Diskuse Diskuse

Tomáš  - 21:36 03.06.2008

Toz krasny to je plan, i kdyz bohuzel nemohu jet.
Zavidim vam a preji, at se tam ztriskate, jak je vam libo :)
Jana  - 15:42 03.06.2008

Honza: daří se skvěle, akorát nemám na nic čas :-) Ale to je možná trochu patrné. Jinak zítra razím na tři dny do západních Čech, tak se tu mějte pěkně...
Ali  - 0:30 03.06.2008

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... omg :) ale jinak to zni dobre
Honza  - 0:02 03.06.2008

Zní to skvěle, podmínky splňuju, takže bych to viděl tak, že to ještě promyslím :-D
Pavel  - 23:55 02.06.2008

For Zuzka: vyseparovana nejsi v zadnem pripade ;-)..
add mluva..tak mas v urcitem mire pravdu ,ale neco holt vyseparovat za slusne slovicko nejde:)
Ale vedlo to k zamysleni :) I kdyz u me to asi nema vyznam;-)) Ale slusnou mluvu jsme stejnak na Krivoklate zatrhli a to pomernou vetsinou:-))
Zuzka  - 20:49 02.06.2008

Zakazuje jim to pouzivat urcity typ vyrazu a pak se to divi, ze to patri do vyseparovaneho pohlavi:o)
I kdyz po shlednuti videi, ja bych se vyseparovala sama:D
Enjoy Vienna!
Pavel  - 17:52 02.06.2008

!FOR MEN! INFORMATION: tak jsme tedka mluvil s Alim a videli bychom to na 13.6. ci az (14.6.) smer Viden a dobyvani mistnich pubu :)
kdo chce,at se zucastni..datum je pevne stanovene..to 14 je v zavorce podle toho,jak bychom tam spali..tak mozno i v sobotu..vyslo by to levnejs a usetrili bychom jatra..a menit se na nem nic nebude .Kdyz planuju ja,tak stylem totality..protoze s Vama to jinak nejde..:) To je same..mam tohle tahmleto a uz me to sere!!jine slovo pro to neexistuje i kdyz jsem chtel byt slusny;-))

ZAKLADNI OTAZKY:
1)Proc se tam jede? tak chlastat se tam jede..a proc tak daleko..protoze je to skvele:)
2)Kultura? to si radsi skocte na Vysehrad..
3)Sport? max frisbee..jinak Ali a ja odpoved bleee:)
4)Ubytovani? asi jo,protoze do busu nas nepusti..Co uvidime..trochu mesto,kdyz budem pendlovat po hospach..
5)Kolik to bude stat? doprava levna 3 kilca..nejaky to ubytko 10 ecek a nebo stan na periferii v krovicku..
6)Nejvetsi investice? Heineken:) a vlastni dovoz z Cech..vezmu do baglu tak 20 naboju plus nejakyho cerva..
7)Smysl cesty? zadnej neni,ten se bude vytvaret na miste ;-)
8)Co sebou? jedny trenky,jedny fusky,bundu ,spacak pokud bude ubytku,tak ne..prachy,dobrou naladu a nejaky naboje..zivotni deprese apod si nechte doma,uz Vas stejnak nemuzu poslouchat :))
9)Proc neni otevrena anketa s datuma,kdy, kdo,jak ,proc,co , tak nahle?..Protoze jsem muz cinu a ne tahlych dizkuzi o nicem
10) posledni desatero ..zadny fotaky sebou .tohle nechci videt zdokumentovany :)) Uz jsem linej to vpisovat do desatera..jede se,se Studentama..a proc chci,abyste jeli..Ali nechce sedet vedle fialovy kravy ci Videnaka!!:))

Komu se to nehodi,at nejezdi:) Povinne to neni ;-) My to s Alim vypijem sami :)
Jinak tam zfouknem Aliho narozky! ;-)
Honza  - 11:38 02.06.2008

Vypadá to, že tě hromadně zahrneme sms v jednom okamžiku :-D Pak ten mobil můžeš odhodit do koše a cvičit budeš sám :-)
Petr  - 10:48 02.06.2008

Zavolej a zemres :-)
Pavel  - 8:29 02.06.2008

Misto obvolat..bych radeji vymenil pismnenko na odvolat :) A libit se to bude vsem ;-)

Jinak krasnej den? ani omylem..75 otazek predemnou a zkouska zejtra..

a viz upload na FTP..se mi to zaseklo a myslel jsem si,ze je to tam vsechno,ale velky soubory jsem musel jednotlive odklikavat jako vul..takze jsem 3 hodky uploudoval a odklikaval GRR..
Tomáš  - 8:01 02.06.2008

Mate asi pravdu, ze takhle ta vyzva je k nicemu. Budu muset asi pristoupit k drsnejsim prostredkum - treba jako ze vas postupne obvolam a vyzvu vas k cviceni a podobne. Co, libi se vam to? ;)

JInak krasny den vsem.
Petr  - 0:27 02.06.2008

Sledujte norskou diskusi. Dekuji :-)
Honza  - 22:13 01.06.2008

Hm, budu Tě muset, Pavle, opět navštívit. Připrav punč a dort :-)
Pavel  - 22:10 01.06.2008

tak na FTP mate uz druhe pokracovani meho dukumentu ..tentokrat Trip of Krivoklat age of darkness HAVE FUN :)

Jinak slapnul jsem tam do bahna a uklouznul jsem kurva..respektive jsem chtel rici..tuto situaci s bahnem jsem nevychytal,neni liz pravda?.)..
snad priste uz to trefim na prvni pokus Zuzko ;-) Jinak ve videu mas i Patrika..tak mas na co koukat taky..;-)

Honza  - 21:09 01.06.2008

Tome, vstal jsem ve dvanáct, co ty na to? :-D
Jana: Jak se daří? :-)
Klára: Jak si užíváš dny po maturitě? Absolutně free? :-D
Jana  - 20:34 01.06.2008

Kruciš, dej pokoj :-) Já jsem ráda, že se aspoň v neděli můžu trochu vyspat.

... ale přečíst si v osm večer, že mám vstávat a cvičit, a následně se tím řídit mi přijde už zbytečné, takže smůla, Tomáši :-)
Klára  - 11:22 01.06.2008

Ale je to krásné přečíst si v 11 hodin, že mám vstávat, uznávám, že v tak pokročilou dobu už klidně vstanu... Asi budeš muset změnit strategii, Tome, jinak budem všichni spát i přes tvé krásné, avšak neefektivní výzvy ke vstávání a cvičení ;-)
Tomáš  - 8:04 01.06.2008

... preji vsem.
A nyni - vstavat a cvicit. Kdyz se musim ucit ja, tak vy nebudete zustavat v posteli!!! ;)

Jinak to dneska vypada na uzasny parak, jako byl vcera. To bude neco.
Petr  - 19:31 29.05.2008

Zuzi, to neni o veku :-)
Povedeny duo: To uz jsme si snad vysvetlili, ne? Vsude je PLNO! Ve sklepe je plno, na pude je plno, nedej boze v kuchyni - tam je taky plno.
Honza  - 23:13 28.05.2008

Petře, tady mně rozměrný ateliér, ano? A veliký okna, aby mi na obrazy pronikalo hodně světla, díky :-D