Diskuse Diskuse

Petr  - 23:58 27.08.2008

Ten blog, resp. jeden ten muj komentar k clanku, mi pripomnel, ze jsem jednou po prijezdu sepsal par hlasek z cesty. Tak jsou kde maji byt.
Petr  - 23:28 27.08.2008

Tomas: Hele, navrhuju ty dve ignorovat, co ty na to? Ale ne nijak otevrene, proste ignorovat, tak aby o tom nevedeli, ale zase aby jim to doslo, jo? Tim myslim, ze ted nenapisu skodolibou zpravu Zuzce, ze mi jen zavidi pobyt na Fatre a dekovnou zpravu Klare za pochvalu fotek z Norska. Souhlas?
Jinak jsem prave precet zapis o Norsku na blogu, potom co me na nej upozornila jedna nejmenovana ignorovana osoba. Super cteni, clovek zavzpomina na deni (ne)vsednich dni. Musim nekdy z Radima vymlatit denik.
Klára  - 22:47 27.08.2008

Další stařec, tedy chlapci, vy si podejte ruce, dokud vás nebolí natolik, že s nima můžete hýbat ;-)

jinak protože sem zjistila, že jsem ještě nepochválila fotky z Norska, tak to musím napravit.. Koukala jsem , že jste si to tam náležitě užívali, jak vám to závidím.. :)
Zuzka  - 22:35 27.08.2008

Petricka bolely nozickyyy. Taky nic nevydrzi...;)
Petr  - 0:40 27.08.2008

Boli me nohy. Skoro jsem nedosel ani do koupelny. Prijdu si jak starec :-) Pujdu si radsi lehnout... Dobrou.
Petr  - 22:43 26.08.2008

Tomas: Diky. Potreboval jsem si dachnout od toho nicnedelani co jsem tu provozoval :-)
A hlavne, Velka Fatra je proste relax na nervy. Kdyz jsem Mata a Matu opoustel pred cestou na Malou Fatru, srdce mi krvacelo :-)
Jakmile se do civlizace vrati i Mato, hodim par fotek z founu.
Tomáš  - 10:02 23.08.2008

Krasneho rana preji, takhle po ranu ;)

Pavle: to musela byt opravdu nadherna koupel. Velka skoda, ze to neni zdokumentovano. I kdyz mozna, kdybych pozadal mistni ochranku, tak by mi pujcili zabery z bezpecnostni kamery a tam by to bylo zachyceno v cele sve krase.

Petre: Na Slovac, jo? To se nekdo ma, takova flakarna.Uzij si to tam.
Petr  - 22:45 22.08.2008

Tak ja frcim na par dni na Slovensko. Mejte se fajn a nekdy zase v nejaky fontane zdar ;-)

Pavel  - 11:29 22.08.2008

Koupani bylo super..taky jsem o dost zbohatl :) Ale problem byl v tom,ze mi nedrzeli nohy a ja do ty kasny zahucel a trochu jsem se napil :)

Nejlepsi bylo prochazet kolem hradni straze totalne mokrej a chrastil jsem jak prasatko plne penez:)

Mohlo by se zdat,ze jsem tam lezl kvuli tomu,ze jsem se chtel obohatit v kasne plne penez...ale opak je pravdou,jen jsem byl zvedav,jaka mena se tam vali :)
Petr  - 11:27 22.08.2008

Boze jak ja litoval ze nemam u sebe fotak. V tu chvili bych za nej i zaplatil :-)
Zuzka  - 9:56 22.08.2008

.. tu sice je. Ale netreba to tak hrotit pratele. Ono bude jiste jeste par prilezitosti, jak se osvezit nekde u vody. Nicmene, jake bylo vcera nocni koupani, Pavle?
Petr  - 23:47 20.08.2008

Honza: Prosimte, dyt by jsi nam tu chybel :-)
Slysel jsme od Pavla, ze jsou ty fotky. Az budes mit moznost, hod mi, at je uploadnu (P.S.: pokud by mohli byt v jedne slozce, bylo by to kouzelne, ale to bych asi chtel moc :-)
Tomas: Nebudou no, jelikoz ty brzo zaplatis :-) a pak si muzem vyjasnit nase vztahy :-)))
Tomáš  - 23:08 20.08.2008

Toz, Zuzi, mas smulu. Ja si muzu rikat komu chci, co chci ;) A nic s tim neudelas...

Ale no tak Peeeto. Nebud takovy skarohlid. Ja te mam v nitru rad. A nejake drobne penizky snad nebudou takovou prekazkou,coz?
Honza  - 21:06 20.08.2008

Hm, to jsou zase novinky, že jsem sem vůbec lezl, žít v nevědomosti, říkám si, je mnohdy něco tak krásného! Asi si změním žebříček s četností návštěvnosti stránek, takže se tu objevím po Novém roce, nazdar :-)
Petr  - 22:29 19.08.2008

Nebo Peta ty penize reinvestuje a na dlouhou dobu se nekam zdejchne, ze? :-)
Zuzka  - 22:18 19.08.2008

Tomas, chlapce pozor na jazyk. Na nektere vety mam vysadni prava jen ja!(nehlede k tomu, ze kdyz bude Peta bohaty, bude si me moct hyckat;))
Petr  - 22:15 19.08.2008

Slyset od Tebe neco pekneho? Tak to bych ti neuveril a chtel jeste penale :-)
Tomáš  - 22:00 19.08.2008

Hmm, tak to jsi me, chlapce, nepotesil. Co kdybych ti rekl, ze ti to slusi a ty jsi mi ten dluh odpustil?? ;))
Petr  - 21:53 19.08.2008

Dneska mi psal Radim a ja jsme spocital posledni dluh z Norska, cili 8 579,65 / 6 = 1429,9416666666666666666666666667, - Kc

Chtel bych to presne, na miliardnik :-)
Honza  - 11:04 19.08.2008

Zdravíčko, kamarádi! :-)
Tomáš: Autorkou fotky hrocha ze zoo je Jana, bez ní by takový nápad nepovstal. Prohlížel jsem galerii fotek a teď to spatřil a nedalo mi to, musel jsem to udělat. Tak snad se ani trochu nezlobíš :-) Mám tě rád, tedy jako kamaráda, aby nedošlo k omylům :-D
Jinak díky za chválu deníku, dal jsem do toho všechen svůj pot a krev! :-)
Klára: Klidně můžeš sponzortovat, měnil jsem jenom fotku, všechno ostatní je platný, tak přispěj, prosím, na hrocha & Hrocha, oba to potřebují :-)
Jana: Užij si dovču, ahoj. :-)