Pavel: Jak klidnou sobotu a nedeli - koukej makat a ucit se na utery, jako vsichni slusni lidi, co se musi ucit!!! Honza: Dej si prasek, prosimte,.. nejlip ten nejvetsi co najdes :-)
Ano, Pavle, to mas pravdu, to vas netrumfnu. Bohuzel se o to ani nesnazim, pac jsem se v tu chvili zuby nehty drzel spanku, jakozto jedinemu prostredku, ktery me delil od uceni se PARu, vis? Takze dneska nemam rad Honzu, za to cviceni a vstavani :)
Máme před sebou krásný den s krásným východem slunce. Vstávat a cvičit kůže líný! :-D
Ali
- 12:49 06.06.2008
ahoj, kluci v praci tedko dokoncili takovej malej projektik. Delali to vicemene ve volnem case, takze to jeste asi bude mit nejaky mouchy, ale myslim, ze zrovna vam by se neco podobneho mohlo libit :) Tak na to mrknete a kdyztak napiste, co se vam libi a co byste tam eventualne pridali. Odkaz: http://www.mujvylet.cz. Praci zdar :)
Tomas Jasne, me uz to taky nebavi furt si jen vybirat na netu. Ozvem se, vemem Honzu a ten nam vybere ty nejlepsi igelitky na trhu. Jo a tvuj bagl bych mozna i vzit mohla. Pro ten svuj mam totiz Hrocha:p
Tak to si s tebou, Zuzi, jeste vyrikam. Mam takovy dojem, ze budes nosit muj bagl!! :)
A jinak krasny novy den. Uceni na PARy uz mi zacalo, takze u toho sedim od rana do vecera. No vetsi voloviny jsem nevidel :) Holt uz prisla bida na kozaka. tak doufam, ze se mate lepe.
.. si na přechod Alp berou nesmyslné věci typu již zmiňované botky s goretexem či vibramovou podrážkou, trekové ponožky, freezové mikinky a stany značky HUSKY, ale slony zapomenou doma... ;-)
Tihle lidé 21. století jsou všichni másla :-D Když Alexander Veliký přecházel s Řeky mezi léty 330 a 329 př. Kr. pohoří Hindúkuš, máte pocit, že by jeho vojsko mělo ve výbavě botky s goretexem či vibramovou podrážkou, trekové ponožky, freezové mikinky a stany značky HUSKY? :-)
Jo, to by bylo pěkný hlavně ve chvíli, kdyby se čip zaviroval a batoh odletěl neznámo kam, třeba by zahájil cestu kolem světa za 80 dní bez vědomí svého majitele :-D
hehe,tak hlavne ze se libil batuzek..ale jinak moc dokonaly neni..mohl by levitovat a popotahovat si ho jen po provazku :) Ci mit v sobe cip a batuzek by byl za tebou vzdy jeden metr
Pavel: oj, tak to je mi Te fakt lito. Kdyby sis to mohl aspon zopaknout jeste v cervnu:( Tak at vyjde ten zbytek bez problemu (jestli ti tedy jeste neco zbyva) ad batoh diky za pujceni. Je fakt pekny a hlavne prostorny,ze mi prijde, ze jsem dosud na zadech nosila asi tak 100vku. Uvazuju o temer stejnem typu (jen s pridavkem PRO :o)), ktery ma navic predni vstup.
Hm..ty jo..tak jsem dostal vlastovku :) dostal jsem otazku podobne ze ktere jsem maturoval.. tak plny sebevedomi jsem spustil..ale pani profesorka s 6 titulama..me presvedcila,ze umim leda hovno a utopil jsem se ve vlastni stave :) stve me,ze se ty vypip pip budu muset ucit znova...ale dozvedel jsem se o menach v nasi republice..o kterych jsem nikdy nevedel ;--) Myslim si,ze eko budu delat jeste v 35 a stale budu vylitavat u zkousky pi profesorky:))
Chtěl bych mít tvou sílu a odhodlanost, s jakou se stavíš k učivu před zkouškou, i kdyby pravdou byla jenom polovina z toho co nám líčíš. Až zítra mírně orosený usedneš do křesla a uvelebíš se v něm tak, že si budeš stále připadat jako na jehlách, zbytečně se nenech vynervovat, ten člověk před tebou se studeným kafem v ruce jedné a propiskou značky Parker v ruce druhé, za to nestojí. Avšak jediná pravda je, že hned poté, jak vstaneš z křesla a necháš mu na potahu obrovskou mokrou skvrnu od tvých zad, jenž i po zaschnutí zanechá jasně patrný odkaz, nebude tě chtít již více spatřit a tu známku ti napíše :-D A kdyby se i tak vzpouzel, bude čas pro tvou otázku a hned bude stačit jeden pohled na křeslo, pak na tebe a máš to v kapse :-) Držím ti palce!
Hm ucim se 7 hodin v kuse..zatim mam prasklou jednu zilku,nachozenejch 20 km po byte..cerny a zasvineny nohy :) celkove jsem vycerpanej..a do zkousky mi zbyvaji stale 9 hodin..za mnou je 120 stranek textu A4 a jsem u 25 otazky :) zbyva mi 50 otazek lool..hm,zejtra zemru hroznou smrti ;-) Zitra holt budu muset pouzit svoji posledni moznou sanci k zachrane..otazku..To me chcete videt znova?:)
Honza: Dej si prasek, prosimte,.. nejlip ten nejvetsi co najdes :-)