Jojo, je to tak.... koukali jsme na to hned po ty hre a jeste jsme tu do nej ryli ze hral proti pravidlum (ale koukam to radsi ignoroval ;-) Se stenama je to tak - a to jsme delali taky blbe - ze pri podani se to smi dotknout jen bocni, ale jednou! Takze ty nase rozestavovacky na vsechny strany byly blbost ;-) Ale sranda to byla ;-)
Sbalime si proste saky paky a bude, zejo. Nicmene stale je mi divne, ze na Silvestra budeme mit celou hospodu pro sebe. Preci jenom mohou ocekavat docela dobrej vyvar,ne? Ale nechci se hadat, me to jenom tesi.
Lyze: A uvazoval by jsi o tom? To bych pak event zauvazoval o aute.. i kdyz moje lyze by to asi snesly i v buse :-) Wallyball: Takze zitra v sest (Tomas rezervnul) a pocita se s obsazenim Tomas, Petr, Zuzka, Klara, Radim a svete div se po zprave o tom, ze Tomas se Zuzkou maji zakazano kybicovat i Honza ;-))
Pokud mate radi neco specifickeho,tak si to priberete do batuzku,ja si povezu sebou mexicky pivo a nejakou drobnost co se jidla tyce,ze :) takze urcity drobnosti,dle chuti si vemte:)
To si jen jdete zalyzovat,moznost tam mate..;-) Ja osobne hodlam chlastat a ne sportovat:) Co se jidla tyce,tak neco bude mozne u Aliho snist,dale jsme pocitali s tim,ze se nasledujici den mrknem do mesta a zahrajem si kulec a tam pojime :)
Hmm, lyzovacka. Ja nerikam ne, ale vybaveni si budu muset pujcit, pac jej samozrejme nemam.
I kdyz, uvidime, jak to vubec bude. Vzdyt mi nemame dohodnuto vubec nic. Je nutne koupit listky, nejak zaridit jidlo (bude-li u Aliho moznost se najist, nebo budeme nekde behat a shanet neceho do huby.. cert vi?).
Tomas: Jeje, promin. Vzdyt ja bych nejradeji podnikla neco s vama vsema, zadne solo. To mi proste jen ujelo s tema sneznicema (taky je mimochodem nemam;). A co to lyzovani? To Te Tome asi taky moc neoslovi,ze? ... Ale nebylo by to i tak lepsi nez jen sedet cely den 'doma'?