Diskuse Diskuse

Jane  - 9:33 04.07.2008

Mame tu vskutku neanglicke pocasi...

Ted me ceka mesicv flakani a v srpnu se snad prazdniny rozjedou.

Pavel: hehe :-) to by me taky zajimalo, jak jsi tohle video nasel :-)
Tomáš  - 9:21 04.07.2008

Tak ja si myslim, ze vcerejsek dopadl naprosto uzasne. Bojovka se vydarila a dort chutnal nepopsatelne...

Tudiz ja jsem spokojen. ;)
Petr  - 18:19 03.07.2008

Si me neprejte! ;-)
Petr  - 12:10 03.07.2008

No popravde, mam ted po probuzeni divnej pocit, ze me urcite ceka nejaky uceni a chvili mi trva, nez si uvedomim, ze ne ;-) Ale ta uleva potom ;-)
Ne, vazne.. musel jsem poslat jeden mail, kvuli kterymu se mi uz nechtelo zapinat v noci comp.
Ale ted uz jsme proste free, zadny svazujici uceni.. vsechno jsme zalozil a... asi brzo spalim ;-)
Zuzka  - 11:30 03.07.2008

A ty jsi vstaval v deset dobrovolne? ;o) Tipovala bych to na nejakou divnou formu nemoci z toho, ze uz se nemas na co ucit:p
Petr  - 10:19 03.07.2008

Jen to ctu, chce se mi spat...
Zuzka  - 2:35 03.07.2008

Dobre rano (sobe dobrou noc)!
Petr  - 11:52 02.07.2008

...ze jsem si jedinej priplatil za bussines :-)
Pavel: Me by teda vazne zajimalo, co jsi hledal, ze jsi se k tomuhle dostal :-))
Zuzka: Vysvetlovat? Co? Ja znam spoustu veci, ale jsem ted po zkouskach nejakej unavenej a tak... :-))
Zuzka  - 11:42 02.07.2008

Huste:o)

Jo, a mas pravdu Pavle. Petr mi bude muset neco asi neco vysvetlovat!!!
Pavel  - 8:30 02.07.2008

Mlatit ty hajzliky po hlave tyci..bych jim daval ukoly,skocte mi pro lahvace :)

Jinak..checknete tohle video..snad to pochopi kazdej,jen staci davat pozor...a uz vim,proc jedeme s Ryanairem:)) A uz se tesim tedy..Ale Peto..ty budes mit doma asi ohen na strese :)

http://www.youtube.com/watch?v=UfIY24BErBE
Petr  - 21:58 01.07.2008

Klara: Diky moc. O dokumentaci se nemusis bat - to je v podstate to jediny o co se nemusis bat :-))
Uzivej tabor.
Lord of the exit (Lord exitus? :-) : Kravata si barvu zachovala, jen ja se prizpusobil a menil barvu do zelena. Jsem tam malem usnul oprenej o svitek poznamek :-)
Ale co je dulezite je, ze padlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Honza  - 20:49 01.07.2008

Klára: O fotky z Norska se postarám, neměj obavy, hehe :-D A užij si s harantama tábor, pokud to vůbec jde. Doporučuji bič a kladivo. Když obojí selže, použij v kapse granát než ti začnou rvát vlasy :-))
Zuzka: To jsem zase na něco kývnul, nepoučitelný až do konce ;-) Když se mi tam něco stane, budu vás v noci navětěvovat a strašit ;-)
Petr: Jak dopadla zkouška? Mimochodem, ta zelená kravata ti ráno v metru velice slušela. Zachovala si stejně sytou barvu i po zkoušce? :-)
Klára  - 19:02 01.07.2008

Zítra odjíždím mimo civilizaci, hlídat malý parchantíky na tábor, tak vám chci popřát, aby se vám líbilo v Norsku, koukejte si to tam užít, řádně fotit a pak se těšim aspoň na fotky a vyprávění :)
Zuzka  - 14:18 01.07.2008

Definitivne objednana voda - 12.-13.teho. Toz pocitam s 6ti lidma (zatim, sezenu-li dalsiho ke kamaradce, bude nas vic).
Rekapitulace: Pavel, Radim, Honzik, Tomas, Petr a ja, souhlas? Ahoj!
PS:Informacne - cena 150,-/os/den
Pavel Neva, budu se snazit splasit nekoho jineho, at vas stale nenudi pritomnost jen jedne a to jeste stale te same slecny:)
Pavel  - 7:16 01.07.2008

hm,bratranec je zabitej ..ten je pryc :)
Zuzka  - 23:56 30.06.2008

Lidicky, jede s nama dalsi osubka - kamaradka Peťa. Budem ji potrebovat doplnit. Sama popremyslim, napadlo me, ze posledne jsme chteli zvat bratranka (od Kasakovych:)). Ale jeste zkusim treba zase i Vladu.
Petr  - 23:51 29.06.2008

Klara: Diky, diky :-)
Pavel: Abych Te neskopnul z hromadky :-)
Klára  - 22:27 29.06.2008

Tak se opět lehce opožděně přidávám k přání všeho nejlepšího k vašemu dnešnímu svátu :)
Pavel  - 20:44 29.06.2008

Hm..me je to taktez jedno..jen si chci na vodu objednat "remorker":) ci poradnej parnik...

Jinak diky za prani vsem... za mne i za toho vola,co s nim ziju na hromadce:))))

Zuzka: jj,to vedro stalo za backoru ;-)
Tomáš  - 19:35 29.06.2008

Co se tyce vody, je mi to celkem sumak, tudiz se prizpusobim tam, kde to bude nejvice potreba. Uz se ale poradne tesiim.

Petre: syndrom me nepopadl, ale rozhodl jsem se, ze v zajmu sveho zdravi tu zkousku odlozim na zari. Fakt uz nemuzu.