Diskuse Diskuse

Tomáš  - 13:39 09.09.2008

Tak to jsem, Zuzi, opravdu neprinesl. Chrapani ani duneni se taky neozyvalo, takze jsem odjizdel trosku nenaplnen, ale ja se tam vratim a ty hajzliky najdu a probudim!

Tak vsichni vstavat a cvicit. Je uz odpoledne, tak doufam, ze jste jiz vsichni na nohou.
Pavel  - 10:05 09.09.2008

Hm,spise si privezl nejakou tu chorobu nezli svor ci rulu;-)

teprv 10 hodin,uz aby byla zas noc a mohl jsem jit simulovat spanek :)
Zuzka  - 9:11 09.09.2008

Vcera se tu dobrounocovalo. Dnes tedy ja zacnu DOBRYM RANEM VSEM!
TomasZmizela ze sveta?Hmm nekdy by clovek rad. Doufam, ze zmizim za tri tydny;) (aspon na nejaky cas).
Tomas II Donesl jsi aspon domu rulu a svor, kdyz uz ne nejakeho toho rytire?
Petr  - 0:52 09.09.2008

Dobrou :-)
Klára  - 0:51 09.09.2008

Dobrou noc lidi :)
Petr  - 0:35 09.09.2008

Zadny chrapani jste neslyseli? :-)

Za Zuzku: Oboji :-(
Tomáš  - 23:51 08.09.2008

Zdravim vsechny a zaroven preji krasnou dobrou noc.

Musim rici, ze dnesni vylet na Blanik se opravdu vydaril. Vojsko jsme bohuzel nepotkali, ale i tak jsme si to uzili.

Co se tyce golfu, tak k tomu se ani vyjadrovat nebudu :) Ale zahral bych si ho.

Zuzi: Co se s tebou vubec tedka deje? Co tvoris, ze nejsi na netu? Clovek si rika, ze by s tebou rad pokecal, ale ty jsi zmizela ze sveta. Diplomka, prace?
Zuzka  - 20:52 08.09.2008

Jsem mrtva:( Dobrou noc. :)
Petr  - 1:07 08.09.2008

Nekdy na golfu nashledanou :-)
Honza  - 1:02 08.09.2008

"...K nejslavnějším epochám zámku patří doba císaře Rudofa II., který zde rád pobýval a hostil zde významné učence, jako byl např. Tycho de Brahe, Tadeáš Hájek z Hájku aj. Koncem 16. stol. nechal Rudolf II. zbudovat věž, park, letohrádek s míčovnou, zahradní terasy a krytý most spojující zámek se zahradou.
Brandýský zámek byl od svého vzniku také zámkem loveckým - na lovy do okolních lesů sem zajížděli všichni císaři a jejich hosté. Sgrafita na zámeckém nádvoří zobrazují převážně lovecké výjevy..."

Takže můj odhad byl naprosto přesný! To mne vždycky tak potěší, když na něco takhle přijdu sám, YES! Teď můžu jít klidně spát, dobrou noc, přátelé :-D
Jana  - 0:54 08.09.2008

ehm... :-)

je to na zámku v Brandýse nad Labem. můžeš si to najít :-) a nebo se tam zajít podívat osobně. je to pozoruhodný zámek, hlavně tam chodí málo lidí.
Honza  - 0:46 08.09.2008

Krásné sgrafito, miluju renesanci :-) Že by z roku cca 1580-1600?
Jana  - 0:41 08.09.2008

http://janimira.rajce.idnes.cz/Detsky_den_a_taborak_na_chate/?#IMG_3269.JPG
Pavel  - 0:23 08.09.2008

Nahodou,je to jen nase cista zavist,nybrz ona byla v 5 tisicich a my ne ;-))) Sic ji tam vynesli,ale byla tam ..:) a upozornuji,ze nemela mastne vlasky a byla vymydlena a urcite vonavoucka ,hm :) A jak rika Honza,ja bych ji klidne nahoru zavedl vodovod :)))
Petr  - 0:22 08.09.2008

Protoze delaj bordel.
A az trefi nejaky kakadu golfovym mickem, tak to bude navic pruser...
Honza  - 0:21 08.09.2008

Na jaře 218 před n.l. se Kartaginci připravili k pochodu. Vojsko Hannibal rozdělil - některé poslal do Kartága, aby město chránili a drželi jeho vliv, část nechal svému bratrovi Hasdrubalovi v Hispánii a se zbytkem, podle Livia to bylo 90 000 pěších a 12 000 jezdců se stádem válečných slonů (37 kusů), chtěl táhnout do Itálie. Cesta, kterou si Hannibal vybral, je notoricky známá dnes, ale pro Římany byl pochod před Pyreneje i Alpy velikým překvapením (resp. přesně známá tato cesta není a nikdy nebude - antičtí spisovatelé ji nezaznamenali).

A já se ptám, měl někdo z těch hrdinů s sebou golfové hole?
Zuzka  - 0:14 08.09.2008

Nema lezt do hor, kdyz chce opekane kure k veceri a trikrat denne koupel. Na druhou stranu, kdyz si ti nosici takto chteji vydelavat, proc to pak tem turistum odpirat.

My taky cestujem s Deuterem, merinem, fleeskou, Meindlama,... Jak rikal Honza: Neni nad Hanibala;)
Petr  - 0:07 08.09.2008

Honza: ROFL :-)
Zuzka: Jo, vsem, souhlas. Ale... kdyz chce cestovat se sprchou, budiz. Kdyz donuti nosice se umyt, budiz. Kdyz si stezuje na popel ve vlasech, budiz. Kdyz si stezuje na vstavani v sest, budiz. Ale kdyz si tam po Tanzanii odpaluje golfovy micky, tak je to krava, co ma zustat doma na zadku, nebo na golfovym hristi.
Ad domorodci - to zcela urcite. Verim, ze v tom ani nevidi rozdil.
Honza  - 0:00 08.09.2008

Roztomilý rozhovor, možná přínosnější by bylo, kdyby tam vzali na výlet veverku obecnou :-) Ale na druhé straně, když jsem si ji vygooglil, možná bych se obětoval a nesl jí i bágl za předpokladu, že budeme sdílet jeden stan. V noci bývá chladno... :-D A golfová hůl by taky našla nějaké uplatnění... :-)
Zuzka  - 23:12 07.09.2008

Pridavala jsem poznamku, ze souhlasim s nazory lidi z OF: 'Hory jsou pro vsechny' A taky my mame srandu z ni, ovsem domorodci, kterym ona ale i my 'obyc. turiste' davame vydelat, maji srandu z nas vsech:)