Petr Zatim to stale vypada, ze zivis ty me:P Tomas Ty se radeji soustred na PARy, Semiku. Drzim moc palce, ozvi se, jestli se to aspon trosku dalo. Honza Musim se Te, nacelniku, zastat. Jatra nebrat.
Petr: Jo, játra, to je hnus, to člověk může jíst rovnou i svoje... No nic :-D Obraťmě list. To je dneska krásně, že? :-))) Petr & Zuzka: Mně budete živit vy oba a jak to je mi jedno :-)
Jana a Klara: Diky moc. Tomas: Opatrne s tema cislama jo? Jsme na hrane prodejnosti :-) Honza: Nechapu, jak nekdo muze jist organ, pres ktery se filtrou vsechny sragory v tele :-) Zuzka: Ja ti neco vycitam? Jenom mezi nami musi byt jasno, kdo koho bude zivit na studiich, nic vic :-)
Nemohl by nekdo zaridit, aby je mel casteji? Clovek se bajecne naveceri, jeste k tomu dostane desert:o) (vid Pajo, ze by je treba slavil kazdy mesic? Coz by melo i tu vyhodu, ze by mi zakratko prestal vycitat muj vek:p)
Tomas: njn byl nadsenej..prej jsem prvni kdo si tam misto psani vzorcu kresli a tak jsem pry unikatni :)
Njn nekdo je dneska o rok starsi :) ale blbej je stale stejne ;-) tot vse blabla bla..neco pekneho si tam dopln :)
Hm..tohle byla noc po 6 hodinach v saku v tom vedru a po celkovem narocnem dni..jsem myslel,ze snad zdechnu..jsem mel snad upal :) Tedka vyhlasuji pro sve telo 2 denni pauzu..jako to nocni uceni mi nejak nakopalo rytmus :)
Yes! Konečně v něčem první :-D Jinak ve 3:20 ráno mi kdosi volal z čísla sestry a neozval se. To by ještě bylo v pohodě, kdybych pak nebyl do 5:20 vzhůru a nemohl za žádnou cenu usnout. Tímto chci, můj milý deníčku, vyjádřit svou velice špatnou náladu :-) Tak ať mne nikdo dneska neprovokuje, jinak dostane ránu přes čumák.
Jako fakt nevim, ale ten, jenz to vymyslel, byl stizen hroznou chorobou zatemneni mozku!!!!
Zuzi, diky za ucast. Ja se ozvu a kdyz se neozvu, tak se nekde houpu ;)