Tomas: Uff, tak jsem nad tim premyslel cely den a bylo to: Ing. muf - inzenyr mnohouhelne fotografie (od ing. arch) TMnC - totalni maniak na cestovani (od Ph.D., CSc. apod.) VNDr. - doktor nezvyklych variant, alespon doufam, to mi dalo zabrat :-) (od doktor prirodnich ved apod.)
P.S.: Klauzuru mi nepripominej!!!
Jinak uizvej vikend :-)
Jana: Teda, koprovkui bych si dal :-) To jsme my, zmlsani domaci kuchyni :-) (ve skolni jidelne bych to taky nepozrel, nejsem sebevrah)
Az se pak nekdy vratis ve vinovem opojeni, pac nepredpokladam, ze by jsi dostal neco jineho nez 1 (jako obvykle :) ), tak bych se te rad zeptal, co vlastne znamenaly ty nase tituly kdysi... ty: TMnC. ja: VNDr.
nj, chutě jsou různý :-) tak já tu burákovou věc začala jíst už dřív. kdo ví, jestli by mi to teď zachutnalo. ale nebudu vás dál znechucovat ;-) (jen prosím nezačněte ze msty básnit o koprovce) :D
Poslusne hlasimm, ze rok 2005 v mensich akcich je okomentovan. Bohuzel bez Zboreleho kostelce, kde jsem nebyl, takze tam by byl potreba zasah nekoho z ucastniku. :)
hm:)ja to vim,mohu doplnit a kdyz uz byste sli z Luhacovic,proc to nevzit za hranice,az budete za hranicemi...tak to vzit do dalsiho mesta..pak na konec mesta..pak uz rovnou k mori..a co takhle do dalsiho kontinentu :)
Jinak,bych delal doprovodne vozidlo a smal se vam z auta:)
S vekem pujdou klouby stejne do ... (ted doplnovacka: co by rekl Pavel? Napoveda: "Ja se nepotim, a jestli jo, tak ten pot poslu do ...."), takze jde o to, co s nima udelas dokud jakztakz fungujou ;-)
Vymyty mozek :D Jestli je to na ten pochod Luhacovice-Praha, tak to mam v sobe uz vice let. Jen mi nikdy nedoslo, ze uskutecnit to, neni zas az tak nerealne. Cili ano, castecne mas na me spatny vliv (budu mit znicene klouby;))