Toz, diskuse nekdy k necemu vedou, ale je to pouze malokdy. Nicmene zase dulezite je, ze o tom vubec diskutujeme. Mozna se to casem presune i do roviny, kdy neco vyresime. Ale nyni bych to videl tak, ze si ciste sdelujeme sve nazory bez nutnosti se nekam posunout.
Jo, co se tyce Silvestra, tak jsem se rozhodl, ze si zalyzuju. Tudiz tedy asi pojedeme autem,coz?
jsou vzdycky velmi zajimave. Jen nevim, jestli k necemu nekdy vubec vedou:( Mozna zalozime nove nabozenstvi ( a ja budu knez(ka?!?) ehm radsi knez). To by jim pak dodalo na smyslu.
Jojo, je to tak.... koukali jsme na to hned po ty hre a jeste jsme tu do nej ryli ze hral proti pravidlum (ale koukam to radsi ignoroval ;-) Se stenama je to tak - a to jsme delali taky blbe - ze pri podani se to smi dotknout jen bocni, ale jednou! Takze ty nase rozestavovacky na vsechny strany byly blbost ;-) Ale sranda to byla ;-)
Sbalime si proste saky paky a bude, zejo. Nicmene stale je mi divne, ze na Silvestra budeme mit celou hospodu pro sebe. Preci jenom mohou ocekavat docela dobrej vyvar,ne? Ale nechci se hadat, me to jenom tesi.
Lyze: A uvazoval by jsi o tom? To bych pak event zauvazoval o aute.. i kdyz moje lyze by to asi snesly i v buse :-) Wallyball: Takze zitra v sest (Tomas rezervnul) a pocita se s obsazenim Tomas, Petr, Zuzka, Klara, Radim a svete div se po zprave o tom, ze Tomas se Zuzkou maji zakazano kybicovat i Honza ;-))
Pokud mate radi neco specifickeho,tak si to priberete do batuzku,ja si povezu sebou mexicky pivo a nejakou drobnost co se jidla tyce,ze :) takze urcity drobnosti,dle chuti si vemte:)
To si jen jdete zalyzovat,moznost tam mate..;-) Ja osobne hodlam chlastat a ne sportovat:) Co se jidla tyce,tak neco bude mozne u Aliho snist,dale jsme pocitali s tim,ze se nasledujici den mrknem do mesta a zahrajem si kulec a tam pojime :)
Jo, co se tyce Silvestra, tak jsem se rozhodl, ze si zalyzuju. Tudiz tedy asi pojedeme autem,coz?