Tak doufam,ze jste dobre dorazili. Ocenuju,ze jste vazili cestu az na Kopec. Domluvili jsme toho jiste dost, otazkou zustava,zda si co kdo zapamatoval;) Dobrou noc/dobre rano!
Hm,tentokrate si sebou beru snorchl a brejle do vody...:) Nybrz mi s Tomasem zas budeme ponorka a ucpeme kazdy jez :) Jinak jsem si cetl o jezech na Vltave a moc pekny..zas mame hafo prilezitosti se nekde zasprcnout :)
Nemalujme certy na zed. Misto plastenek berem slunecni bryle! Vody bude dost pod nama, sprchy shora netreba:o) Joj, konecne mi dochazi, ze uz je to blizko a zacinam se tesit.
Radim
- 13:28 10.07.2008
Mam trosku obavy, ze tentokrat ten ritual na to stacit nebude :( taky by ti stourove meteorologicky mohli vymyslet neco lepsiho
Toz doufam, ze tem, co se jich to tyka, dorazil mail s infem k budouci vode. Snad se vam to bude libit. Prvni den jsem nakonec zvolila kratsi, aby byla vetsi pohoda a cas na Krumlov. Takze ted uz jen poprosit Toma, zda by nevzal stan a nerozlozil ponco. AHOJ!
Tak dlouho to neslo a najednou je to vsechno nahrany :D
Nicmene dobra prace, Petre. Jen tak dal. Uz jsem se predtim bal, ze ty fotecky nebudou, ale verim, ze dokud jsi to mel nahravat po jedne fotce, tak se ti do toho moc nechtelo ;)
Jen tak orientacne - kolik se ti jich vejde do tech 8 mb zabalenejch?
Jana: Diky moc. Frisbee v metru, to mi neco rika :-) Honza: Bleeeee :-) Tomas & Pavel: Ten Starcraft byl fakt dobrej mazec. Nejdriv jsem myslel, ze nemam nikdy sanci to pochopit (viz. prvni utok :-), ale pak... a ta slast mit Tomase hned na vedlejsi planete :-) Celkem jsme cumel, kam postoupily deskovy hry od doby, co jsem hral clovece a obdivoval dostihy :-)
Takze hlasim, ze video z Krivoklatu je na svete. Doufam, ze se bude libit ;)
Umisteni: ftp, adresar: /trek_video/krivoklat
radujte se a mnozte se :D
Hrosik
- 2:26 06.07.2008
Toz musim uznat, ze se vecer povedl na 200%. Stolni hra Starcraft je opravdu vyborna. Stravili jsme u toho nejakych 5 hodin a hnedle bych si zahral hru novou.
Priste treba vyzkousime WoW.
Brou noc.
Honzo:Uprimnou soustrast a zaroven hodne stesti.
Pavel IIIIIII
- 2:19 06.07.2008
hm,tak jsem dorazil..a dobra gamesa...Akorat si myslim,ze pri hrani teto hry ..kterou jsem pochopil az na konci..tak mi odumrelo 15 milionu moz. bunek..priste budu hrat pexeso se Zuzkou..;-)) Ale hra to byla pekna..ale kazdej den bych ji teda nehral :)