Ehm... byl to poetický večer :-) Kdyby mě bratr asi před hodinou nenasral (údajně nemůže usnout kvůli hudbě hrající ve sluchátkách v mém mp3 přehrávači), asi bych spal, ale takhle mám možnost to sem napsat, že bylo v hospůdce skutečně krásně :-D Procházka a účast na doprovodu Tomáše byla ledově krásná, ale opakovat ji častěji, tak mi upadnou uši ;-) Pokud již náhodou spíte, přeji hezké sny a pokud se snažíte počítat beránky, použijte kalkulačku, je to rychlejší :-) Vivat kalíšek!
Tak tenhle tydne ma absolutni prioritu wallyball, ptz bych se rad nekde vybil, jinak mi z toho uceni hrabne. No a ve zbytku uvidim, neni to ted zrovna casove napohodu :-( Kazdopadne strasidla z ni fajn, na pribuzny by si clovek cas najit mel ;-)
ad strasidla: Ano, to mate pravdu. Jsme velka strasidla. Nicmene to riskneme a mrknem tam. Maji otevreno denne od 10 - 22hod. Coz si myslim, ze se jiste sejdeme vsici.
Tomas: jednoduche vysvetleni,zatazeno je,ale nesnezi..pokud by snezilo,tak je to divny..a spise je nad Prahou inverze nezli oblacnost ;-) Koukal jsem se na satelitni snimky a ten mraz hezky drzi smes mraku,sracek oxidu nad Prahou ;-)
Viz strasidla: to jsme preci uz my - vystavka strasidel ;-)) Tak se muzem nekdy sejit a koukat na sebe :)) Ale zajdem no,zni to dobre..
Honzo:Mam tu pro tebe jeden takovy orisek. Jak jsme se bavili o silvestru, ze kdyz je velka zima, tak nesnezi proto, ze je jasno, tak to jaksi pokulhava.
Nyni je tu -10, coz je imho docela dost, a je stale zatazeno. Mas nejake lepsi vysvetleni? :))
Tak mne se to i celkem libilo. Ale tedka bohuzel neni spravna doba na povyrazeni na koncertu:( Ale provetrat si na chvilku hlavu na Honzikovych sankach by urcite slo (prosim Te, kolik maji nosnost? Z detskych let jsem uz prece jen vyrostla;))
Ja nekritizuji ,ja vam spise sdeluji nazor;-) Kdo nekritizuje a jen "pritakava" je jeste vetsi lama,nez ten kdo kritizuje:) Vem si,kdyby se tu napsal prispevek a vsichni by rekli..OHH ,jak krasne..100% souhlas:) Tady vladne anarchie;-) Medvedu od Kolina:)
Nekolik navstev bylo primo z vyhledavace, kde nekdo se snazil najit primo "jan zbela". Hezke, ne?