Hm, kdo by pomyslel, že ještě 6. července budu řešit seminárku na interdisciplinární uměleckohistorické cvičení. Tohle je zlej sen! A na závěr už nemám fantazii, takže odsouvám odjezd na chatu na odpolední hodiny... Nevím, jestli mám spolužačku chválit a nebo ji chytit pod krkem :-D
Jane
- 23:12 05.07.2008
jojo, zatim uzivam, co to jde. zitra jdeme grilovat na lod :-)
Honza: hledat Avalon asi ne, ale dobry napad s hledanim. mohla bych hledeat kesky...
Zuzka, Petr: diky :-) jo a asi preju vsechno nejlepsi, jestli to dobre chapu :-)
frisbee - jak jsem slysela, nejlepsi je to hrat v metru :D
Jinak, tedka jak jsem delal tu novou sekci a pridaval fotky, tak jsem byl trosku na nervy s tim, jak to v administraci funguje a nadaval jsem si, jak jsem to mohl takhle odflaknout. Tudiz se bude predelavat.:) Takze se pak nedivte, ze neco chvili nefunguje. (pouze v administraci. Stranky zustanou nedotceny... zatim, nez me chytne dalsi rapl)
Pinec: Ok, pocitam predbezne se ctvrtkem, fajn... Jinak - ja mam casu relativne doost ;-) Narozky: Dost dobre ;-) Ta sekce je dobry napad, taky jsme uvazoval, ze by to neco takovyho chtelo. A pak mozna jeste na jednodenky. Jana: V Praze budes jeste dost, uzivej Anglii ;-)
Pinec Ja jsem chtela navrhnout stredu, toz ale CT taky neni spatny. Jo a dekuju za zorganizovani, pac ja bych se k tomu nedokopala:) Uz se moc tesim. Jana uzivej prazdnin uz v Anglii! Flakani je preci krasna vec, ne?
Honza: hm..radsi mam,kdyz me lidi nenavidej..mit nekoho rad je velice pomijive:) za par zlatek,Te ma rad kazdej :))
Jinak uvidime no..nechal bych to otevrene ;-) kdyby se nekam jelo,tak by se to muselo dat driv,no treba stredu .. I kdyz s tou vodou na konci tydne..by to uz bylo asi moc...to bych max usporadal jednodenni pochod..ucast nepovinna..ale neco bych vytvoril :)
Jeste sehnat ty zasra** topanky do Norska..grrr..nesnasim nakupovani :)
Pavel: To bych tě neměl moc rád :-D Jinak se čtvrtkem bez námitek souhlasím. Jane: Můžeš v Anglii hledat ztracený Avalon :-D Na venkově je možností... alespoň to si myslím.
Tak ta bude. Jenom si prohlidnu fotky a mozna i neco sepisu.
Jinak rovnou bych chtel nadhodit termin toho Strahovskeho ping-pongu. At to domluvime rovnou a je to. Tedy pristi tyden nekdy vecer. Utery nemohu, ale jinak jsem free. Co vy na to?