Diskuse Diskuse

Honza  - 23:25 18.09.2008

Zuzka: Jsem chtěl navodit příjemnou atmosféru, pravda, trochu jsem ten popis přikrášlil, ale nemusí se přeci všechno říkat na rovinu. Nikdo nemusí vědět, že nouzový východ z budovy je na zdi jenom namalovaný :-D
Pavel  - 23:22 18.09.2008

je od nas velice hnusne,ze Klare..to takhle znechucujeme..Vzdyt je to tam krasne,jen malo lidi tam trpi depresemi a sebevrazd je tam malo jen 10% na budovu ;-))

Zuzko mame Te radi,vzdyt si nase slunicko :)
Zuzka  - 23:19 18.09.2008

.... a rika si to 'kamaradi'. Neskutecne!
Honza  - 23:19 18.09.2008

Zuzka: Soucítím s tebou, Zuzko. U nás se taky v zimě netopí. Takže tu máme +- 17°C :-D Ale na rozdíl od vězňů... teda studentů, nemusím chodit při vycházkách z koncentráku, teda koleje jsem chtěl říct, do oplocených koridorků, obehnanými ostnatými dráty a ještě k tomu chráněnými laserovými děly na jejich rozích, které každého při útěku usmaží... :-)
Takže, Klárko, přeji Ti příjemný pobyt v tamních kobkách :-D
Zuzka  - 23:18 18.09.2008

Vid, Petre!!! A ty Pavle taky. (Jo, a byly to Norky, ale to je Ti fuk, si pamatujes jen,ze blondate. tsss)
Jinak tedka je mi Klarky lito, od pristiho tydne si budete utahovat uz i z jejiho ubytka...
Pavel  - 23:15 18.09.2008

Jojo,pinces je best ..hlavne kdyz v nem vzdy vyhraju ja :) Minule jsem vam to natrel :))

Jinak Strahov je hnusnej zvenku i zevnitr..;-) Ale je to vlastne umelecke dilo..

Ale podle historicky meritka..hral Strahov vzdy velkou ulohu..za valky tam byly kasarny Werhmachtu a ke konci valky...mela byt Praha odstrelovana zrovna odtud..to by bylo krasne:)
Petr  - 23:09 18.09.2008

Neprehanej to s tema citoslovcema :-))
Ale mas pravdu, nekdy je tam pekne.. tuhle jak tam byly v hostelu ty Svedky,.... nebo radsi nic.
Zuzka  - 23:00 18.09.2008

Klarka To se tedy o chlup minem:( Skoda. Ale neva, prijdem zahrat pinec. Ten hrajem skvele, uz nas tu znaji a maji nas tu radi.

Tomas Nevim, jestli jsem to pred Tebou nezminovala, ale chce se mi rict: "Na co nosis s sebou ty usi?" No,ale i kdyz to vysvetluju kudy chodim, mohla jsem to pred tebou zatajit - uz nemam proc do skoly chodit, takze si do statnic davam pauzu;)

Petr GRRRRRR a soucasne EHM.. asi na tom neco bude. Ted tu sedim ve dvou trikach, fleesce a zabalena v dece. Ale to je STRAHOV - netopiiii se. Klari, ale neboj, je tu nekdy i krasne.
Petr  - 22:51 18.09.2008

...tam to ma Honza rad :-)))
Klára  - 22:23 18.09.2008

Zuzka: Zatím se zajmavého nic neděje, ale příští týden se dít začne - stěhuju se na Strahov, tak kdybyste měli někdo cestu kolem, tak se přijďte podívat ;-)

A co to, že si přerušila studium?? Přidávám se ke zvědavcům :)

Tomáš: Je! Ibišek.. ;-)

Petr  - 21:17 18.09.2008

Narusena: Teple merino? Navlict Te do merino ovce (viz. Mala Fatra 2007) tak je to porad malo :-)

Tomas: Problem burcaku je, ze kdyz jeste neni "zraly" tak je sladky. Druhy jeho problem je, ze jeho tekavost (rozumnej efekt burcak je a uz neni) je velmi vysoka. Spojenim techto vlastnosti vznika deficit kvalitniho burcaku :-))
Tomáš  - 20:57 18.09.2008

U me se deje mnoho veci. Vcera to bylo divadelni predstaveni Prachettovych Maskarad v divadle v Dlouhe. Rozhodne doporucuji shlednout, a kdyz ne v divadle, tak aspon precist knihu. Je to uzasny.

Dale jsem byl dneska zase lovit geocache v okoli Revnic s Tomem. Chtel jsem pracovat, ale Tom napsal, ze vyrazi, tak jsem jej preci nemohl nechat na holickach, to preci kamarad neudela ;))

Zuzi: vis, ja ani nevim, co s tim editem je. Vzhledem k tomu, ze chci prepisovat cely iriadorsky kod stranek, tak to uz nyni nebudu resit, bylo by to zbytecne.

Jee, jakpakto, ze prerusujes? na kdy, do kdy?? Povidej, prehanej.

Jinak ja si tu sedim s burcackem ve sklenici a popijim a posloucham muziku. Lepsi vec snad ani neni...
Zuzka  - 20:52 18.09.2008

Lidickove Jak zijete? Deje se vubec u nekoho neco zajimaveho?
Toz na sebe prasknu, ze mi opravili fotacek porouchany v Norsku, koupila jsem si nove merino, hec. (TEPLE MERINO ;o) Vy co me znate, vite, ze to potrebuju:D)
Jo a brzo uz nebudu student, ale jen naruse..eh prerusena studentka...
Petr  - 0:06 17.09.2008

Tak jsem zatim precetl Milesovku - super ;-) Ale jelikoz jsem uz starsi, tak zbytek doctu pozdeji, snad zitra. Uz na to skoro nevidim :-)
Klára  - 20:56 15.09.2008

Hele to snad ani nejde nemít slunce v duši, když to člověk čte :D To je prostě bomba..
Tomáš  - 20:33 15.09.2008

POslusne hlasim, ze dalsi rok, tentokrate 2006, dostal sve komentare. Ctete vesele a slunce v dusi :D
Petr  - 15:11 15.09.2008

Tomas: My zas hledali cajovnu (viz. Pavel :-)
Pavel: Kazisvete :-)
Tomáš  - 12:56 15.09.2008

Vsem krasny den, byt je plny deste a zatazene oblohy.

Ale ale... copak jste to provadeli a jak dlouho jste chodili Prahou? :)

Ja jsem prisel domu nekdy v pul ctvrte, kdyz jsme predtim lezli od Luzin az po Zvahov a hledali geocache.
Pavel  - 10:50 15.09.2008

nazdar,jsem trochu znicen po tom vcerejsim hledani cajovny :) Takhle dlouho jsem caj nehledal ...priste vam vezmu pytliky a udelam vam ho do kyblu :)
Zuzka  - 7:38 15.09.2008

..