Diskuse Diskuse

Klára  - 23:46 06.10.2008

Honza: A máš k němu i strom, na který by se dalo pověsit?? Tady je všechno moc chatrný na to, aby mě to uneslo.. ;-)
Honza  - 22:06 06.10.2008

Klára: Mám ve sklepě vesele vyhlížející lanko na oběšení, nechceš? :-D
Klára  - 20:32 06.10.2008

Mno já si toho všímam asi díky tomu, že jsem zavřená na Strahově... Koncentrák a k tomu déšť, taková solidní depresivní kombinace.. Humus..
Jana  - 17:47 06.10.2008

no...
přes všechno úsilí jsme se umístily na 11. místě. žádná sláva :-)

ty jo, to je dobrý. ani si nestíhám všímat, jak je tu hnusně...
Klára  - 16:39 06.10.2008

... předchází se ti kalendář!! (a nebo opožďuje, mrkni se jakej rok u těch vánoc máš ;-) )

Jani, jak jste dopadli v té olympiádě??

ZPP: Díky za pozdrav, užívejte si volna, v Praze je hnusně, zima, prší...
Tomáš  - 9:40 06.10.2008

Diky za pozdrav, ale myslim, ze je to docela takovy radny vysmech nam pracujicim a studujicim od tech, co se nechutne flakaji ;)

Tak snad se mate dobre. Predpokladam, ze jste tam neumrzli ci neco podobneho.

A ja se jdu ponorit zpet do prace...
Honza  - 22:23 05.10.2008

Hm, jestli chcete posloužit lidstvu, hoďte Pavla do nějaké štěrbiny v ledovci, při troše štěstí zmrzne :-D Máágggooorrr :-)
Pavel Petr Zuzka  - 20:37 05.10.2008

z Bernu vsem.

Pavel: Honzo, polib si :)
Zuzka: Nezabil me na horach!
Petr: Prece si ji nezabije, kdyz nastoupala 5 kilaku :)
Jane  - 21:24 03.10.2008

momentálně se (už přes 12 hodin) věnuju ekologický olympiádě. tzn. že jsem poněkud vyčerpaná a vyhlídky na víkend nejsou vůbec o nic lepší, oddechu se patrně nedočkám. :-)

ještě nás zítra čeká prezentace našeho návrhu a pak už budu mít možnost vypnout myšlení...

a s posledním Klárčiným bodem naprosto souhlasím :-)
Klára  - 12:06 03.10.2008

Pch ani nápad :D Holt hledání kešek do pozdních nočních hodin vysiluje a člověk si musí dopřát trochu spánku, byť na úkor přednášek ;-)

tak tedy dopré ráno (OK poledne) a hezký víkend :)

jo a navíc to zamrzání je jistě jen ze solidarity s odcestovalci, když to tu bude plný kdo ví čeho, tak nás budou proklínat, až to budou číst ;-)
Tomáš  - 11:00 03.10.2008

Toz lidickove, nejak to tu zamrzlo. Pravda, zbyli jsme tu s Honzou sami, co se tyce jadra iriadoru, ale treba i Klarka, Jana se nejak umlcely.

Vzhuru do noveho dne!!
Pavel  - 16:54 30.09.2008

Mno nic,ja se s Vami na urcity cas loucim a jdu doplnit druhou skupinu Iriadoru ve Francii,takze se mejte hezky ;-)

Tomas:njn,aspon mas na urcity cas klid...taky uvazuju,ze bych si to tady vymaloval..ta bila barva uz mne stve :)
Tomáš  - 12:46 30.09.2008

... vsem od kyble s barvou a valeckem v ruce.

Jsem jiz od rana pilne zamestnan, co se tyce malovani obyvaku. Doufam, ze timto zase na dlouhou dobu malovani a vubec stehovani bude pokoj.
Pavel  - 18:55 29.09.2008

jojo,fotek mame vela..na to,ze jsme tam byli jen na 24 hodin..tak pres 500 :)

A pocasi taky vyslo..az moc:)

Btw: hezky popsany akce ;-) Jinak,co se tyce Withinu v Berline..to si napsat klidne mohl a tajemstvi to neni,ze?:) Proste jsme se ozrali jak prasata a kupovali kazde vino ,co jsme videli..myslim si,ze tam padl i muj osobni rekord s promile v krvi..a nejen muj bych rekl..Honza se chtel pridat k teroristum a zadnim vchodem vlezt na letiste a ja ho v tom potleskem podporoval..;-)
Tomáš  - 22:49 28.09.2008

Tak vitej z vyletu. Doufam, ze mate hodne fotek a videi :)

Jinak, pocasi vam pralo, muselo to byt nadherne.
Pavel  - 22:45 28.09.2008

Hm,jsem unavenej ..pres 25 km na Sumave dalo zabrat a jeste ty debilni hrady delaj na kopci :) Ale bylo hezky,ale az moc teplo na zari :)

jdu se zkulturnit:)
Klára  - 22:39 28.09.2008

To je nádherný zpestření večera na koleji, jen co je pravda :) Fakt paráda..
Tomáš  - 22:10 28.09.2008

Krasny nedelni vecer preji.
Poslusne hlasim, ze rok 2007 jest zdokumentovan, krom tech nekolika Petrovych solo akci, ale ty bych tam nechal, pac se zucastnil i Filip, coby jiz clen iriadoru :)

Takze nyni se posouvame zase dale. Preji prijemne cteni.
Pavel  - 22:49 27.09.2008

Klara: pekna fotka Strahova:) hodne vypovidajici ;-))

Koukam,ze jste se dneska hezky prochazeli..;-))

Ja se rozloucim,rano vstavam v 6 a jedu na Sumavu,se porozhlidnout..;-)
Jana  - 19:24 27.09.2008

Klára: blahopřeju k výkonu :-)

no, já byla v práci. a teď nám doma neteče voda. paráda :D