Honza: Rozdelim to na dve casti :-) Klara: Taky to prezila (tesne :-)) ale nemame net. Ja sem lezu kdyz jsem kvuli praci doma nebo v praci. Tomas: Jasne, uz tridime fotky. Ale je to fuska :-)
Taky zdravim vsechny. Jsem doma z hraniciho silenstvi (Francie - Svycarsko - Italie - Francie - Italie - Francie - Svycarsko - Nemecko - Francie - Svycarsko).
Podarilo se mi dneska trosku vychytat kod diskusi, takze se tato hlavni jiz nenacita pul hodiny. Jenom si prosim davejte pozor, kdyby se nahodou prispevky nezobrazovaly tak, jak by mely ;)
Klára: Hm, lanko mám akorát na krček, jinak nemohu sloužit :-) Jana: Pořád lepší později než vůbec, proto Ti přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, lásky, přátel a dál už moje fantasie nesahá. Možná peníze, ale za ty si štěstí stejně nekoupíš ;-)
Já nechci věšet hlavu. já se chci věšet celá!! A budete mě potřebovat živou?? Že bych případně napsala souhlas s tim, že můžete vesele využívat moje tělo, jak se vám zlíbí... ;-)
Souhlasim, ze je hnusne, ale diky tomu jsem nemusel dneska betonovat. To me ceka zitra, jestli bude nejak kloudne ;) Takze tomu stejne neutecu, ale aspon se to odlozi.
Jinak, Klari, neves hlavu, budeme te jeste potrebovat ;)
Klara: Taky to prezila (tesne :-)) ale nemame net. Ja sem lezu kdyz jsem kvuli praci doma nebo v praci.
Tomas: Jasne, uz tridime fotky. Ale je to fuska :-)