Diskuse Diskuse

Zuzka  - 12:53 20.09.2008

Stomegabite, sbohem studentsky zivote, utiram slzu:(
Petr  - 1:43 20.09.2008

Tomas: Sketo!
Honza: Leda bych se chtel zabit.
Klara: Byt majmo je fajn :-) Nesmi byt clovek majmo jako Tomas, ale jinak je to v pohode :-D
Honza  - 23:13 19.09.2008

Tak nebudu ti brát iluze, že? :-))
Klára  - 22:59 19.09.2008

Honza: Já sem sama podivná, takže ostatní jsou maximálně "jinak divní", takže to snad bude v pohodě :D
Honza  - 22:56 19.09.2008

Víš, Klárko, jestli se ti lidé na Strahově budou zdát podivní, těžko si spravíš chuť lidma v katedrále :-D

Petr: Hlavně se při koukání z okna na protější barák neopírej o parapet, ano? :-))
Tomáš  - 22:34 19.09.2008

Peto, neboj, my te odtamtud dostaneme. Drz se!!

Ale nejprve si dam trosku burcaku, abych byl na tu zachrannou operaci pripraven. :))

Jinak trailer hezkej. TO jsem netusil, ze se to tocilo v Praze.
Petr  - 20:55 19.09.2008

O tom si pokecame, jo? doufam ze brzo, ale ne ted... tede jsme totiz zavrenej na Strahove!!!!!
Klára  - 20:46 19.09.2008

Joo, Jani, to ještě nevim, snad 11.10. nebo kdy sem se to tam psala prvně :D

Cha, chaaa to skoro vypadá, jako práce nějakýho spokojenýho zaměstnance :D
Jana  - 20:37 19.09.2008

Klára: no, já jsem si všimla :-) tak kdypak nastupuješ? :D

ale znovu tě upozorňuju, že po nějaké době si budeš přát, aby se s katedrálou stalo totéž, co v tomhle traileru :D http://www.youtube.com/watch?v=8HPXfmqIy-4
Tomáš  - 20:36 19.09.2008

Ja se tedy ptam - Zuzi, ty Petrovi budes zakazovat kamarady??? Tak na to jsem tedy zvedavej. A jeste vice na to, jestli si on do toho opravdu necha kecat ;))

Ze by pantofel visel ve vzduchu, Peto? :D
Klára  - 20:30 19.09.2008

Mno, Tome, to se teda drž, jinak myslim, že tě Zuzka rozkouskuje na milimetrový preparáty do mikroskopu ;-)

Zuzka  - 20:23 19.09.2008

Nezahravej si! Takovehle kamarady mu pak brzo zakazu!
Tomáš  - 19:59 19.09.2008

Petre, zadny rozpoustet. Jsi se mel zeptat, kde budou vecer/rano a sup... :D Ne, promin. Ale norky?!?!?!

Ja se tedy radeji budu drzet v podhradi, neboli lepe receno podstrahovi. Tam je dobre :)
Klára  - 19:42 19.09.2008

Ale, Jani, přece tě ty jejich řeči nevystraší :D

Mno ale myslím, že se minimálně potkáme někdy v katedrále.. ;-)

Petr: Ale jen si to přiznej, že se ti tam líbííí :D

Pavel: Mam maminku v blázinci (zaměstnanou, aby nedošlo k omylu), tak tam třeba budu mít protekci a budu si tam spokojeně žít:)
Jana  - 19:37 19.09.2008

nemám co dodat :-)

asi tě, Klári, nepřijdu navštívit :D
Petr  - 16:24 19.09.2008

Tomas: Bydli mi tu zena, tak co jsem mel delat, nez se rozpoustet? :-)

Btw.: Jsem na Strahove, osvobodte me nekdooooooo.
Pavel  - 11:08 19.09.2008

Njn,toz na Strahove se neda delat nic jineho nez chlastat..Normalni strizlive lidi tam neuvidis..Aby prezili dalsi den,tak jim k tomu pomaha flask Jacka Danielse a hafo sedativ :)

Kvuli tomu je tam vic hospod nez pokoju..po vystudovani skoly,vetsinou lide odchazeji do leceben pro dlouhodobe nemocne lidi ;-)) a ze spani vykrikuji.."Uz ne Strahov" :)
Klára  - 10:45 19.09.2008

Hele, příšerko, ještě ty si začínej :D

Ale je fakt, že mi to takhle poránu zvedlo náladu a jestli smích prodlužuje život, tak tu po tomhle čtení budu strašit do 150 :)

Burčák: Mno koukam, že když budu chtít, abyste se tu občas ukázali, tak snad budu muset začít pít, nebo co :D Ach jo, těžký to život má abstinent na Strahově (a to tam ještě ani nejsem) :D

Tomáš  - 10:24 19.09.2008

Musim rici, ze jsem se uz tak dlouho nezasmal. Chlapi, super!!!

Petre: ty jsi tam zavrenej ve sprse s Norkama a mas na mysli jenom vodu?? To si delas srandu?!

burcak: tak me napadlo, ze jsem tuhle litoval Zuzcin odchod a ze nebudeme mit kde prolit hrdlem burcak, a ono se to vsechno tak krasne vyresilo - zustavame tedy na STrahove a pristi tyden prineseme novy barel te lahodne tekutiny.

Jinak pravda, obydli je to zvlastni a lezou z toho jenom sama divoka individua.
Klára  - 10:12 19.09.2008

To all: Tak jsem ráda, že na můj nový domov máte tak pozitivní názory, hned se tam mooooc těším :)

Ale asi tedy změním trochu svojí výbavu s sebou a přibalím si náhradní okno a tu autobaterii ;-)

Jinak všem přeji krásné ráno a doufám, že se vám po všech těch vzpomínkách na utrpení na Strahově zdálo dost nočních můr (a jestli ne, tak počkejte dneska, udělám si rychlokurz astrálního cestování a celou noc vás za to vaše strašení, budu taky strašit ;-) )