Wallyball: Jsem rozhodne pro. Nedele je super termin.
Navstevy:Ja si to odbyl jiz prvni svatecni den a tedka mam klid. Akorat jsem sel za kulturou, do divadla, ale mocdobre to nebylo, takze kulturni zazitek nic moc.
Snih: Tak uz nezavidte. Uz neni. Tedy jen sem tam mirny poprasek, ktery stihl zamrznout pred roztopenim. Wallyball: Jsem rozhodne pro. Navstevy: Tak ta letosni byla fakt narocna, mali rvouni rvali, dospeli rvali na male rvouny, ti rvali zpatky na dospele. Proste je to krasne, jak clovek vidi ty male cipery (jen je mi lito rodicu, ze to maji porad doma;))
Taky jsem o snehu kdysi slysel, ale venku -4, zamraceno divne, mohlo by to mozna dopadnout dobre :) Bile je tohle obdobi vzdy aspon o neco snesitelnejsi... btw co vanocni wallyball? O:-)
Nam tu dokonce trosku napadlo toho hezkeho bileho. Sice by to chtelo vic, ale bile padajici vlocky za okny pri Stedrovecerni veceri byla proste krasna idyla.
Navstevy:Ja si to odbyl jiz prvni svatecni den a tedka mam klid. Akorat jsem sel za kulturou, do divadla, ale mocdobre to nebylo, takze kulturni zazitek nic moc.