Petr Tsss. Na svou Fatru nezapomenes, ale pridat par polozek, ktere Ti malinko sramoti image, Ti z hlavy neustale vypadava, ze?;) Chci ADMIN prava! Takhle je to nefer:D
Radim
- 13:49 05.09.2008
Kdepak, jen Ubuntu, ve Fedore to urcite chodi, ja to ted nezkousel :)
Toz je fakt, ze me jednou z prace taky nesel editovat jeden (pravda trosku delsi - asi dva odstavce) prispevek. Navic jsem tam vkladala link, link nikde. Toz asi maji Ti dva pravdu... Nestava se to fakt jen u delsich prispevku???
A jinak. Dobre..ehm odpoledne. Je skvele, ze vsichni chteji jet na vikendovku. Ja se tedy cukam a na 100pro to priklepnu az podle mista urceni a casu. Jsem zvedava, kolik se nas letos sleze;)
[Edit] Tak co? Zafungoval edit? Jelikoz to cteme, tak asi jo:D
Tome, javascript mam povolenej a čudlíky mačkat umim.. :D Takže počkej až budu v Praze, dotahnu ti Eddieho, aby sis to mohl reprodukovat na jiném počítači než na svém a uvidíš, kde je případně chyba.. A nechci slyšet, že mi vyhodíš notes z okna, protože nic jinýho už mu nepomůže :) A navíc já už ti párkrát osobně na ICQ psala, co nejde ;-)
Chyba se projevuje tak,ze to nechodi :) Opravis a oprava nikde:) Sem tam po x ty,kdyz to edituju,tak se to opravi..Ale musim na to pritalcit tak po 6 ty,coz je lepsi dat delete a zkopcit to tam se zmenou :)
Jinak nerikam,ze to nejde furt..ale ne na prvni pokus :)
hroch je cur**! zkousim edit:) jestli to tam bude,tak to funguje:)
Toz kdyz nechcete na Milesovku, tak se pojede jinam. O tom zadna. Listopad je velice dobry termin. Tak nekdy polovina mesice, abychom to rozcisli jeste trosku detailneji.
Neboj, Klarko, neprisel jsem k rozumu, nybrz vstavam stale, ale do prace, a tak nemam cas lozit po webu a honit lidi do cviceni :)
Co se tyce editovani - me to chodi a naprosto bez problemu. Tudiz si povolte javascript a naucte se poradne mackat cudliky. (odhledneme-li od toho, ze sem chodi lide, kteri neumi zachazet s pocitacem, vid Pavle, tak se ta chyba bude tezko opravovat vzhledem k tomu, ze ji doma nemuzu reprodukovat)
Mimo to - bugreport - ono to nechodi! Je informace sice dobra, ale me naprosto k prdu. Co na tom nechodi? Jak se ta chyba projevuje? Kdy se projevuje? Ach jo, nekdy mam pocit, ze jsou lidi uplne tupi. :)