Diskuse Diskuse

Pavel  - 7:57 22.10.2008

ja mam konkretni napad,chci po leve strane avatary :) aspon tedy mne :) Protoze aby bohove byli bez avataru to nejde ;-)

Honza: mno vidis..jaka si tupa negramotni hrudka:) nejsi dobrej ani v oboru co delas..asi s tebou prestanu kamaradit :))

Atomic Zuzy: njn,musim souhlasit,ze Peta za par let prodelal velky progress od diskofilniho metrosexuala,kdy jel na Slovensko roztacet velka kola,az po outdooroveho metrosexuala..to uz chce urcity kumst ! :) Ale asi kazdy prodelal urcity progress..Honza z mazlave hrudky prodelal zmenu na jeste vetsi hrudku nez je..Tomasz reklamy na kondom az po Zoltana :)
Jediny kladny vzestup jsem mel zase pouze ja..:)
Jen doufam,ze mne nekdo neovlivni z toho,ze jsem egocentrickej,debilni,narcisoidni trotl..to by mne nejspise ranilo :)
Tomáš  - 0:34 22.10.2008

Jsou tu texty, ktere v sobe obsahuji odkazy na jednotlive sekce. Tyto je potreba predelat. Prosim, Petre ci Honzo, kdokoliv bude mit cas a naladu, prehodte to. Odkazy jiz nejsou funkcni, ale po celodennim prehazovani a dopisovani do databaze nemam silu, abych to predelaval a hledal.
Tomáš  - 0:31 22.10.2008

Paklize byste meli otazky, pripominky, ci kvalitni navrhy, jak zmenit vzhled webu, tak prosim, jen at se napady hrnou.

Budu za ne vdecny, stejne jako za objektivni kritiku.
Tomáš  - 0:29 22.10.2008

Taak, konecne po hodne dlouhe dobe jsem se primel k tomu, abych prehodil iriador na novy "system".

Vypustil jsem hromadu ajaxu a kazda stranka se nyni nacita zvlast. Jest taky identifikovana unikatne a je mozne na jednotlive veci (sekce, texty, videa, galerie) odkazovat primo.

Velice brzy si vsimnete, co se zmenilo, kdybyste nahodou nepochopili, o cem jsem to tu mluvil.

Co se tyce zakladani novych sekci, tak tady me POSLOUCHEJTE:
**Kazdy, kdo zaklada sekci, pridava clanek, nebo video, tak musi vyplnit identifikacni retezec (v adminu) - to jest presne ta cast, ktera se zobrazi nahore v url. Ten nesmi byt s hacky ani carky, nesmi tam byt mezery. Abychom zachovali jednotu, tak veskere mezery budou nahrazeny '-' (neboli pomlckou).

To snad tedy asi vse. Vim, ze pro oko uzivatele se nic nezmenilo, ale verte, ze jsem system prekopal docela od zakladu.

Preji tedy hezky vecer a uzivejte si, co hrdlo raci.
Honza  - 23:12 21.10.2008

Petr: Nedalo mi to a zjišťoval jsem něco o bazilice v Ostřihomi, takže pro mé překvapení nese bazilika skutečně patrocinium sv. Štěpána, takže s Pannou Marií jsem se mýlil, ovšem hlavnímu oltáři vévodí obraz s Nanebevzetím... rozměry jsou 13.5 x 6.6 metrů, malířem obrazu je Michelangelo Grigoletti (1801-1870), o němž jsem nic nezjistil :-)
Petr  - 18:16 20.10.2008

Honza: Dobré vědět. A není tam nějaky nanebevzetí? :-)
Tomas: To byla souhra mnoha faktorů od nátlak, přes chuť něco podniknout (možná tam byla i chuť na víno :-)
Klara: On si bude nějakou chvíli dávat bacha, ale pak to přijde - buď na tu chvíli prosímtě připravená, nerad bych o to přišel. Ono mě za chvíli přestane bavit dělat si z něj srandu jen kvůli tomu předešlýmu ;-))
Zuzka: Grrrr. Ja jsem věděl, že to budu mít na paškálu nejen doma...
Člověk by řekl, že když jsme skončili ve tři, tak už si to nikdo nebude pro únavu pamatovat... :-(
Zzuzzy  - 14:59 20.10.2008

..moooc hezke.Péťovu stribrnou bundu proste zeru.

Ale na Madarsko to snad ani nema. Chudak Popelka a vase odborne zasahy:)
Klára  - 23:04 19.10.2008

Tak jsme tu zpět z podzemí :)

Špatné zprávy, Tomáš jen co zaslechl slovo sázka, tak se vždycky někam zdekoval, takže žádné převratn fotky nejsou.. Ale třeba se poštěstí na jiné víkendovce.
Tomáš  - 20:30 19.10.2008

Koukam, ze tech fotek je taky neuveritelne hafo. Si je prohlednu az nekdy jindy - dneska jsem tak vylitanej, ze asi brzy padnu ;)
Tomáš  - 20:25 19.10.2008

Ahoj vsici. Tak jsem tu ziv a zdrav po celem vikendu. Chapu, ze nekomu to asi nebude moc po vuli, ale to ma smulu. Pripadne pripominky vyridime osobne z oci do oci. :)

Koukam, ze jste si to taky hezky uzili. A jaktoze ste Zuzce ukazali Slovensko??!?!?!?
Honza  - 18:24 19.10.2008

Petr: Nemáš za co, jenom sis vybral Zvěstování Panně Marii, to jenom tak pro upřesnění :-) A kamera stejně není moje, to si pak vyřiď s mým otcem :-D
Petr  - 16:10 19.10.2008

Tak po vcerejsi promitacce musim rict, ze to proste priste chce video. To nejde jinak :-)
Jinak hodinovy hotel Kacerov dekuje svym navstevnikum za 2 piva a igelitku :-)
Honza: Tobe dekuju za Nanebevzeti Panny Marie :-) (a za kameru :-)
Petr  - 16:44 17.10.2008

Nahral jsem, zatim bez komentare, fotky z TMB.
Petr  - 16:44 17.10.2008

S takovou by jsi za chvili mohl mluvit nemecky, nedej boze posunkama :-)
Tomáš  - 16:00 17.10.2008

To, ze nechapes starsi obraty neznamena, ze ja neumim cesky. Takze hezky nejakou starsi literaturu do ruky a cist!
Petr  - 12:32 17.10.2008

Klara: Beru te za slovo! ;-)
Tomas: Nauc se tam cesky :-)
klárka  - 11:36 17.10.2008

Taktéž přeji krásný víkend a taktéž odjíždím do Jaroměře. tak pak případně pošlu hezké Tomášovy fotky z nějaké prohrané sázky ;-)
Tomáš  - 9:46 17.10.2008

Tak se tu mejte vsichni moc hezky, odjizdim na vikend do Jaromere. Moc se tu neopijejte, alebrz budte slusni a dbejte dobrych mravu :)
Honza  - 23:38 16.10.2008

Zuzka: Tak jo :-)
Zzuzzy  - 17:21 16.10.2008

Honza Mas u me piskotovy dort;)