A já se na to tak těšil :-) Jdu se do toho pustit. Snad jsem tam vysvětlil ten rozcestnik nějak jasně i pro ty, co na iriad zavítají prvně nebo jendou za uherák :-)
Ježto během cesty Norskem jsem se snažil zapisovat do sešítku jisté podivnosti z našich zážitků, mohu vám s upřímnou radostí od srdce oznámit, že v sekci Norsko je podsekce s vyprávěním o naší cestě. Pokud během četby dostane někdo ze čzenářů infarkt, tak to má z toho, že neumí ani v dospělosti pořádně číst, aby bylo v tomhle jasno, jo? :-)
Petr: njn,tak ne kazdy video neni delany pro outdorovy metrosexualni lamy:),aby tam strikala krev a pot..a pri kazdem kroku bylo slyset silne funeni lidi a skripani hulek ;-)
Hm plakat..kdyz se tak koukam po pokoji,tak tu nemam misto ani na poveseni maleho obrazku :)
Pavel: Tak ja za chvili vyrazim :-) Btw: Co to je za video prosimte? Agitka pro duchodce? :-) Jana: Mas prebytecny plakat nejlepsi skupiny vsech dob? :-)
All : Fotky z Norska jsou dotazene do 9, resp 10 dne.
Tak jsem dneska upnul první varku fotek z Norska, cca 5 dní, resp. 6. Čekejte další :-) Zuzka: Jsem pro všema dvanácti. O tom kině jsme mluvili už dneska doma s Pavlem. Byl nějakej smutnej, že to pros***. :-)
Pavle, je mi Te lito, uz se s tim trapis tak dlouho. Tak doufam, ze ta klesajici teplota uz poukazuje na postupne zlepsovani. At jsi aspon po vikendu uz fit!
je mi blbe..pred 3 dnema skoro 42..a furt mam teploty a sragoru jakou svet nevidel..neco jsem vyzahnul urco ve vode, ci jsem to mohl mit v sobe zakonzervovane jeste z Vltavy..kazdopadne nic podobneho jsem nikdy nemel..Uz aby me ta blbost presla.
Urcite me Petr s Honzou zacarovali za prohranou sazku s Monakem :) Kluci ,vyslo Vam to ;-))
Mno nic..lepsi hodina u me konci..zacina se mi tocit hlava,tak to vypinam a jdu lezet grr..uz me to nebavi..
Díky :-) no, my tam byli kvůli studiovému focení. tzn. že nás učesali, namalovali a vyfotili asi na milion způsobů. zajímavá zkušenost... nicméně jsem teda fotila jenom to, co jsem stihla cestou tam, zptáky a pak z vlaku - jeli jsme tam jenom na ten jeden den. ale i tak, Londýn mi nepřipadá příliš fotogenický ;-)
Snad jsem tam vysvětlil ten rozcestnik nějak jasně i pro ty, co na iriad zavítají prvně nebo jendou za uherák :-)