Diskuse Diskuse

Tomáš  - 17:42 19.12.2008

To neni spatny napad. Tusim, ze treba na Havelaku brusle pujcuji.

Nicmene klid nebude o tomto poslednim vikendu nikde. Na to se muzeme jenom poradne napit.
Pavel  - 17:41 19.12.2008

Mno,teoreticky vedle Vaclavaku udelali kluziste,kdybych mel brusle,tak si jdu zabruslit..vecer je tam klid ..je to v dost zapadle ulicce:) To by byla prdel,ale pochybuju,ze mame vsichni brusle:)
Tomáš  - 17:24 19.12.2008

Toz by to chtelo taky dohodnout, kdy a kde a kam zitra?

Chceme nejakou tu kulturu, nebo rovnou zaplujeme do prijemne kavarnicky/cajovnicky, abychom se sami sebe nabazili v tento vanocni cas?

Honzo: Uzivej si to. A mysli na nas, jako my budeme myslet na tebe.
Pavel  - 17:19 19.12.2008

Jana:hm,je mi te lito,ja uz bych na to nesel,ani za zlaty prase:))

Honza:Nechlastam,ja jen doplnoval vitaminy:)

Mno a ja se jdu zaparkovat do postele:)
Honza  - 14:55 19.12.2008

Petr: Vyrážím hledat Svatý Grál, údajně ho Josef Arimatejský ztratil v Českém Středohoří, když kráčel oklikou daleko za hranicemi římského impéria cestou do Anglie. Ve zdejších končinách potkal předky Čechů, nabídli mu nocleh v hradišti a v noci, když spal a nebe bylo plné zlatých hvězd, mu Grál šikovně vyjmuli z rukou a zaměnili jej za obyčejný květináč. A protože byl Josef Arimatejský dalekozraký, nikdy si toho nevšiml :-D
Jo a druhá verze mého odjezdu je taky aktuální :-)
Jana: A platila jsi za vstup a nebo ses dovnitř prokousala kartičkou Pražského hradu? :-)
Pavel: Zase chlastáš? :-D Že se ptám... :-)
Petr  - 14:14 19.12.2008

Pavel: V sobotu tam maji bohuzel zavreno :-(
Jana: Nj, kdyz si nekdo nenecha poradit :-)
Zuzka: Pche!
Jana  - 13:02 19.12.2008

Tak už jsem tu "výstavu" taky viděla... :-) Jinak všechny zdravím, když už jsem na netu.
Pavel  - 3:34 19.12.2008

Takze v sobotu,jestli tam pujdem,si dam radeji cajicek :) a kulturu ;-)
Pavel  - 3:27 19.12.2008

Hm,ja zas filozofoval v Karavanu,je to tam hezky..jsme dali 5 vodnich dymek a kazdej tak +/- xx piv(radsi:)),to bude zitra zkouska panecku,tak jdu zalehnout:)

Ale pobavilo me,ze nam rekla cisnice,pry ze jsme prvni,co dali u nich cajovne pres 170 piv na skupinu :)
Zuzka  - 2:11 19.12.2008

Dostanes tak leda hromadu uhli, kdyz jsme toho Mikulase prosvihli...
Petr  - 23:28 18.12.2008

Co to je zase za blabol "nevadilo"? :-) Tesim se, pokecame, date mi darky, popijeme a tak - obvykly cinnosti ;-)
Honza: Jedes hledat Jeziska? :-) Nebo prchas pred spolubydlicima? :-)
Tomáš  - 18:19 18.12.2008

Radime, budes jedine vitan. Rad te zase opet po nejake dobe uvidim. A myslim, ze mohu takto mluvit za vsechny.

Honzo, to je skoda, ale co se da delat. Tak si to tam na chate uzivej a doufam, ze se setkame ve zdravi na silvestra :)
Honza  - 14:16 18.12.2008

V sobotu už tady nejsem, takže si to užijte :-)
Radim  - 13:23 18.12.2008

Nerad prerusuji vrcholnou filozofickou debatu. Takze strucne : v sobotu bych cas mel, tak kdyby to nevadilo, tak bych se rad stavil :)
Pavel  - 9:54 18.12.2008

Hm,ja uz jsem 2 hodiny ve skole ;-))) Takze bych rekl,ze jsem vstaval drive nez ty:)
Tomáš  - 8:32 18.12.2008

To vis, nekdo musi rano vstavat, to se pak tezko zustava vzhuru pozde do noci :)

a jinak bando lina - vstavat a cvicit!!!
Pavel  - 0:58 18.12.2008

hm,ja nespim:) tady je to jak ve skolce..vsichni uz chrapou :)
Petr  - 23:52 17.12.2008

Tak k otazce pouceni se jsem znacne skepticky, nekdy to proste nejde i kdyby jsi chtel.
Protipriklad je, kdyz to jde, jako naprikald ted, kdyz tu pisu a vsichni zase chrni... Dobrou noc.
Honza  - 23:37 17.12.2008

Proto filozofové nikdy nebyli oblíbení, řešili pořád všechno, ale nevyřešili vůbec nic. A spousta lidí je za to proklíná, protože se o tom musejí učit :-D

Sorry, panstvo, ale jdu od krámu dál. Přeji dobrou noc :-)
Tomáš  - 23:35 17.12.2008

To je velice hezky pohled.
Jenze ja nepovidal o starostech, ja mluvil o uvedomeni.

K tomu dalsimu - ano. Mas pravdu. Neni mozne soudit, co jest spatne pro nekoho druheho. Proto se tu bavime pouze ve velice obecne rovine a nezabihame do detailu. Protoze tezko muzes rozsoudit za nekoho, co se mu libi a co ne.