Chtěl bych vytáhnout sáňky, tedy pokud je ve sklepě nesežraly myši, už je to pár let zpátky, kdy jsem je viděl na denním světle :-)
Ještě by bylo fajn někdy na jaře uskutečnit závody na lodičkách kolem Střeleckého ostrůvku. V plánu je neoficiálně akce asi třetím rokem, tak je čas prolomit ledy :-D
Ja nemluvil o utoku na jatra (fakt ne ;) V podstate jsem mel na mysli wallyball, ale neco na tom je, ze by to chtelo vyuzit tohle pocasi ;-) A igelitku pod zadek ma kazdej, ne?
Ad bezky: nic nepada, jen se to musi zkonsolidovat ;-)
Hm,ja bych na wallyball zatim kaslal,musime vyuzit zimniho majestatu..Takze brusle a hura na rybniky..(mrzne i pres den,toz by to melo jit:)). Pokud pripadne snih,tak na sanky ;)
No tak rozjíždíme tu největší párty, kterou kdy svět spatří. Ali už jistě leští půllitry, aby se ve světle lampy zablejskly jako diamant a s obsahem piva nám ukázaly, proč stojí za to žít :-D
Přeji vám všem co nejkrásnější vstup do Nového roku! Aby se na něj co nejdéle pamatovalo, my opět budeme mít okno :-)
Je mou povinností sem po více jak týdenní odluce také něco vepsat. Včerejší (pseudo)wallyball byl fajnový, ani jsem netušil, že se mi něco tak ošklivého může líbit :-D
Lyže... hehe, znám to pouze z pohyblivých obrázků pozorovaných ve skříňce zvané televize. No, myslím, že při mé tělesné schránce je mnoho jednodušších způsobů, jak si třikrát přelomit páteř :-)