Klára: no, já jsem si všimla :-) tak kdypak nastupuješ? :D
ale znovu tě upozorňuju, že po nějaké době si budeš přát, aby se s katedrálou stalo totéž, co v tomhle traileru :D http://www.youtube.com/watch?v=8HPXfmqIy-4
Ja se tedy ptam - Zuzi, ty Petrovi budes zakazovat kamarady??? Tak na to jsem tedy zvedavej. A jeste vice na to, jestli si on do toho opravdu necha kecat ;))
Njn,toz na Strahove se neda delat nic jineho nez chlastat..Normalni strizlive lidi tam neuvidis..Aby prezili dalsi den,tak jim k tomu pomaha flask Jacka Danielse a hafo sedativ :)
Kvuli tomu je tam vic hospod nez pokoju..po vystudovani skoly,vetsinou lide odchazeji do leceben pro dlouhodobe nemocne lidi ;-)) a ze spani vykrikuji.."Uz ne Strahov" :)
Ale je fakt, že mi to takhle poránu zvedlo náladu a jestli smích prodlužuje život, tak tu po tomhle čtení budu strašit do 150 :)
Burčák: Mno koukam, že když budu chtít, abyste se tu občas ukázali, tak snad budu muset začít pít, nebo co :D Ach jo, těžký to život má abstinent na Strahově (a to tam ještě ani nejsem) :D
Musim rici, ze jsem se uz tak dlouho nezasmal. Chlapi, super!!!
Petre: ty jsi tam zavrenej ve sprse s Norkama a mas na mysli jenom vodu?? To si delas srandu?!
burcak: tak me napadlo, ze jsem tuhle litoval Zuzcin odchod a ze nebudeme mit kde prolit hrdlem burcak, a ono se to vsechno tak krasne vyresilo - zustavame tedy na STrahove a pristi tyden prineseme novy barel te lahodne tekutiny.
Jinak pravda, obydli je to zvlastni a lezou z toho jenom sama divoka individua.
To all: Tak jsem ráda, že na můj nový domov máte tak pozitivní názory, hned se tam mooooc těším :)
Ale asi tedy změním trochu svojí výbavu s sebou a přibalím si náhradní okno a tu autobaterii ;-)
Jinak všem přeji krásné ráno a doufám, že se vám po všech těch vzpomínkách na utrpení na Strahově zdálo dost nočních můr (a jestli ne, tak počkejte dneska, udělám si rychlokurz astrálního cestování a celou noc vás za to vaše strašení, budu taky strašit ;-) )