Tomas: Hele, navrhuju ty dve ignorovat, co ty na to? Ale ne nijak otevrene, proste ignorovat, tak aby o tom nevedeli, ale zase aby jim to doslo, jo? Tim myslim, ze ted nenapisu skodolibou zpravu Zuzce, ze mi jen zavidi pobyt na Fatre a dekovnou zpravu Klare za pochvalu fotek z Norska. Souhlas? Jinak jsem prave precet zapis o Norsku na blogu, potom co me na nej upozornila jedna nejmenovana ignorovana osoba. Super cteni, clovek zavzpomina na deni (ne)vsednich dni. Musim nekdy z Radima vymlatit denik.
Další stařec, tedy chlapci, vy si podejte ruce, dokud vás nebolí natolik, že s nima můžete hýbat ;-)
jinak protože sem zjistila, že jsem ještě nepochválila fotky z Norska, tak to musím napravit.. Koukala jsem , že jste si to tam náležitě užívali, jak vám to závidím.. :)
Tomas: Diky. Potreboval jsem si dachnout od toho nicnedelani co jsem tu provozoval :-) A hlavne, Velka Fatra je proste relax na nervy. Kdyz jsem Mata a Matu opoustel pred cestou na Malou Fatru, srdce mi krvacelo :-) Jakmile se do civlizace vrati i Mato, hodim par fotek z founu.
Pavle: to musela byt opravdu nadherna koupel. Velka skoda, ze to neni zdokumentovano. I kdyz mozna, kdybych pozadal mistni ochranku, tak by mi pujcili zabery z bezpecnostni kamery a tam by to bylo zachyceno v cele sve krase.
Petre: Na Slovac, jo? To se nekdo ma, takova flakarna.Uzij si to tam.
Koupani bylo super..taky jsem o dost zbohatl :) Ale problem byl v tom,ze mi nedrzeli nohy a ja do ty kasny zahucel a trochu jsem se napil :)
Nejlepsi bylo prochazet kolem hradni straze totalne mokrej a chrastil jsem jak prasatko plne penez:)
Mohlo by se zdat,ze jsem tam lezl kvuli tomu,ze jsem se chtel obohatit v kasne plne penez...ale opak je pravdou,jen jsem byl zvedav,jaka mena se tam vali :)
.. tu sice je. Ale netreba to tak hrotit pratele. Ono bude jiste jeste par prilezitosti, jak se osvezit nekde u vody. Nicmene, jake bylo vcera nocni koupani, Pavle?
Honza: Prosimte, dyt by jsi nam tu chybel :-) Slysel jsme od Pavla, ze jsou ty fotky. Az budes mit moznost, hod mi, at je uploadnu (P.S.: pokud by mohli byt v jedne slozce, bylo by to kouzelne, ale to bych asi chtel moc :-) Tomas: Nebudou no, jelikoz ty brzo zaplatis :-) a pak si muzem vyjasnit nase vztahy :-)))
Hm, to jsou zase novinky, že jsem sem vůbec lezl, žít v nevědomosti, říkám si, je mnohdy něco tak krásného! Asi si změním žebříček s četností návštěvnosti stránek, takže se tu objevím po Novém roce, nazdar :-)
Zdravíčko, kamarádi! :-) Tomáš: Autorkou fotky hrocha ze zoo je Jana, bez ní by takový nápad nepovstal. Prohlížel jsem galerii fotek a teď to spatřil a nedalo mi to, musel jsem to udělat. Tak snad se ani trochu nezlobíš :-) Mám tě rád, tedy jako kamaráda, aby nedošlo k omylům :-D Jinak díky za chválu deníku, dal jsem do toho všechen svůj pot a krev! :-) Klára: Klidně můžeš sponzortovat, měnil jsem jenom fotku, všechno ostatní je platný, tak přispěj, prosím, na hrocha & Hrocha, oba to potřebují :-) Jana: Užij si dovču, ahoj. :-)