Sakra, Klari, ja ty fotky projizdel a tyhle jsem prehlid. Vubec ted nechapu, jak se mi to mohlo povest a jak jse, prisel o moznost delat si z Tomase srandu :-)
Nevim proc jsem si ted vzpomnel na clanek z Epochy, co jsem dnes cetl - o sexualnich aferach katolicke cirkve... :-D
Honza: proč mě tvůj zájem zrovna o ten sloup nepřekvapuje? měla jsem na to myslet dřív a vyfotit ho ze všech stran :-))
Pavel: no tak jako když píšeš zrovna country a banjo, tak to taky moc nemusim ;-) já jsem tam byla kvůli folkový části festivalu, a to je rozdíl! :D
Petr: a zase jsme u chlastu... :-) popíjení jsme vyřešily tak, že jsme si koupily zalahvované víno a zkonzumovaly ho za tmy v chatce ;-) no a do Prahy jsem si dovezla sklepní rulandské šedé, což je výborný víno. i když Pálava to neni, no.
Tomáš: no tak já gratuluju. a fotky pobavily :-) jen mi ještě vysvětli, o co vlastně šlo.
..aneb dokud má Tomáš dobrou náladu a veme jejich zveřejnění s humorem. :)
Nevím jestli se pochlubil, co se na táboře všechno dělo a nebo zásadní informace zamlčel, takže radši hezky od začátku: Náš milý Tomáš se vsadil, prohrál a následně běhal kolem Kynžvartu a "vyzpěvoval" cestou: "Jsem vůl, neměl jsem se sázet." A tady je kompletní dokumentace : :)
A kdybych se tu už nikdy neukázala, tak to asi tak moc s humorem nevzal ;-)
Petr: Chtělo by to pořídit snímky jednotlivých soch světců z morového sloupu a že jich tam není poskromnu :-) Na dnešním ránu je něco podivného, jako by chladivý závan větru z okna pokoje naznačoval, že je konec léta a že se o slovo opět hlásí podzim. Hm, vždyť zima skončila před chvilkou a už nám ťuká na okna zase! :-)
Jana: Nedivim se. Uplne by mi bylo lito zalezt do vinneho sklipku, kdyz je tam tak pekne.. :-) Honza: A ja zjistil, ze Palava je i vinna odruda (Tramín c. a Muller T.). O tom jsem doted nevedel. To si rika o test :-)) Pavel: ROFL ;-)
Jano, máš v albu pěkný fotečky, zejména krásný je morový sloup z Mohelnic, o němž jsem si musel najít nějaké info. Je z roku 1717, dílo vytvořil Jan Václav Strumer, o kterým jsem nic dalšího nenašel :-)
Petr: no joooo :-) děkuju. je tam fakt pěkně. už teď vím, že tam pojedu znovu, ale na víc dní. ty tři byly zoufale málo...
Tomáš: bylo to pěkný. jela jsem tam s kamarádkou podpořit jednu naši oblíbenou skupinu a s nima jsme tam pak tak trochu flámovali. jinak festival samotný byl fajn, celkem dobrý výběr interpretů. no a co se brontousauřích prolejzaček týče, myslím, že uvidíš z fotek :D
Konecne z tebe neco vypadlo :-) Ten festak by asi nebyl muj salek kavy, ale hlavne kdyz je pohoda. Btw.: zabrousil jsme teda na rajce a kochal jsem se fotkama z Palavy - moooc pekny.
Tomáš: ale no tááák, přece by ses nezlobil..