Petr: To je nápad hodný génia, udivuje mne, že jsem na takový nápad nepřišel sám :-D Tomáš: Tak se můžeš pustit do práce, človíčku :-) Radim: Musíš se k naším debatám připojit, stojí to za to, už padají i facky :-D
Radim: Radsi se neptej ;-) Tomas: Taky mam feature buzeraci - co u jmena odesilatele prispevku udelat radsi odkaz na pokec v "My" nez na pocet prispevku? :-) A prispevky prdnout nekam jinam...
Překvapilo mě, čeho všeho jsme my, dobytci, vůbec schopni :-) Byl to krásný večer, škoda, že už je ráno. Po těch několika 12° pivíčkách mi je poněkud mdlo, ani spát nemůžu :-D
Medvídka s kalíškem se nevzdám, vystihuje totiž mou duševní rovinu. A stačí, když můj ksicht musíte vidět venku, nikdo se na to nevydrží dívat ještě na diskusi :-D Zuzko, je lepší návštěvníky "nudit", než na avatarovi vypadat jako Mick Jagger :-)))
Inu, koukam, ze vasi avatari jsou tedy opravdu umelecka fota.
Pavle, kde jsi probuh sehnal ty bryle?? ZE ty jsi je nekde vybufetil?
Jinak, Zuzi, mas pravdu. Nejsem normalni a vy taky ne. Byt normalni je hrozne, jste jenom sed davu. Takhle aspon vystupujeme z rady a jsme jedinecni :)
Nene, nejlepsi je Kure. Jako taky nevypadate spatne, asi jako moje mama kvocna. Ale nejaky pan me teda nepredci, i kdyz vypada intelegentne asi jako muj nevylihnutej bracha Pukavec.
Honza: A to jsem Vam vsem daval cas, nez se s tim vytasim sam! ;-)