Diskuse Diskuse

Honza  - 1:49 06.07.2008

Hm, kdo by pomyslel, že ještě 6. července budu řešit seminárku na interdisciplinární uměleckohistorické cvičení. Tohle je zlej sen! A na závěr už nemám fantazii, takže odsouvám odjezd na chatu na odpolední hodiny... Nevím, jestli mám spolužačku chválit a nebo ji chytit pod krkem :-D
Jane  - 23:12 05.07.2008

jojo, zatim uzivam, co to jde. zitra jdeme grilovat na lod :-)

Honza: hledat Avalon asi ne, ale dobry napad s hledanim. mohla bych hledeat kesky...

Zuzka, Petr: diky :-) jo a asi preju vsechno nejlepsi, jestli to dobre chapu :-)

frisbee - jak jsem slysela, nejlepsi je to hrat v metru :D
Petr  - 17:36 05.07.2008

Ty jsi byl trosku na nervy, kdyz jsi pridaval jednu sekci s jednou galerii po jedny strance fotek? NEPOVIDEJ!
:-D
Tomáš  - 17:24 05.07.2008

Jinak, tedka jak jsem delal tu novou sekci a pridaval fotky, tak jsem byl trosku na nervy s tim, jak to v administraci funguje a nadaval jsem si, jak jsem to mohl takhle odflaknout. Tudiz se bude predelavat.:) Takze se pak nedivte, ze neco chvili nefunguje. (pouze v administraci. Stranky zustanou nedotceny... zatim, nez me chytne dalsi rapl)
Tomáš  - 17:23 05.07.2008

To se, holka, neboj. My si dame napred dort a pak si pujdem zahazet :D

Tak tedy ve ctvrtek. Vyborne. Uz se na to tesim. Doufam,z e bude kde a cim hrat.
Zuzka  - 16:33 05.07.2008

Doufam,ze na dort nedorazite az po frisbee. Ja chci taky jedno rozbit;o)
Petr  - 15:47 05.07.2008

Dneska dodelame ten dort, akorat musime sehnat frisbee ;-)
Petr  - 15:47 05.07.2008

Pinec: Ok, pocitam predbezne se ctvrtkem, fajn... Jinak - ja mam casu relativne doost ;-)
Narozky: Dost dobre ;-) Ta sekce je dobry napad, taky jsme uvazoval, ze by to neco takovyho chtelo. A pak mozna jeste na jednodenky.
Jana: V Praze budes jeste dost, uzivej Anglii ;-)
Zuzka  - 15:07 05.07.2008

Pinec Ja jsem chtela navrhnout stredu, toz ale CT taky neni spatny. Jo a dekuju za zorganizovani, pac ja bych se k tomu nedokopala:) Uz se moc tesim.
Jana uzivej prazdnin uz v Anglii! Flakani je preci krasna vec, ne?
Tomáš  - 13:35 05.07.2008

Takze jsem hodil na web fotky z narozenin.
Je to tady v sekci Ostatni -> Kronika!!

Tak to obhlednete.
Kdyz mi pak Pavel doda videa, tak z nich neco sestriham.
Pavel  - 10:45 05.07.2008

Honza: hm..radsi mam,kdyz me lidi nenavidej..mit nekoho rad je velice pomijive:) za par zlatek,Te ma rad kazdej :))

Jinak uvidime no..nechal bych to otevrene ;-) kdyby se nekam jelo,tak by se to muselo dat driv,no treba stredu .. I kdyz s tou vodou na konci tydne..by to uz bylo asi moc...to bych max usporadal jednodenni pochod..ucast nepovinna..ale neco bych vytvoril :)

Jeste sehnat ty zasra** topanky do Norska..grrr..nesnasim nakupovani :)
Honza  - 10:37 05.07.2008

Pavel: To bych tě neměl moc rád :-D
Jinak se čtvrtkem bez námitek souhlasím.
Jane: Můžeš v Anglii hledat ztracený Avalon :-D Na venkově je možností... alespoň to si myslím.
Pavel  - 10:28 05.07.2008

me je to osobne jedno,ale protoze jsem hajzl..dal bych pinces v pondeli ;-))
Tomáš  - 10:24 05.07.2008

Co takhle ctvrtek vecer?
Honzik odjizdi na chatu, tak at si to tam uzije a pak ma cas se vratit, ok?

Piste, jak vam to vyhovuje.

Jinak preji krasny den vsem.!
Jane  - 23:31 04.07.2008

vedro primo ne, ale aspon je hezky :-)

teda jak to tady tak ctu, zacinam litovat, ze nejsem v Praze...
Petr  - 19:23 04.07.2008

Yep, ping pong beru... to bude fiasko ;-))
Jana: Je tam vedro?
Pavel  - 19:08 04.07.2008

jojo ping pong..na ten rad zajdu :)
Tomáš  - 15:48 04.07.2008

Tak ta bude. Jenom si prohlidnu fotky a mozna i neco sepisu.

Jinak rovnou bych chtel nadhodit termin toho Strahovskeho ping-pongu. At to domluvime rovnou a je to. Tedy pristi tyden nekdy vecer. Utery nemohu, ale jinak jsem free. Co vy na to?
Petr  - 15:14 04.07.2008

Jako paradni akce :-) Tesim se na dokumentaci :-)
Ale co je hlavni, chtel bych vsem moc podekovat, ptz neco takovyho jsem jeste nevidel :-)
Pavel  - 11:58 04.07.2008

Hm, i vy prasata..na co hnedka nemyslite:)) Jsem to nasel pres jeden clanek.. a titulek me zaujmul ;-)

Jo jinak vcerejsek byl fajn no..ale priste musime zustat na detskem hristi o trochu dele :) nestacil jsem si udelat babovicky