Ja psal organizacni a ne kryci :-)) to neni tak, ze rekneme napriklad: "jedeme do Bilych Karpat" a na tebe tam zpoza rohu vykoukne Milesovka, nacez umres na infartk :-)
Pavel: Klidek, pamatujeme si na tvoje uspechy z minuleho rocniku :-D Ale jak psal uz Tomas, je to organizacni nazev :-) Honza: :-D Kruty svete: Jeste tvrdnu u prace, humus.
Tomáš: Zdar! Na fotodokumentaci z malování se taktéž těším, jak už někdo podotknul, bude to inspirující.
Jinak doufám, že v programu "Milešovky" nebudou součástí hry, jako jsou: a) běh na vrcholu kolem meteorologické observatoře v trenkách b) výstup na vrchol se zavázanýma očima c) čekání nebo volání UFO pomocí světelných nebo jiných znamení
A co se týče termínu, můžu jakýkoliv listopadový víkend, jenom bych ho potřeboval znát ještě v říjnu :-)
Honza: Maslo :-) Tomas: Ad dotaznik: priznavam :-) Doplnim to co chybi co nejdriv (asi po prijezdu), ted je toho trochu moc. Ad Milesovka: Pro me v poho, protoze prvnich 14 dni v listopadu musim byt tady kvuli praci :-( Jo a budes to jeste konzultovat, ze jo? :-) Ja prekvapeni rad, ale trochu se bojim (rozumnej, opatrnost musi byt :-) Ad malovani: Urcite chceme dokumentaci! Bude to inspirativni. Od hvezdny oblohy jsi ustoupil? Ad pocet akci: Je to castecne jak rika Pavel, z neceho neni fotodokumentace, castecne tim, ze treba nejedeme spolu a davat sem akce, kde byl kdo solo je blbost (ostatne jeste porad chci udelat na tu svoji letosni Velkou Fatru nejakou zvlastni kategorii nekde jinde). S tim souvisi i narust akci v 2007 - na vsech jsem ja, ale na spuste nejste vy (a nechaval jsme je tam jen proto, ze Filipa po Rumunsku uz proste musime brat jako iriador :-)) Co tim chci rict - ze ty pocty akci nejsou zrovna vypovidajici. Jinak to asi vystih Pavel. Pavel: :-)) Ekonomii na tebe! ;-))
njn,tak z ekonomickeho hlediska..nemuzes mit stalej progress.. zazivame recesi alias sedlo..ale nebo brzo prijde nejaka kontrakce a vlivy na ekonomiku opet porostou ,tak to bude i nasema akcema:) rok 2007 atypickej na spustu festu atd,tedka nikde nehrajou apod:)
Jinak jak se muzes kouknout ,tak v roce 2007 sme tam davali kde co..vikendovky atd..treba v letosnim roce chybi Vltava atd..jinak taky jsme meli par chlastacich vikendu jako v roce 07,ale to tam preci davat nebudem :) U honzika jsme byli a urcite bych si vzpomnel jeste na nejakou nasi swingers party:)
Kor kdyz jsme vice jezdili na vikendovky,tak tu vladly jine pomery..tedka je to trosku komplikovanejsi..kazdej ma neco (jine zajmy,skola)atd:) ale jako pokles velky to nevidim,prumerne ubyla jedna vikendovka do roka
Jak jsem tak komentoval predchozi roky v sekci mensi akce, vsiml jsem si zajimaveho ukazu. V roce 2006 to bylo par akcicek, 2007 byl obrovsky narust a tedka, letos, je neuveritelny opetovny utlum. Co se to deje? Nejaka spatna karma,ne?
Sice to dozeneme trosku tedka: Petr se Zuzkou jedou pryc, pak je ta listopadova akce, pak Rim/Pariz a Silvestr, ale i tak...
Tak jsem uspesne domaloval pokoj, vymenil podlahovou krytinu a zitra me ceka nastehovani vsechn veci zpet na sve misto. Budu pak publikovat fotodokumentaci, pac jsem presel z fadnich bilych sten do barevna s jistou kombinaci oranzove a modre. Nechte se prekvapit :)
Pavle:tak to gratuluji k uspesnemu slozeni. Nyni se muzes jit flakat ;) jako bys to doted nedelal.
Petre: ty neprud s tim tvym zajezdem. Zavidim a kdyz tak hroch zavidi, tak muze byt i nebezpecny. :)
Jo a jeste dodatek, nejsi schopny ani vyplnit dotaznik za 2 tydny, co jej mas, za to ti tedy pripocitavam velke cerne minus. Diky, Zuzi, ze jsi to za nej vyplnila.
Co se tyce dalsich akci - tak ta "Milesovka" pracovne nazvana akce - co rikate polovine listopadu? Program vymyslim, takze to nereste. Dulezity je pouze termin.
Jinak psal Filip. Zdraví celý Iriador. Z Kabelvagu nebo jiny kabelovy televize. A vite kde to je? Nevite, ja taky nevedel. Na Lofotech. Nenavidim ho. Hold tenhle rok Iriadoru je ve znameni Norska :-) Nejet ted na Trojmezi, tak jsem skoro smutnej :-) Kazdopadne psal, ze se tesi na dalsi trek, takze to zavani budoucnosti jiste zajimave akce :-)
Nechcete za me nekdo vybrat a zaridit diplomku? :-) Honza: Ad ctvrta etapa - tak nevis no, nebo si muzes myslet ze nevis, ale vis, co Te ceka v druhy a treti? Taky nevis... :-) Tomas: Ja se budu branit :-) Nebo radsi utikat :-) Pavel: Tebe ceka 4. etapa brzo, jak to tak pozoruju :-))
Petre: Heej, ja ti dam majmo jako ja.To si jeste odskaces :) Ale na jednu stranu mi to vyhovuje.
Honza a Pavel: Jako dalsi etapy mohou byt, ale do te doby si to chce zivota poradne uzit. at to stoji za to!
A mladi lidickove, edit proste funguje vzdycky :) (jestli tedka nebude, tak me to nastve) Nicmene se nebojte, ono se to bude vsechno stejne predelavat.
4. etapa mi přijde nejzajímavější, protože nikdo neví, co má ve čtyřce očekávat a to je prostě vzrušující :-D Jo a třeba ve čtyřce zjistíme, že existují další etapy, pět, šest, sedm a co já vím, kde se to zastaví :-) Jenom se bojím, že pětka bude peklo stavěné pro každého zvlášť, v mém případě nekonečná kariéra v katedrále - horší peklo neexistuje! :-D
Zuzka: Vždyť si ještě můžeš studentská léta prodloužit, takový titul phd. by taky nebyl od věci, ne? (nebo jakej titul to má člověk, když studuje ještě pár let po ing.??) ;-)
Pavel: Tak to doufam, že to myslíš tak, že budeš ještě v 90ti studovat, jinak by to mohlo zajímat takové ty pány v bílých pláštích, co si moc rádi povídají :) i když kdybys ještě v 90ti studoval, tak je možná budeš zajímat taky.. Ale třeba bys to dotáhl do Guinessovky...
Mno hej, zázraky se dějí, mě funguje edit.. Asi spolupracuje jen v pozdních nočních hodinách, aby mi udělal radost, když už nemůžu spát :D