) a to jsem ti dal parek,ten jsem mel radsi hodit do kose ;-)))
Jinak, naopak doufam,ze prst budes mit OK. Ze ho bude jen treba rozhybat.