Když mám hrát ve filmu, chci dostat zaplaceno, i kdyby se točilo to nejblbější béčko, chci svůj honorář. Nejsem charita, abych skákal všemu, co vydává zvuky :-)
Tomas: tak me se libi jen zahr. kapely,ceskou scenu moc nemusim ,ale hodnekrat jsem byl na koncertu,ktery nijak neznel..:) Tak zaskakat si v kotli muzem,pokud se k tomu nekdo prida,tak bych mozna sel ;-)))
Hm,Tome a nechces ten wallyball odlozit,az nebudou venku tuny snehu a ledu..co takhle zrealizovat nejakou klouzacku po prdeli?:) Smrdet ve skleneny mistnosti muzem i v lete :) tedka bych zrealizoval spis bobovacku ;-)) Ale jinak,taky bych zasel na wallyball:)Toz me to je jedno
Hm,co se tyce viz koncert,tak si neco poslechnu,co to je vlastne zac..ale kdyz jsem to hodil na youtube,tak mi vyjela nejaka fasisticka kapela z 2. svetove valky:)
Chtěl bych vytáhnout sáňky, tedy pokud je ve sklepě nesežraly myši, už je to pár let zpátky, kdy jsem je viděl na denním světle :-)
Ještě by bylo fajn někdy na jaře uskutečnit závody na lodičkách kolem Střeleckého ostrůvku. V plánu je neoficiálně akce asi třetím rokem, tak je čas prolomit ledy :-D