ja mam konkretni napad,chci po leve strane avatary :) aspon tedy mne :) Protoze aby bohove byli bez avataru to nejde ;-)
Honza: mno vidis..jaka si tupa negramotni hrudka:) nejsi dobrej ani v oboru co delas..asi s tebou prestanu kamaradit :))
Atomic Zuzy: njn,musim souhlasit,ze Peta za par let prodelal velky progress od diskofilniho metrosexuala,kdy jel na Slovensko roztacet velka kola,az po outdooroveho metrosexuala..to uz chce urcity kumst ! :) Ale asi kazdy prodelal urcity progress..Honza z mazlave hrudky prodelal zmenu na jeste vetsi hrudku nez je..Tomasz reklamy na kondom az po Zoltana :) Jediny kladny vzestup jsem mel zase pouze ja..:) Jen doufam,ze mne nekdo neovlivni z toho,ze jsem egocentrickej,debilni,narcisoidni trotl..to by mne nejspise ranilo :)
Jsou tu texty, ktere v sobe obsahuji odkazy na jednotlive sekce. Tyto je potreba predelat. Prosim, Petre ci Honzo, kdokoliv bude mit cas a naladu, prehodte to. Odkazy jiz nejsou funkcni, ale po celodennim prehazovani a dopisovani do databaze nemam silu, abych to predelaval a hledal.
Taak, konecne po hodne dlouhe dobe jsem se primel k tomu, abych prehodil iriador na novy "system".
Vypustil jsem hromadu ajaxu a kazda stranka se nyni nacita zvlast. Jest taky identifikovana unikatne a je mozne na jednotlive veci (sekce, texty, videa, galerie) odkazovat primo.
Velice brzy si vsimnete, co se zmenilo, kdybyste nahodou nepochopili, o cem jsem to tu mluvil.
Co se tyce zakladani novych sekci, tak tady me POSLOUCHEJTE: **Kazdy, kdo zaklada sekci, pridava clanek, nebo video, tak musi vyplnit identifikacni retezec (v adminu) - to jest presne ta cast, ktera se zobrazi nahore v url. Ten nesmi byt s hacky ani carky, nesmi tam byt mezery. Abychom zachovali jednotu, tak veskere mezery budou nahrazeny '-' (neboli pomlckou).
To snad tedy asi vse. Vim, ze pro oko uzivatele se nic nezmenilo, ale verte, ze jsem system prekopal docela od zakladu.
Preji tedy hezky vecer a uzivejte si, co hrdlo raci.
Petr: Nedalo mi to a zjišťoval jsem něco o bazilice v Ostřihomi, takže pro mé překvapení nese bazilika skutečně patrocinium sv. Štěpána, takže s Pannou Marií jsem se mýlil, ovšem hlavnímu oltáři vévodí obraz s Nanebevzetím... rozměry jsou 13.5 x 6.6 metrů, malířem obrazu je Michelangelo Grigoletti (1801-1870), o němž jsem nic nezjistil :-)
Honza: Dobré vědět. A není tam nějaky nanebevzetí? :-) Tomas: To byla souhra mnoha faktorů od nátlak, přes chuť něco podniknout (možná tam byla i chuť na víno :-) Klara: On si bude nějakou chvíli dávat bacha, ale pak to přijde - buď na tu chvíli prosímtě připravená, nerad bych o to přišel. Ono mě za chvíli přestane bavit dělat si z něj srandu jen kvůli tomu předešlýmu ;-)) Zuzka: Grrrr. Ja jsem věděl, že to budu mít na paškálu nejen doma... Člověk by řekl, že když jsme skončili ve tři, tak už si to nikdo nebude pro únavu pamatovat... :-(
Zzuzzy
- 14:59 20.10.2008
..moooc hezke.Péťovu stribrnou bundu proste zeru.
Ale na Madarsko to snad ani nema. Chudak Popelka a vase odborne zasahy:)
Špatné zprávy, Tomáš jen co zaslechl slovo sázka, tak se vždycky někam zdekoval, takže žádné převratn fotky nejsou.. Ale třeba se poštěstí na jiné víkendovce.
Ahoj vsici. Tak jsem tu ziv a zdrav po celem vikendu. Chapu, ze nekomu to asi nebude moc po vuli, ale to ma smulu. Pripadne pripominky vyridime osobne z oci do oci. :)
Koukam, ze jste si to taky hezky uzili. A jaktoze ste Zuzce ukazali Slovensko??!?!?!?
Tak po vcerejsi promitacce musim rict, ze to proste priste chce video. To nejde jinak :-) Jinak hodinovy hotel Kacerov dekuje svym navstevnikum za 2 piva a igelitku :-) Honza: Tobe dekuju za Nanebevzeti Panny Marie :-) (a za kameru :-)
Honza: mno vidis..jaka si tupa negramotni hrudka:) nejsi dobrej ani v oboru co delas..asi s tebou prestanu kamaradit :))
Atomic Zuzy: njn,musim souhlasit,ze Peta za par let prodelal velky progress od diskofilniho metrosexuala,kdy jel na Slovensko roztacet velka kola,az po outdooroveho metrosexuala..to uz chce urcity kumst ! :) Ale asi kazdy prodelal urcity progress..Honza z mazlave hrudky prodelal zmenu na jeste vetsi hrudku nez je..Tomasz reklamy na kondom az po Zoltana :)
Jediny kladny vzestup jsem mel zase pouze ja..:)
Jen doufam,ze mne nekdo neovlivni z toho,ze jsem egocentrickej,debilni,narcisoidni trotl..to by mne nejspise ranilo :)