Nebiju hlavou do zdi. Naopak, otevrel jsem si okno (... a pivo) a koukal jsem se, jak ten den hezky zacina.
Pak jsme jeli s tatkou pro Plzen, takovej roztomilej soudek nam dali a pak se slo pracovat. Stale jsem ale koukal z okna, jak semo tamo vykukuje slunicko.
Tomas: Tak krasne se to cetlo, ale tou posledni vetou jsi to surove zazdil! ;)) Zuzka: Prosimte, to jen tady, aby to vypadalo stylove - doma bije hlavou o zed, chodi oblecenej v cernym a sem tam se rizne nozem :-) Pavel: Nj, vsichni vime co za to muze a sport to neni ;-)) Je to metla ;-)
Vy me nemate radi. To je od vas velice nehezke. Ja vas chci povzbudit nejakym milym slovem, takhle po ranu, a vy mi to oplacite skrcenim a buh vi cim. NEbudu vas mit rad :)
Je nadherne, takove vetrno, mraky se honi po obloze, proste parada. Jenom, kdyby semo tamo zasnezilo. Ale o tom si budeme muset nechat zdat, leda tak nekde na horach.
Nicmene dneska bude krasny, pracovni den. Hura tedy na nej.
Hm,rano jsem pomahal mati myt okna a tedka jsem hledal optika,takze az tedka mam cas se potit:) Mam jen lehkou teplotu...ale asi jsem si nemel davat to stud. pivo po sportu,to asi bylo definitivni tecka:)
Jinak dekuji za projeveni zajmu :) a ty Tomasi zhyn,tim poslednim prispevkem to nezachranis ;-)))
Ja take myslim,ze kulturni vecer se zdaril. Sic ted teda sotva busim prstama do klavesnice a ruce boli i pres pivni anestezii ale bylo to super, tesim se na odvetu. A hlavne nezapomenout: "Obema rukama sakra :)"
Mno mohu rici,ze uz se taky tesim,az mi polevi kasel a dam si tu zrzavou krasku ;-) Ze spajzu :))