Diskuse Diskuse

Klára  - 17:17 27.09.2008

I nám se pochod vydařil, i když jsme na tu ohromnou mši přišli asi o půl hodiny později, protože se někteří účastníci vybavili "vhodnou" obuví pro 30ti km pochod.. :) Ale v nejbližší době se asi akcím začínajícím ve 4 ráno obloukem vyhnu..

A teď to jdu pěkně dospat, tedy všem přeji dobrou noc!
Tomáš  - 16:21 27.09.2008

Tak jsem se vratil z pochodu a bylo to uplne super. Na blogu bude clanek a fotky. Musim rici, ze se pocasi vydarilo a vsechno probehlo bez sebemensich problemu.

Jak vy travite vikend?
Petr  - 18:07 26.09.2008

Tak se tu vsichni mejte, jedeme zmrznout :-)
Petr  - 15:31 26.09.2008

Nevim jestli rict "krasa" vztahujic to ke zpracovani nebo "hruza" ohledne obsahu :-)) Vyber si prosim :-)
Petr  - 15:30 26.09.2008

ROFL :-)))))))))))))))))))))))
Klára  - 14:58 26.09.2008

tak mi nefunguje ani edit, ani odkaz.. Takže koho to zajímá, ať si to zkopíruje :D imagehosting.mafyje.com/gallery.php?entry=images/1222433483.jp
Klára  - 14:57 26.09.2008

Zde malá fotomontáž inspirovaná vašimi komentáři k mému současnému bydlišti.. :D

A Petře, o tom bazénu vím, přesně tam totiž budu chodit.. Aspoň, že to mam tak blízko, rodiče si budou moc vyzvednout jak tělo, tak moje věci na jednom místě..

Jo a jinak nemáte někdo španělsko-arabsko-anglicko-rusko-českej slovník?? Pač zatim sem nerozumněla jedinýmu člověku, kterýho sem potkala na chodbě..
Tomáš  - 12:59 26.09.2008

Muhaha, chlapci a devcata, to byla tedy jizda. Uz chapu, proc je to pod heslem. Nicmene to musel byt paradni vecer.

A co se tyce Pavla s Honzou - chlapci, nemeli byste to s tou laskou tak prehanet :D
Tomáš  - 12:56 26.09.2008

Tak ta existuje, to se neboj. Jenom jsem se bal, ze mi to odloupne predchozi malbu, tak jsem ji nepouzil. :(

Necestuju v case, zatim se mi to nepovedlo. I kdyz vlastne ano... semo tamo, kdyz jdu z hospody, tak jsem celej vracenej :D
Petr  - 12:10 26.09.2008

To by asi chtelo kreslit pres nalepenou lepenku nebo neco podobnyho... Musim se zeptat, urcite to existuje - doufam :-)

Doba kamenna je historicky obdobi :-) Necestujes v case? Hodil jsem do ty sekce fotky, cimzpadem jsem ji musel zmenit na zaheslovanou :-)
Tomáš  - 9:56 26.09.2008

Toz cary nejsou uplne krive. Jenom ty obtahy narysovanych linek se nepovedly, protoze jsem mel blbej stetec. Nicmene v realu to tak hrozne nevypada.

Co to byla doba kamenna?? Kde ste to byli?
Petr  - 9:25 26.09.2008

Klara: Plavani je super, naproti pres silnici mas bazen :-)
Tomas: Nejsou ty cary na strope krivy? :-)) Nebo to je jen na fotkach?
Petr  - 9:23 26.09.2008

Boli me hlava, nemam sbaleno, v osm odjizdim a musim jeste skocit do arbaitu. Dneska neni dobry den.
Tak jsme pro odreagovani alespon hodil do kroniky Dobu kamennou. Fotky az se Pavel uraci a Honza zakolaboruje :-)
Klárka  - 13:39 25.09.2008

Taak, Time, supr to tam máš :) jo jo musim jen pochválit..
Necheš mi třeba přijít zlidštit pokoj na koleji? To je totiž takovej humus, že se to slovy napat nedá.. A fotit se to skoro bojim, že by to snad foťák neustál :D Ale uznávam, varovali jste mě..
K tomu plavání, hmm v pondělí mě to čeká jako povinný tělocvik, už teď je mi z toho špatně.. takže, Honzo, naprosto s tebou soucítím :D
Tomáš  - 9:46 25.09.2008

Krásné ráno všem, milí a mladí kolegové, kolegyně.

Vstávat a cvičit, bando líná!!!!! :)

Jinak na blogu mam pár fotek z malování. Tedy slibovaná dokumentace je k nalezení zde
Honza  - 23:09 24.09.2008

Možná budu muset plavat/topit kvůli škole, neboť jsem si zapsal tělesnou výchovu, abych měl kredity navíc. Šlaka, jsem možná udělal chybu, no... možná to ještě vyškrtnu, nějak si nemohu představit sebe někde v bazénu, při takové představě se musím smát :-DDD
Jana  - 23:02 24.09.2008

v podstatě viz. Honza :-)

jo plavání, jo? klidně... dlouho jsem nebyla.
Tomáš  - 22:21 24.09.2008

Malovani bude zitra na blogu. Hodim par fotecek a nejaky ten pokec, kdyz se mi podari neco vtipneho vymyslet, i kdyz o tom silne pochybuju.

ad plavani: Byl jsem dneska plavat. Po celem dni stehovani a uklizeni jsem na to mel neuveritelnou chut. Tak jenom tak nejak oznamuju,ze kdo by chtel nekdy jit plavat, necht se hlasi.
Tomáš  - 22:19 24.09.2008

Petre:To by me zajimalo, co ty vlastne delas? Nicmene jsem s tebou a soucitim. V tuto hodinu jeste pracovat, to je humus.

A predpokladam, ze v patek mate odjezd, takze preji vse nejlepsi na cestu a hodne stesti na hory.
Tomáš  - 22:19 24.09.2008

Ad akce: to mate asi pravdu. ale ono to vypada pak hezky, kdyz je tam kupa akci ;) Petre, tu svoji Fatru tam nech, at tam aspon neco zustane.

Ad Milesovka: To jest ciste pracovni nazev. Kdyby si cetl pozorneji, jsou tam uvozovky.

Ad Milesovka + prekvapeni: Nebojteee seee. Konzultovat to nebudu, jenom vas ujistim, ze se nemusite bat, jelikoz to bude krasny vylet plny dobrodruzstvi a mysteria. ;)