Honzik: jj,taky jsem mel krizi,kterou jsem snad nezazil za posledni rok,uz jsem tam chtel proste jit:) Pak to 2 minutove vyprazdnovani stalo za to ;-))
Klára: Ale do krovu tě už nepustili, viď? To je čtvrtý rozměr katedrály :-)) Jinak to triforko vždycky stojí za to :-D
Jinak včerejší divadélko bylo supr, hezky zahraný, s umocněným závěrem to už vůbec nemělo chybu. Jenom ta epizodka s močákem byla příšerná (nikomu to nepřeji takto zažít). Stačilo pár minut navíc... :-D
Hurá, hurá, hurá, konečně i já jsem dnes viděla triforium.. tak dlouho jsem vám to záviděla, až jsem se taky dostala nahoru :) Mám z toho takovou radost, že vám to musím napsat :)
Tak mam asi dalsiho clovicka. Ivca (sestricka) by se pridala. Takze doufam,ze plati ten 1.tyden v breznu, protoze si zacina planovat volno. Jinak mi ted doslo, ze my obe musime byt ale uz na 7meho brezna doma, protoze ma babicka oslavu. Ale to ten termin nijak moc neomezuje.
To probuzeni a cesta domu byla opravdu hrozna. Abych se priznal, byl jsem rad, ze jsem rad. Musel jsem si jeste na hodinku lehnout, abych byl vubec pouzitelnej.
Nicmene vecer to byl krasnej a slivovicka byla naprosto paradni. jen tak dal.