Diskuse Diskuse

Jana  - 16:18 10.09.2008

Tomáš: ty jo, kdybys to chtěl vyhodit, tak se toho dobrovolně ujmu :D mně chutná, ale teda na chleba bych si to nenamazala...

tak si všichni užijte to cestování po Evropě. já v tuhle chvíli nemám ani na jízdenku do Brna :-) a hezky dlouho mít nebudu.
Tomáš  - 12:13 10.09.2008

Petr: Jo, to neni spatnej napad. Rip je krasne misto.
Tomáš  - 12:12 10.09.2008

Jo takhle, nejenom cokolada, ale i vinko a pizzu. To si ale budete uzivat, jen co je pravda. Nam ostatnim zacne skola a vy se budete flakat. Jen pockej, to si jeste vypijes. :)

Zuzka: Jakej zradce? Vy si taky budete uzivat, sic v jine zemi, v jinem meste, ale budete, tak moc neprud :)

Jinak k planovane promitacce: Chveni, to je to, co jsme chteli promitat, ze Petre??!
Zuzka  - 11:45 10.09.2008

GRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr

Jo, mas recht TADY SE NESPI! :o) Ja jsem toho tedy dnes moc nenaspala a je fakt mile, kdyz mi to nekdo, kdo je rad, ze vyleze z postele tak tak na obed, pripomene! :D

Pavel&Chveni Mne omlouva, ze jsem temer cele predstaveni prospala. Doufam, ze se toho nekdo nechytne a nebude to chtit promitat znovu:D
Petr  - 11:28 10.09.2008

Jo, pokud to vyjde, tak to bude nejen zeme hodine ka cokolady, ale i zeme vina a syra (rozumnej zabozroutu) a zeme pizzy a capuccina. Ta vec stoji tak nejak prihodne :-)
Ad butter - radsi to vyhod, nez bys z toho mel chcipnout :-) Pisu si - cokolada :-) To znamena ale jeste prezit tu klauzuru, blee.
Ad navigace - jooo, to je pak sranda ;-)
Ad cesta - napadla me pro zacatek cesta na Rip ;-) (je to placaty a relativne "kousek")
Ad zbavovani lidi - jo, Pavle, budes prvni :-))
Pavel  - 11:12 10.09.2008

Zuzka: nechci byt skarohlid,,ale je to z pondeli na stredu :)) Jsem detailista,kdyz uz se jedna o Chveni :) Ale neboj,Tomas to taky porad mrvi :)
Zuzka  - 10:07 10.09.2008

Klarka Tak, jak psal Petr - nejsem tu. I kdyz to zni lakave...
Petr Jo, pojdme vyjit z Prahy - bude to dlouha streka, pze Praha 17 konci teprve na zacatku Brna, ze (Prazaci;-))
Tomas Doufam, ze se vratime oba v jednom kuse (tedy resp. ve dvou). Mel nam k tomu dopomoct tebou doporucovany kurz prvni pomoci ,zel meli na zari plno:(
Tomas IIPeanut butter - dobrou chut:D. Cokoladu nedostanes, protoze jsi zradce, co jede do Parize!
Klára  - 9:47 10.09.2008

Petr: Mno pokud by nás nenavigoval Tomáš, tak bychom možná i někam došli ;-) (Tome, neber si to osobně, jen jsem si vzpomněla, jak jsem koukala na viea z vaší cesty do Berlína)

Petr a Zuzka: Jé vy se máte, tak si to tam užívejte :)

Tomáš:Tak nemusíš jít spát vůbec, když se ti nechce vstávat ;-)

A k burákovýmu máslu - Bleeee :D ale třeba ti Zuzka s Petrem přivezou nějakou tu čokoládu, tak to budeš mít čim zajíst :)
Pavel  - 8:43 10.09.2008

Mno ,tak kazdeho bavi neco jineho :) Nekdo ma rad kopce a nekdo delsi streky atd..Ja uz jsem zvyknul na to,ze proste lidi si nikdy neuzpusobis k obrazu svemu..aby vsichni meli radi jednu a tu samou vec :)

Kvuli tomu jsme zacli zaclenovat nove lidi,abychom se starych zbavovali :))
Tomáš  - 8:42 10.09.2008

Postestilo se mi, ze kamaradka se vracela z ameriky a privezla mi malou drobnost - peanut butter (neboli burakove maslo). Chtel jsem to ochutnat, abych vedel, coze to tam Amici tak milujou.

Musim rici, ze je to humus. Netusite, co jsou schopni ti inteligenti za morem si namazat na chleba. Doufam, ze ten celej kbelicek nebudu muset vyhodit. :)
Tomáš  - 8:40 10.09.2008

Jinak si to Petre se Zuzkou uzivejte na horach a zemi hodinek a cokolady. Hlavne se vratte v jednom kuse.;)
Tomáš  - 8:39 10.09.2008

Ja jeste nevim, jak se to vyvrbi, ale rozhodne je to velice hezky napad. Bohuzel to ranni vstavani nebude uplne koser :)

Petre, neni to spatnej napad, vyjit z Prahy a doufat, ze nekam dojdeme. Souhlasim, pojdme to nekdy vyzkouset. Dejme tomu pouze jediny den a co ujdem, to ujdem.
Petr  - 1:50 10.09.2008

Hlavně nám někde cestou do kostela neumři, mluvíš jako stařec ;-) Koho by jsme pak naháněli po Římě? :-)
Btw.: I na delších cestách můžeš narazit na zajímavé památky :-)
Jana  - 22:18 09.09.2008

já se taky nepřipojím, jsem v práci... mimo to už jsem do Boleslavi pěšky šla (ale z chaty, což je podstatně blíž než z Prahy) :D
Honza  - 21:20 09.09.2008

Petr: Ano, volím už poněkud nenáročnější výlety, hlavně musím vidět něco z kulturního dědictví, jinak totiž jedno moje vnitřní "já" není spokojené, což mne pak přivádí k pocitům šílenství.
Prostě kunsthistorika nemůžete táhnout po odlehlých divočinách, pochopte to :-D Jak nevidím na obzoru kostel, otáčím se a jdu pryč :-)
Petr  - 20:06 09.09.2008

To bylo vyhledove, taky mam na par tydnu plno ;-)
I kdyz nekdy si rikam, ze s tvou ucasti je problem i kdyz v praci nejsi ;-D

Pavel: Kuze lina ;-)
Honza  - 19:16 09.09.2008

Mno, můžeme jít třeba do Prčic :-) Ale stejnak jsem pořád v práci, takže z mé strany moc účast neočekávejte.
Klára: 27.9. jsem v práci, takže sorry :-) Ale děkuji za pozvání.
Pavel  - 16:59 09.09.2008

Petr: mno treba do hospody...to je blizko a bude hej :) Jinak uz to nehul,nedela ti to dobre :))
Petr  - 15:47 09.09.2008

Klara: Vypada to skvele. jak se k necemu jde, tak to je muj salek kavy :-) Bohuzel tu v tu dobu uz nebudu :-(
Ale tak me napada, pojdme nekdy zkusit nekam z Prahy dojit - proste vyjit a co nejdal dojdem, huh? :-)
Klára  - 15:35 09.09.2008

kamarád pořádá 27.9. 2008 pěší pouť z Karlova mostu do Staré Boleslav k příležitosti "Národní svatováclavská pouti". Více informací najdete tady . Tak kdyby se k nám někdo chtěl případně přidat, křesťan, či pohan, všichni jsou vítáni. Alespoň doufam.. :)