a dneska se nam tu objevi Ali,tak s nim jdu do hospy..vy se muzete pridat..hlavni cena dne..budou Aliho slipy,ktere mu ukradnu :) Uz mame bundu a cepici ;-)
osobne,me se nejvic libilo sjizdeni jezu..sic sem tam se to nepovedlo..ale byl to skvely adrenalin a zabava:)
Zzuzzy
- 10:11 15.07.2008
Jeste bych se zpetne vratila k vikendu. Voda byla super. Jsem moc rada, ze i zbytek ji hodnotil pozitivne. Uplne me nadchl Krumlov jako mesto no a samozrejme i ty jezy! Uz ted zacinam premyslet, co si sjedeme priste;)
Hm..komentare?:) to bylo jen lehke postuchovani..zadne kriticke myslenky jsem k tobe nevedl..Kdybych to vedl na jine urovni,mel by si padlo v jistych partiich sveho tela :) Ale i tak jsme se ke konci hezky sehrali a zacinal jsem Te mit zas rad :))) Jinak za pripadne invektivy,ktere se Te dotkly,ci poskodily se velice omlouvam :) Ale vse bylo receno v zapalu boje, nejit zas ke dnu ;-))))
Jinak voda byla supr..hlavne pod jezem..to bylo porochtanicko;-) Jinak se mnou se to houpe jeste ted a zacina mi povolovat krk,tak mozna do tydne uz ohnu hlavou o 3 stupne doprava..
Jedine,co by to chtelo priste vzit..tak male ustredni kaminka na nozicky..protoze takovou kosu jsem nezazil ..sem tam ani v zime :)
Voda byla i přes veškeré překážky dokonalá :-) Měl bych výhrady ke komentářům, jež jsem byl v době pobývání na lodi (někdy i na souši) nucen poslouchat (hlavní aktér jistě ví a stejně dobře ví, kde bude v Norsku jeho místo - 10 metrů!) :-D Jenom bych měl zapracovat na svačince, chtělo by to něco nápaditějšího a hlavně jednoduššího, než konzervy a celistvý chleba, je s tím moc práce. :-) Tedy dobrou noc, vážení a milí...
Ubrousek, ktery nafoti a posle, ze?!! ;-) Norsko zacnu resit zase v nedeli vecer, ted jsme zavodnenej ;-) Starcraft byl super. I ja ho ke konci pochopil, a to je co rict. A ta slast moc se bit se sousedem Tomem, parada ;-))
Ondra vyrizuje, ze kdykoli si budete chtit znovu zahrat (smeroval to tedy predevsim na Toma), ze staci rict par dni predem a on to opet domluvi. Bylo mu trosku lito toho zbytku, ale ujistila jsem ho,ze se vam to i pres tu narocnost libilo. Verim, ze jo?