Ja nemluvil o utoku na jatra (fakt ne ;) V podstate jsem mel na mysli wallyball, ale neco na tom je, ze by to chtelo vyuzit tohle pocasi ;-) A igelitku pod zadek ma kazdej, ne?
Ad bezky: nic nepada, jen se to musi zkonsolidovat ;-)
Hm,ja bych na wallyball zatim kaslal,musime vyuzit zimniho majestatu..Takze brusle a hura na rybniky..(mrzne i pres den,toz by to melo jit:)). Pokud pripadne snih,tak na sanky ;)
No tak rozjíždíme tu největší párty, kterou kdy svět spatří. Ali už jistě leští půllitry, aby se ve světle lampy zablejskly jako diamant a s obsahem piva nám ukázaly, proč stojí za to žít :-D
Přeji vám všem co nejkrásnější vstup do Nového roku! Aby se na něj co nejdéle pamatovalo, my opět budeme mít okno :-)
Je mou povinností sem po více jak týdenní odluce také něco vepsat. Včerejší (pseudo)wallyball byl fajnový, ani jsem netušil, že se mi něco tak ošklivého může líbit :-D
Lyže... hehe, znám to pouze z pohyblivých obrázků pozorovaných ve skříňce zvané televize. No, myslím, že při mé tělesné schránce je mnoho jednodušších způsobů, jak si třikrát přelomit páteř :-)
Toz, diskuse nekdy k necemu vedou, ale je to pouze malokdy. Nicmene zase dulezite je, ze o tom vubec diskutujeme. Mozna se to casem presune i do roviny, kdy neco vyresime. Ale nyni bych to videl tak, ze si ciste sdelujeme sve nazory bez nutnosti se nekam posunout.
Jo, co se tyce Silvestra, tak jsem se rozhodl, ze si zalyzuju. Tudiz tedy asi pojedeme autem,coz?
jsou vzdycky velmi zajimave. Jen nevim, jestli k necemu nekdy vubec vedou:( Mozna zalozime nove nabozenstvi ( a ja budu knez(ka?!?) ehm radsi knez). To by jim pak dodalo na smyslu.