Diskuse Diskuse

Klára  - 20:51 01.09.2008

Petr: Sakra, kdybys je nepřehlídl, tak mě teď nehrozí vražda rozzuřeným hrochem, pač ty by sis to taky jistě nenechal pro sebe :)

Tomáš: ale no tááák, přece by ses nezlobil..
Tomáš  - 20:40 01.09.2008

Ja vas roztrhnu jak uzenky. :)

To s tema aferama cirkve, to si jeste popovidame, Petre!! :)
Pavel  - 20:39 01.09.2008

Tomasi..ja byt zenska,tak se neudrzim :)

Petr: LOOOL :) je videt,ze cteme stejny casaky..taky mne to napadlo..
Petr  - 20:31 01.09.2008

Sakra, Klari, ja ty fotky projizdel a tyhle jsem prehlid. Vubec ted nechapu, jak se mi to mohlo povest a jak jse, prisel o moznost delat si z Tomase srandu :-)

Nevim proc jsem si ted vzpomnel na clanek z Epochy, co jsem dnes cetl - o sexualnich aferach katolicke cirkve... :-D
Tomáš  - 19:52 01.09.2008

Tak hlavne, ze vas to pobavilo. Ja se tedy nestavim k uverejneni fotek zrovna kladne. Ale kdyz uz to je jednou na netu, tak co s tim nadelam,ze?

O co slo? Ze nas jeden clobrda nezvedne za dva prsty kazdeho a udrzi 5 vterin. Holt vydrzel no :( Tak jsme behali.
Jana  - 19:21 01.09.2008

Honza: proč mě tvůj zájem zrovna o ten sloup nepřekvapuje? měla jsem na to myslet dřív a vyfotit ho ze všech stran :-))

Pavel: no tak jako když píšeš zrovna country a banjo, tak to taky moc nemusim ;-) já jsem tam byla kvůli folkový části festivalu, a to je rozdíl! :D

Petr: a zase jsme u chlastu... :-) popíjení jsme vyřešily tak, že jsme si koupily zalahvované víno a zkonzumovaly ho za tmy v chatce ;-) no a do Prahy jsem si dovezla sklepní rulandské šedé, což je výborný víno. i když Pálava to neni, no.

Tomáš: no tak já gratuluju. a fotky pobavily :-) jen mi ještě vysvětli, o co vlastně šlo.
Pavel  - 19:05 01.09.2008

Tome,Tome...je mi z tebe stydno :)
Honza  - 19:01 01.09.2008

Chtěl jsem se také připojit ke gratulacím, ale po shlédnutí těchto fotek jsem si to rozmyslel :-D

Dělám si srandu, gratuluji k úspěchu. Ovšem podle těch fotek, Tomáši, jsi to téměř nevydejchal ;-)

No nic, Kláro, díky za šokující odhalení :-)
Klára  - 18:00 01.09.2008

..aneb dokud má Tomáš dobrou náladu a veme jejich zveřejnění s humorem. :)

Nevím jestli se pochlubil, co se na táboře všechno dělo a nebo zásadní informace zamlčel, takže radši hezky od začátku: Náš milý Tomáš se vsadil, prohrál a následně běhal kolem Kynžvartu a "vyzpěvoval" cestou: "Jsem vůl, neměl jsem se sázet." A tady je kompletní dokumentace : :)

A kdybych se tu už nikdy neukázala, tak to asi tak moc s humorem nevzal ;-)
Petr  - 17:19 01.09.2008

I ja touto cestou gratuluju, aby to nevypadalo, ze ignoruju tak podstatny uspech ;-) Jinak viz sms.
To same plati i pro Radima.

Jen prosba - rad bych s Vama jeste nekdy nekam vyjel, tak ne ze se upijete k smrti. To by pak tech 14 dni bylo dost kontraproduktivnich ;-)
Tomáš  - 15:25 01.09.2008

Tak jsem to dal, deti. Uff, dva tydny zivota me to stalo, ale je to domaaaa??!!!!

Za dva a 11 bodu z dvaceti. Jdu oslavovat s rozumem, to se neboj, Zuzi. :) Ja a rozum, opijeme se jak dogy :)
Klára  - 15:12 01.09.2008

Připojuji se ke gratulaci :) I když by sem nejdříve to zvíře mohlo napsat, jak dopadlo ;-)
Zuzka  - 14:44 01.09.2008

PARySTOVI Hrochovi!!!!! Prosim Te, oslavuj s rozumem:p ;)
Honza  - 7:40 01.09.2008

Petr: Chtělo by to pořídit snímky jednotlivých soch světců z morového sloupu a že jich tam není poskromnu :-)
Na dnešním ránu je něco podivného, jako by chladivý závan větru z okna pokoje naznačoval, že je konec léta a že se o slovo opět hlásí podzim. Hm, vždyť zima skončila před chvilkou a už nám ťuká na okna zase! :-)
Petr  - 23:33 31.08.2008

Jana: Nedivim se. Uplne by mi bylo lito zalezt do vinneho sklipku, kdyz je tam tak pekne.. :-)
Honza: A ja zjistil, ze Palava je i vinna odruda (Tramín c. a Muller T.). O tom jsem doted nevedel. To si rika o test :-))
Pavel: ROFL ;-)
Pavel  - 23:06 31.08.2008

hm,pekne fotky..takova pohodicka,jazz,country,banjo,kloboucky,western..hm, asi bych se tam musel ozrat hnedka z kraje na svoji povahu ;-)

Ale jinak pekne fotky mesta ..
Honza  - 22:22 31.08.2008

Jano, máš v albu pěkný fotečky, zejména krásný je morový sloup z Mohelnic, o němž jsem si musel najít nějaké info. Je z roku 1717, dílo vytvořil Jan Václav Strumer, o kterým jsem nic dalšího nenašel :-)
Jana  - 21:07 31.08.2008

Petr: no joooo :-)
děkuju. je tam fakt pěkně. už teď vím, že tam pojedu znovu, ale na víc dní. ty tři byly zoufale málo...

Tomáš: bylo to pěkný. jela jsem tam s kamarádkou podpořit jednu naši oblíbenou skupinu a s nima jsme tam pak tak trochu flámovali. jinak festival samotný byl fajn, celkem dobrý výběr interpretů. no a co se brontousauřích prolejzaček týče, myslím, že uvidíš z fotek :D
Tomáš  - 20:08 31.08.2008

Jano, a jake to bylo? Rad bych slysel i tvuj nazor na ten festak. Jinak samozrejme tusim, koho jsi potkala :) Svet je malej.
Petr  - 18:11 31.08.2008

Konecne z tebe neco vypadlo :-)
Ten festak by asi nebyl muj salek kavy, ale hlavne kdyz je pohoda.
Btw.: zabrousil jsme teda na rajce a kochal jsem se fotkama z Palavy - moooc pekny.