Diskuse Diskuse

Petr  - 3:47 15.09.2008

Ble
Petr  - 22:12 13.09.2008

Radim: Ale byla by to machrovina, ne??? :-)) I kdyz, co my vime... ;-))
Radim  - 20:32 13.09.2008

Koprovku? Tu ma rad kazdy, krome me teda. Kazdopadne doufam, ze Tomas si to ciste spodni pradlo vzal, neni to sranda kdyz se to zapomene :D :D :D
Petr  - 1:13 13.09.2008

Tomas: Uff, tak jsem nad tim premyslel cely den a bylo to:
Ing. muf - inzenyr mnohouhelne fotografie (od ing. arch)
TMnC - totalni maniak na cestovani (od Ph.D., CSc. apod.)
VNDr. - doktor nezvyklych variant, alespon doufam, to mi dalo zabrat :-) (od doktor prirodnich ved apod.)

P.S.: Klauzuru mi nepripominej!!!

Jinak uizvej vikend :-)

Jana: Teda, koprovkui bych si dal :-) To jsme my, zmlsani domaci kuchyni :-) (ve skolni jidelne bych to taky nepozrel, nejsem sebevrah)

Pavel: Kdyby jen cigara, ze :-)
Pavel  - 14:39 12.09.2008

Mej se a nezapomen si vzit ciste spodni pradlo..Abychom Te priste videli vyfesakovaneho a ne jako naposled v obyc trenkach :) Papa a uzij si to..

Hm,ja zas za svych mladych casu jedl cigara..zasedl jsem a snedl je na posezeni,takze nejaky burakovy maslo musi byt docela fajn ;-)
Tomáš  - 13:20 12.09.2008

Preji vsem krasny vikend, mizim do Orlickych hor na vikendovku.

Nezlobte tu a neblbnete.:)
Tomáš  - 10:43 12.09.2008

Petre: Drzim pesti dneska u klauzury!!!!!!!

Az se pak nekdy vratis ve vinovem opojeni, pac nepredpokladam, ze by jsi dostal neco jineho nez 1 (jako obvykle :) ), tak bych se te rad zeptal, co vlastne znamenaly ty nase tituly kdysi...
ty: TMnC.
ja: VNDr.

Rikam si, ze je zacnu pouzivat :D
Jana  - 19:51 11.09.2008

nj, chutě jsou různý :-) tak já tu burákovou věc začala jíst už dřív. kdo ví, jestli by mi to teď zachutnalo. ale nebudu vás dál znechucovat ;-) (jen prosím nezačněte ze msty básnit o koprovce) :D
Petr  - 15:31 11.09.2008

Uz se tesim, jak si poctu ;-)
Tomáš  - 11:28 11.09.2008

To ani omylem. Do skoly a ze skoly pochodovat nebudu. To ji drive radeji zborim.
Tomáš  - 11:27 11.09.2008

Poslusne hlasimm, ze rok 2005 v mensich akcich je okomentovan. Bohuzel bez Zboreleho kostelce, kde jsem nebyl, takze tam by byl potreba zasah nekoho z ucastniku. :)
Klára  - 11:04 11.09.2008

Jana: Jak to můžeš jíst? a ještě samotný.. brrrr to je představa.

Zuzka: Z Luhačovic? To je ještě šílenější než pochod Praha - Sněžka non stop :)

Tome: tak pochoduj do školy a zpátky ;-)
Tomáš  - 10:50 11.09.2008

Koukam, ze se tu rozvirila diskuse k pochodum. Toz se vykasleme na skolu a praci a budeme pochodovat do konce nasich dnu. ;)

Jana:To fakt jis samotny bez niceho? Ja byl rad, ze jsem to snedl na chlebu. Nevim, asi jsem fakt divnej, ale jsem jedinej, komu to nechutna.
Pavel  - 8:51 11.09.2008

hm:)ja to vim,mohu doplnit
a kdyz uz byste sli z Luhacovic,proc to nevzit za hranice,az budete za hranicemi...tak to vzit do dalsiho mesta..pak na konec mesta..pak uz rovnou k mori..a co takhle do dalsiho kontinentu :)

Jinak,bych delal doprovodne vozidlo a smal se vam z auta:)
Jana  - 6:03 11.09.2008

Zuzka, Petr: já to jím jen tak :-)
Petr  - 1:46 11.09.2008

S vekem pujdou klouby stejne do ... (ted doplnovacka: co by rekl Pavel? Napoveda: "Ja se nepotim, a jestli jo, tak ten pot poslu do ...."), takze jde o to, co s nima udelas dokud jakztakz fungujou ;-)
Zuzka  - 1:31 11.09.2008

Vymyty mozek :D Jestli je to na ten pochod Luhacovice-Praha, tak to mam v sobe uz vice let. Jen mi nikdy nedoslo, ze uskutecnit to, neni zas az tak nerealne. Cili ano, castecne mas na me spatny vliv (budu mit znicene klouby;))
Petr  - 0:15 11.09.2008

Zuzka: Pavel prave prohlasil, ze jsem Ti uz vymyl mozek :-)
Petr  - 0:14 11.09.2008

Jana: A na co se to maze? :-)
Zuzka: Ner(i)ypej do nej, je v riji :-)
Ad Luhacovice - Dost dobre, muzem nekdy prubnout :-)
Zuzka  - 0:00 11.09.2008

V souvislosti s Janinym prispevkem: Co to je? To se maze na chleba? Tak asi ne... :)

Ryp neryp jsi zradce a basta fidli. Si jede za Francouzskama;)

A na ten Rip bych sla. Je to fajn napad. Mam tajny sen - dojit pesky z Luhacovic do Prahy. Tak muzu zacit trenovat.