Petr Zatim to stale vypada, ze zivis ty me:P Tomas Ty se radeji soustred na PARy, Semiku. Drzim moc palce, ozvi se, jestli se to aspon trosku dalo. Honza Musim se Te, nacelniku, zastat. Jatra nebrat.
Petr: Jo, játra, to je hnus, to člověk může jíst rovnou i svoje... No nic :-D Obraťmě list. To je dneska krásně, že? :-))) Petr & Zuzka: Mně budete živit vy oba a jak to je mi jedno :-)
Jana a Klara: Diky moc. Tomas: Opatrne s tema cislama jo? Jsme na hrane prodejnosti :-) Honza: Nechapu, jak nekdo muze jist organ, pres ktery se filtrou vsechny sragory v tele :-) Zuzka: Ja ti neco vycitam? Jenom mezi nami musi byt jasno, kdo koho bude zivit na studiich, nic vic :-)
Nemohl by nekdo zaridit, aby je mel casteji? Clovek se bajecne naveceri, jeste k tomu dostane desert:o) (vid Pajo, ze by je treba slavil kazdy mesic? Coz by melo i tu vyhodu, ze by mi zakratko prestal vycitat muj vek:p)
Tomas: njn byl nadsenej..prej jsem prvni kdo si tam misto psani vzorcu kresli a tak jsem pry unikatni :)
Njn nekdo je dneska o rok starsi :) ale blbej je stale stejne ;-) tot vse blabla bla..neco pekneho si tam dopln :)
Hm..tohle byla noc po 6 hodinach v saku v tom vedru a po celkovem narocnem dni..jsem myslel,ze snad zdechnu..jsem mel snad upal :) Tedka vyhlasuji pro sve telo 2 denni pauzu..jako to nocni uceni mi nejak nakopalo rytmus :)
Yes! Konečně v něčem první :-D Jinak ve 3:20 ráno mi kdosi volal z čísla sestry a neozval se. To by ještě bylo v pohodě, kdybych pak nebyl do 5:20 vzhůru a nemohl za žádnou cenu usnout. Tímto chci, můj milý deníčku, vyjádřit svou velice špatnou náladu :-) Tak ať mne nikdo dneska neprovokuje, jinak dostane ránu přes čumák.