Diskuse Diskuse

Zuzka  - 23:08 07.09.2008

Tak ten clanek jsem uz taky cetla. Hezky pobavil - zvlast to jeji nadseni pro stan s teplou sprchou:D a druhy s WC:D

Jinak ji castecne zavidim, tak vysoko jsem nikdy nebyla:(
Tomáš  - 22:34 07.09.2008

Tak to je clanek jako prase. Musim rici, ze ta baba perli.

"Sla jsem dva dny bez sprchy. Poprve v zivote!!!"

"Oni me nutili hodne jist. Ano, energeticky vydej byl opravdu enormni."

"Jeden serpa mel prikazano se koupat, pac sel pred nami"

Tu golfovou hul bych ji narval do krku, ale analem.
Tomáš  - 22:26 07.09.2008

Honzo: nee, vzdyt ty me mas jiste moc rad. A ja nemuzu za to, ze jsi tam proste zacal pit :)) Mimoto jsi byl vyveden v hezkem svetle, zadne detaily se tam neobjevily.

Co se tyce hub, rad bych zasel, ale pristi tyden su pryc na vikendovce v Orlickych horach. Rozhodne mi ale schovejte trosku smazenice, uz jsem ji tez nejedl ani nepamatuju.
Petr  - 21:59 07.09.2008

Ale jo, sice bych radsi nekam dosel, ale venku je venku ;)
Petr  - 21:58 07.09.2008

Doporucuju k precteni, pokud mozno i s tim celym clankem -> http://www.lezec.cz/clanek.php?key=7221
Tohle nekde potkat, tak ji umlatim tou golfovou holi, *****.
Zuzka  - 20:18 07.09.2008

Honzo, ackoliv zadne hriby nepoznam, tohle by me fakt lakalo. Bohuzel ale casu se nedostava:(
Honza  - 20:13 07.09.2008

Tak mně ani tak nešlo o zbohatnutí, viz tvé krystaly, ale jako o nedělní procházku s přáteli při nenáročném sběru hub. I kdyby se nic nenašlo, mohl by to být příjemný den.
A strávit den v lomu mi nepřipadá moc příjemné :-D
Pavel  - 19:54 07.09.2008

Je videt,ze si snedl mochomurku zelenou,leze ti to na mozek :)
Spis bych jel do lomu sbirat krystaly..jsou drahy :) a ve skupine se da za den vydelat i par tisic..mam par lokalit vyhlidnutych :)
Honza  - 19:44 07.09.2008

Napadlo mne, když nám začíná sezóna houbařů, že bychom mohli v následujícím víkendu, dejme tomu v neděli, uspořádat sběračskou soutěž ve sběru hub. Brzy ráno vstát a vyjet kousek za Prahu do lesů... A smaženici jsem neměl opravdu hodně a hodně dlouho... :-) Co vy na to?
Honza  - 17:53 07.09.2008

Tomáš: No, řekl jsem si, že si přečtu ten Mácháč, abych zavzpomínal na dávné časy. Milý Tome, až se příště potkáme, zemřeš příšernou a otřesnou příčinou :-D Nemám vás rád, udělali jste ze mne alkoholika!!!!!!! :-) Grrr...
Petr  - 15:59 07.09.2008

Uff, netusil jsme ze to vemes takhle z gruntu :-)) Bude mi chvili trvat nez to sam prectu ;-)
Na Machac jsem fakt zvedavej (dost obdivuju, ze jsi to jeste dokazal rekonstruovat :-)
Tomáš  - 13:37 07.09.2008

Tak ja tu budu postupne uverejnovat dalsi novinky.
Rok 2004 zdokumentovan! (mensi akce)

Vzhledem k tomu, ze odchazim se podivat na JoyRide akci, timto asi dokumentace pro dnesek konci. :)
Petr  - 3:45 07.09.2008

...je to user friendly :-)
Honza  - 23:28 06.09.2008

Yes :-)
Tome, dobrá práce. Hned se naše stránky přiblíží čtenářům a nebude tu takový odstup... tedy ne, že bych ho předtím vnímal, ale je to prostě kamarádštější ;-D
Petr  - 22:08 06.09.2008

Viz. bezky.
Klára  - 14:23 06.09.2008

Tome, to je supr :)

A k tomu "přísně tajnýmu videu": Když ti stojí za to, aby si věnoval celej odstavec tomu, jak je tajný a nikdo ho nechce vidět, tak to už musí fakt stát za to, takovou reklamu nemaj ani ledajaký velkofilmy, takže kdy se s ním pochubíte, chlapci??
Petr  - 14:12 06.09.2008

Wow, dobrá práce :-) Když vemu jak dlouho jsme se dostávali k přepisování deníků a on nakonec nebyl třeba :-)

P.S.: Soupnul jsem uvod k zimni planovacce, at se dohodnute veci v diskusi neztrati.
Tomáš  - 14:00 06.09.2008

Tak jsem dopsal i popisy cest z nekolika minulych let. Tudíž v sekci Větší akce se proklikejte jednotlivými staršími treky a počtěte si. Kdyby něco nesouhlasilo, hlašte.

A tím pro dnešek končím. :)
Tomáš  - 10:32 06.09.2008

Toz hlasim, ze prvni varka uprav udelana.
Byly pridany texty, reorganizovany sekce. Mrknete na to, jestli se to bude takhle libit (kdyz ne, tak .... si o tom popovidame mezi ctyrma ocima :) )

Jinak, Petre, co se tyce solovych akci, nepresouvej je nikam jinam. Hodil jsem ti Velkou Fatru normalne mezi akce v r.2008. Myslim, ze neni nutno to separovat nekam jinam, vzdyt at se vsichni pokochaji. Jenom prosim do budoucna, pri popisovani takovychto akci uvedte, kdo se zucastnil, at to mame jednotne popsany vsechno.

Resp. ja to jdu postupne popisovat, tak se potom inspirujte.
Tomáš  - 9:06 06.09.2008

Ano, tak se na ne ma! Vstavat a cvicit!!! ;)

Jinak preji krasne rano vsem.