Roztomilý rozhovor, možná přínosnější by bylo, kdyby tam vzali na výlet veverku obecnou :-) Ale na druhé straně, když jsem si ji vygooglil, možná bych se obětoval a nesl jí i bágl za předpokladu, že budeme sdílet jeden stan. V noci bývá chladno... :-D A golfová hůl by taky našla nějaké uplatnění... :-)
Pridavala jsem poznamku, ze souhlasim s nazory lidi z OF: 'Hory jsou pro vsechny' A taky my mame srandu z ni, ovsem domorodci, kterym ona ale i my 'obyc. turiste' davame vydelat, maji srandu z nas vsech:)
Honzo: nee, vzdyt ty me mas jiste moc rad. A ja nemuzu za to, ze jsi tam proste zacal pit :)) Mimoto jsi byl vyveden v hezkem svetle, zadne detaily se tam neobjevily.
Co se tyce hub, rad bych zasel, ale pristi tyden su pryc na vikendovce v Orlickych horach. Rozhodne mi ale schovejte trosku smazenice, uz jsem ji tez nejedl ani nepamatuju.
Doporucuju k precteni, pokud mozno i s tim celym clankem -> http://www.lezec.cz/clanek.php?key=7221 Tohle nekde potkat, tak ji umlatim tou golfovou holi, *****.
Tak mně ani tak nešlo o zbohatnutí, viz tvé krystaly, ale jako o nedělní procházku s přáteli při nenáročném sběru hub. I kdyby se nic nenašlo, mohl by to být příjemný den. A strávit den v lomu mi nepřipadá moc příjemné :-D
Je videt,ze si snedl mochomurku zelenou,leze ti to na mozek :) Spis bych jel do lomu sbirat krystaly..jsou drahy :) a ve skupine se da za den vydelat i par tisic..mam par lokalit vyhlidnutych :)
Napadlo mne, když nám začíná sezóna houbařů, že bychom mohli v následujícím víkendu, dejme tomu v neděli, uspořádat sběračskou soutěž ve sběru hub. Brzy ráno vstát a vyjet kousek za Prahu do lesů... A smaženici jsem neměl opravdu hodně a hodně dlouho... :-) Co vy na to?
Tomáš: No, řekl jsem si, že si přečtu ten Mácháč, abych zavzpomínal na dávné časy. Milý Tome, až se příště potkáme, zemřeš příšernou a otřesnou příčinou :-D Nemám vás rád, udělali jste ze mne alkoholika!!!!!!! :-) Grrr...
Uff, netusil jsme ze to vemes takhle z gruntu :-)) Bude mi chvili trvat nez to sam prectu ;-) Na Machac jsem fakt zvedavej (dost obdivuju, ze jsi to jeste dokazal rekonstruovat :-)
Yes :-) Tome, dobrá práce. Hned se naše stránky přiblíží čtenářům a nebude tu takový odstup... tedy ne, že bych ho předtím vnímal, ale je to prostě kamarádštější ;-D
A k tomu "přísně tajnýmu videu": Když ti stojí za to, aby si věnoval celej odstavec tomu, jak je tajný a nikdo ho nechce vidět, tak to už musí fakt stát za to, takovou reklamu nemaj ani ledajaký velkofilmy, takže kdy se s ním pochubíte, chlapci??
Tak jsem dopsal i popisy cest z nekolika minulych let. Tudíž v sekci Větší akce se proklikejte jednotlivými staršími treky a počtěte si. Kdyby něco nesouhlasilo, hlašte.