Diskuse Diskuse

Tomáš  - 22:02 10.06.2008

Pavle, to je mi lito, ze ta matika nevysla. A co prorektor rikal na tu kresbicku?

Jinak me stve, ze takto naprosto krasne dny travim ve skole a drtim se takovou hovadinu, jakou jsou pary. Nemohu si pomoct, ale takove slunne odpoledne proplavane a prolezene na koupaku se zmrzlinou v ruce a nejakou slecnou po boku, by bylo absolutne nesrovnatelne lepsi.
Pavel  - 21:12 10.06.2008

njn,je to sux..kdyz jde clovek na polit..tak ceka politologick y zalezitosti..ale test byl ze 2 jazyku a jeste matika:) takze takove zajimave..jazyky jsem relativne dal..ale v matice jsem shorel jak papir :) jsem humanitne zalozenej,nejsem matematik:)

Jinak jsem zas dostal trojec u zkousky,takze uz jen jedna zkouska a mam prazdniny:)
Zuzka  - 20:00 10.06.2008

Pavel to me tedy fakt mrzi, klido bych si tam sedla misto Tebe. Jen furt nechapu, proc se vsude stretavas s matikou, kdyz chces studovat uplne jiny obor!?! To by me fakt stvalo.

Petr jeste jeden podobny mail a jsi v ignore listu. Jinak predpokladam, ze listek pro me mas uz davno. Jinak se obavej toho, ze budu tvrdit, ze Norsko sousedi s Italii!
Petr  - 15:13 10.06.2008

Posleme si email!
Pavel  - 15:06 10.06.2008

Mno Zuzko,dneska jsem si na tebe vzpomnel..kdyz jsem se potil u prikladku ..a rikal si ..jak by to slo krasne,kdyby vedle me sedela Zuzka. :)

Pruser byl v tom,ze hodne dlouho jsem musel vzpominat,co vlastne je ta osmicka co lezi..pak rikam..aha to je nekonecno..ale stejnak mi to nekonecno bylo k prdu :)..Nejlepsi byla sousedka vedle me..mno vsimnul sis tam tech algorimtu atd..a ja ji na to odpovedel..ja si nevsim ani tech x nad zavorkama..:))
Ale aspon jsem tam nakreslil krasnou postavu 3D a prorektor VSE,co mezi nama prochazel jen tak na cumendo..se u me zastavil a 5 minut obdivoval muj vykres:) ktery jsem nakreslil z dlouhy chvile
Zuzka  - 14:34 10.06.2008

Tak co s tim udelame?;)
Tomáš  - 8:26 09.06.2008

Zuzko, taky toho mas koukam dost. Tak at ti to brzy utece.

Jani:Ja sem povetsinu srpna fuc, takze se mnou bohuzel nepocitej.

Jinak obchod s bilym masem tu buji hezky. Ale ja se Petra zastanu, Honzo, ma vetsi cenu jak skrpal. Treba jako dobrej batoh ;))
Honza  - 7:41 09.06.2008

Pavel: To jsi statečný, když neznáš vzhled slečny Marty ze Strahova a chceš ji přihodit :-D Ovšem ten salát nemá valné hodnoty, to vyměníš i za obyčejný škrpál :-D
Pavel  - 0:17 09.06.2008

To Zuzka: Mno oki..tak kdyz mi k tomu prihodis Martu..tak ja ti toho salata dam na dobu neurcitou..sic to vypada jako obchod s bilym masem,ale tak musi se rozhodovat za druhy..;-))

Hm Madarsko..spis planuju Pobaltsky staty. ;-) Kdybych uz v srpnu nekam jel :)
Honza  - 23:41 08.06.2008

Ovšem Maďarsko je na druhou stranu ideálně nížinaté :-D Slovensko už tak lákavé není, pořád nějaký vysoký šutr a nic.
Ale kukátko do budoucnosti nemám a lze jen ztěží odhadovat, co budu dělat po návratu, resp. co si budu moci finančně dovolit :-D
Takže nemůžu nic vyloučit a ani slíbit, to tedy bude pěkně zamotané, nakonec skončím jako profesionální utírač stolů v McDonaldu :-)
Zuzka  - 23:25 08.06.2008

Jana tak v srpnu bych se i pres Norsko chtela taky nekam mrknout. Ovsem Madarsko neni idealne hornate:o( Slovensko uz zni lip..
Pavel parby na Strahove rikas? A nechces si to bydleni se mnou rovnou vymenit? Ja bych Petu jako spolubydliciho hnedle brala... a ty si aspon okusis prave chudobne studentske bydleni:)

Hyperkrychle sem hyperkrychle tam. Java sem Java tam. Ja chci pryc!
Pavel  - 20:12 08.06.2008

hm Hypekrychle..to zni jako slusna kravina:)

Radsi se na FELu ucte,jak rozdelat ohynek :) sic budete znat vzorce na otevreni cervi diry,ale v realu neotevrete ani lahev s pivem :)

for Honza: smrdis..;-) a na tom si stojim !!!! :)

Jinak pro lidi ze Strahova: pekny to tam mate,ale pivo zadny..:)apropo si tam asi zaplatim bydleni,aspon na ty vecerni parby ;-)

Jana  - 19:38 08.06.2008

Hele, nechtěl by někdo z vás v srpnu na takový kratší výlet Maďarsko + Slovensko (podle chuti), případně nevíte o někom, kdo by jel? Chápu, že už jedete do Norska, tak aspoň někdo, hlavně aby nebyl úplně cizí :-)
Tomáš  - 18:52 08.06.2008

Ano, Zuzi, mas pravdu.
Hyperkrychle je definovana pro n dimenzi. Tudiz si predstavte krychli - 3. dimenze. Pak 4.dimenze je, ze mate dve krychle a vzdy ty uzly jsou pospojovany s korespondujicimi uzly v te predchozi krychli.

No a paklize se jde do vice dimenzi, tak se to roztahuje a roztahuje dale.

Tedka to vypada, ze tomu rozumim, ale bohuzel moje znalosti fakt nepostacuji k jakymkoliv vypoctum.

A jinak - je to BLBOST!!! Nejvice me na tom sere, ze 99% teto teorie je v praxi naprosto nerealizovatelna, protoze jenom vymyslet a spocitat ty kravoviny by stalo hromadu sil a zbytecne penize. Proto se to udela naprosto selskym rozumem a je vyresino.

Fakt by me zajimalo, proc se s tim ty blbouni pocitaj a vymejsli. Ti uz nejsou normalni!!!
Zuzka  - 17:54 08.06.2008

Honza Blbost, kterou se lidi uci v materske pripadne zakladni skole. Ovsem vem si, ze kdyz si to pojmenujem hyperkrychle, jak se s tim pak da vytahovat!:)
Honza  - 17:35 08.06.2008

Laickými slovy se jedná o blbost, co? :-D
Už ti vědátoři pomysleli na hyperkužel ve 3. dimenzi? :-))
Tomáš: Možná se jedná spíše o expresionismus :-)
Zuzka  - 17:28 08.06.2008

Klárka: tak hyperkrychle me taky fascinovaly. Pokud si to dobre pamatuju, tak hyperkrychle 0.te dimenze je obycejna tecka, pro 1.dimenzi uz je to carka. Ctverecek a krychlicku jiste kazdy taky nakresli. Humus je, ze se Tom tedka jiste trapi ponekud vyssimi dimenzemi a nejenze je kresli, nybrz mu maji "pomoci" vypocitat zase jine humusarny:-(
Tome, at nelezu do zeli, je to tak? (muzes pouzit i ostrejsi vyrazivo, od vyroku na Krivoklat zde upoustim)
Klára  - 17:23 08.06.2008

S tím, že nerozumím slovům bitonický mergesort (nebo jak je to u bohů v prvnim pádě) sem se smířila, ale co to sakra je hyperkrychle? To si mam představit nějakou obrovskou kostku? nebo kostku vstupující do hyperprostoru? nebo ještě něco jinýho??
Tomáš  - 7:59 08.06.2008

Tak vam nevim, ale dosel jsem ku casti uciva, kteremu zase nerozumim.
Jako pan prof. Tvrdik se mel dat nekdy na umeleckou skolu a ne na FEL. Pac jako pardon, ale jeho znazorneni bitonickeho mergesortu na hyperkrychli a otevrenem motylkovi, to je spise na ohodnoceni - depresivni impresionismus.

Jako neprobral jsem z toho ani ho***, tak netusim, jak mam pocitat priklady ;)
Tomáš  - 7:56 08.06.2008

Jaky volny vikend??? Makat, chlapce, makat!!!

jinak,Honzo, proc jsi proboha vzhuru ve ctvrt na ctyri? Ze ty rad pozorujes vychody slunce??