Honzo, souhlasim s tvym navrhem. I kdyz jsi si naprosto jist, ze zena, majic tyto uzasne vlastnosti, by s nami sla do hospody a vydrzela tam alespon deset minut?
O tom si dovoluji silne pochybovat. Jediny, kdo s nami pujde, je nekdo, kdo ma stejnou charakterovou vybavu (vadu) jako my. :) Tudiz muzeme ocekavat nejakou babu s gladama, piercingem v nose, uchu, oboci, pupiku a mozna, ze jeste nekde jinde.
Ale zase vezte, ze az takovou najdem, tak se nas bude drzet a nepusti...
Předpoklady pro naši stenografku by měly být obrazem dokonalé ženy se sklony k dobrému chování, na rozdíl od nás. A proto jsou podmínkou tyto ctnosti: pokora, štědrost, přejícnost, mírumilovnost, cudnost, střídmost a činorodost. My, žebráci na duši, jsme představiteli těchto neřestí: pýcha, lakomství, závist, hněv, smilstvo, nestřídmost a lenost. Poslední neřesti zůstávám věrný i já. V protikladu ctností a neřestí stenografka v žebříčku poněkud klesne, ale my naopak něco z těch ctností získáme a to se, myslím, vyplatí :-D
Četl jsem ji po sobě asi šestkrát, jestli to vůbec dává smysl. Dává to smysl? :-D Pro stenografku jsem všemi deseti pro, ale musí být slečnou na úrovni, po stránce tělesné i duševní. Vypíšeme konkurz? :-)
Jestli právě komzumování svařáku při návštěvách hospod je právě tím vývojovým krokem vpřed v našich životech, vnímám to velice positivně a držel bych se vytýčeného směru, ježto může toto být právě tou zářivou Petrovou myšlenkou společenství socek, co tráví srazy s přátelama v hospodě, ale alespoň vedoucí přitom zajímavé, aktuální diskuse důležité pro náš život jako takový :-D
Lip nez ted? :-) Vem si to - ted jsme socky co travi srazy s kamosema v hospode. Takhle by jsme byli socky, co travi srazy s kamosema v hospode, ale vedou pri tom docela zajimavy diskuse - coz nam takhle samozrejme nikdo neveri a rika si "nj, to zname co se probira v hospode" :-D
Film byl vskutku nanic, nicmene naladu naseho kolektivu nadseneho na pop-kulturne-vedecky zaziztek dokazala zachranit prijemna putyka, kde jsme se usidlili. Timto bych chtel oznamit, ze zacnu zkoumat vliv svaraku na boleni v krku, protoze me po nem (temer) bolet prestalo :-)
Lidickove, ja chci tedka s vama sedet v kresilku a chroupat popcorn. Bwt.jinak nam ten Rim opravdu vysel skvele, pze ted se dostaly zaplavy uz i tam. Vyplavena Tibera - hladina se zvedla o 5 metru za dva dny( i kdyz nastesti zatim ne v centru). A mne tam prisla nejaka divoka uz tehdy...
O tom si dovoluji silne pochybovat. Jediny, kdo s nami pujde, je nekdo, kdo ma stejnou charakterovou vybavu (vadu) jako my. :) Tudiz muzeme ocekavat nejakou babu s gladama, piercingem v nose, uchu, oboci, pupiku a mozna, ze jeste nekde jinde.
Ale zase vezte, ze az takovou najdem, tak se nas bude drzet a nepusti...