Tomas: Ehm postouchni Petra. Jelikoz jsem stale doma, tak ho muzu postuchovat tak leda telefonem. A vzhledem k tomu, ze mi dneska jeste neodpovedel na zpravu, tak hadam, ze Petricek jeste spinka:) Takze hazu horky brambor na Pavla. Jinak za sebe bych rada, kdybychom na Silvestra bud zalyzovali nebo jeste lepe zasvetili Petrovy nove holky co ma doma. Na horach snih je, takze by nemel byt problem...
Tomas: presne tak. Role blizkych pribuznych je nejlepsi. Clovek se pobavi a pak ty deti strci zpatky rodicum;) Klarka: Pubodne jsem myslela, ze pujdem vecer, ale jestli budes u babicky, tak se urcite domluvime nejak jinak.
Zuzka: Měla bych přijet někdy kolem poledne.. Tak snad to neplánujete na nějaké ranní hodiny, či pozdnějš večerní :)
Babička mě za to sice nebude mít příliš ráda, když jsem 4 dny u ní zredukovala na 1 a teď to bude dokonce jen na jeden večer, ale buď to pochopí a nebo mě vydědí, oboje tuto situaci tak jako tak vyřeší :)
Pavel: Křeček v kleci je roztomilej jako dítě mlátící kladivem do nábytku, obzvláště, když si o svojí klec v noci brousí zuby a máš ho kousek za hlavou ;-)
Zuzko:..slovo "roztomile" je velice zavadejici,i krecek v kleci je taky roztomily a rozhodne to nerve,nerozbiji,nedela bordel,nemlati kladivkem po nabytku ;-))
Tak ja si na ne nestezuju (mozna i proto, ze tu navstevu jsme predstavovali i my - byli jsme u babicky). To spis chudera babicka. Tyhle rodinne sleziny mam posledni dobou (co jsem furt v Praze) fakt i rada. Jen je treba mit chvilkama bud pevne nervy nebo spunty do usi;) Ony ty male deti jsou sice fakt roztomile, ale rekla bych ze pusobi take dost antikoncepcne:D
Co se navstev tyce,tak ta dnesni me stacila..prisel parchant od sestry a uz vim,proc jsou babyboxy..malej,rozmazlenej,urvanej hajzlik :) Clovek se nedivi,ze ty decaky jsou plny,kdyz to clovek tak pozoruje!
Wallyball: Jsem rozhodne pro. Nedele je super termin.
Navstevy:Ja si to odbyl jiz prvni svatecni den a tedka mam klid. Akorat jsem sel za kulturou, do divadla, ale mocdobre to nebylo, takze kulturni zazitek nic moc.
Snih: Tak uz nezavidte. Uz neni. Tedy jen sem tam mirny poprasek, ktery stihl zamrznout pred roztopenim. Wallyball: Jsem rozhodne pro. Navstevy: Tak ta letosni byla fakt narocna, mali rvouni rvali, dospeli rvali na male rvouny, ti rvali zpatky na dospele. Proste je to krasne, jak clovek vidi ty male cipery (jen je mi lito rodicu, ze to maji porad doma;))