Hm,ja se mu nedivim,ze uz se mu pletou pismenka..kdybych vedel,ze budu zivit x lidi z Iriadoru,tak bych z toho taky nebyl nadsenej :) Ale prvni barak me Peto :)
Polygamie je mnohomanzelstvi obecne tusim, polyandrie a polyginie to co je nize. Kazdopadne se to snad vaze k opacnemu pohlavi, takze smula :-) Ad vstavat a cvicit: Nemuset neco delat, tak si po takovyhle agitce jdu lehnout :-) Btw.: malem bych zapomnel - Klari, prijmi gratulaci!
Nám bylo ve vzdělávacím ústavu tvrzeeno v rámci ZSV, že polygamie je mnohoženství, polyandrie je mnohomužství :) i když když sem na to teď koukala na wikipedii, tak ta říká, že máš pravdu ty a že mnohoženství je polygynie :) a kolosální bordel už to je :D
A je registrované partnerství omezeno počtem dvou osob? Jestli třeba nemá zákon trhlinku, kterou bychom mohli využít a hromadně se všichni registrovat jako "registrované skupinové partnerství" o +- deseti lidech :-D
Ja bych to mozna nazval registrovani partneri, i kdyz jako bratri, to je proste v nasem radu nedefinovano. Resp. definovano jako incest... no radeji to nepromyslet dale :D
Lidi, musíme se nějak dohodnout, začíná z toho být celkem zajímavý propletenec, kam se hrabou tvůrci seriálu Rodinná pouta :-D Jako "manželství" vneslo do případu úplně jiný vzduch :-)
hele,jako ja s nim ziju pres 21 let..to je pomalu manzelstvi..Takze mam na nej vyhrandi pravo ja :) uz ho posloucham pres 20 let a tedka by mi to vyslo na prazdno :)