Nemám nic proti Global Encoderu, ale to už mi přijde tisíckrát hezčí tady nám dobře známé sousoší, nejčastěji přezdívané jako Fronta na maso, ale umělecky rozhodně kvalitnější než hromada šrotu s elektronkama od Nam June Paika... :-)
... jenže tohle se nedá brát vážně poté, co jsem viděl vznešená díla od umělce Nam June Paika, s nimiž vás musím seznámit Global Encoder a potom silně nábožensky laděný Techno Buddha. Nevím :-D
Tomas: viz. nadpis. :-) Jo, datum vypada na 18. cervence (Studenti jezdi pondeli a patek), ale cekam, ze to teda nejak vsichni posveti a tak. Jinak doufam, ze vsichni v uvahu pripadajici o tom vi, takze pristi tyden bych zacal letenkou zpatky, to bude nejcitlivejsi bod (rozumnej nejdriv v pytli).
Zuzi: Nic se neboj vlka, tmy... pozitivni hodnoceni by to dostalo tak ci onak. Fakt to bylo super, ale musel jsem to trosku zdramatizovat. Nicmene zase jsme byli zacatecnici a tak jsem, myslim naprosto verohodne, vyjadril pocity nahych uvrhnutych do mrazu. ;)
Pavel: naprosto krasne zakonceni clanku. Tohle by snad stalo za to tam i pridat, s tvym svolenim. Pac to naprosto podtrhuje tu atmosferu. :)
Jinak diky za ohlasy. Bude jeste Hamburk, ale to uz nebude tak zabavne, jako spise obdivuhodne, co se tyce fotek. Teste se :)
Tom & Pavel Mam takovy dojem, ze neorganizovat to ja, tak ty lodicky ani zadne kladne hodnoceni nedostanou:o( Ale prezili jsme to vsichni, coz pozitivni rozhodne je. Nekteri jedinci si to holt uzili vice jini mene;)(ale bude jiste na co vzpominat, treba Pavluv pipaci prispevek je tedy nezapomenutelny) Brala bych to jako dobrou prupravu na Norsko, na (jak rika Radim) HarDANGERviddu :D To asi bude teprv stat za to...
Tomas: hezky sepsano..ale chybi mi tam ty dalsi cvaknuti a ty nadavky na lodi:)))) a taktika pred kazdym jezem :))))
Ale chapu,to radsi at zustane utajeno :) Stejne by to bylo same pip pip a sakra pip sakrys ja uz se na to pip, vidim hospu,no konecne pip :) Potrebuju na zachod,budem muset prirazit ke brehu..to si se snad pip.Ja uz se ke brehu ani nepriblizim pip,pust to tady :) Vidim dalsi kameny..pip ,lodka vedle nas a jeji osazenstvo hlasi a je to v pip a utopily se nam piva pip..
Kolem nas jedou lidi na raftu,co se predtim tak krasne smali a jeste nas prejeli..Nahlas jim rikam,Cau vy pip (kolegove):)..na raftu se zarazej a Tomas: hele nejsou to ty pip ,co se nam smali pip..Na dukaz nasi vzajemne sympatie zvedam prostrednicek a znova pozdravuju raft..raft radeji odjizdi,protoze jsme velice pip a mame chut zabijet :) Konec
Jinak to byl krasny a romanticky vylet..bez zadneho stresu ci nadavek..Proste 100% romantika prirodou a nasati urcite nostalgie z okoli :)
a Nejlepsi hlaska z vyletu TOMASE: Vitezoslavne prohlasuje.Pavle,zachranil jsem ti aspon plastenku,kterou z poslednich sil nacpal do lode..po 50 minutach mezi proudy se ptam a kde ji tedy mam?:)) ..Tomas:hm a je v pip a ja jen rofl A pak otazka,kde mas slun. brejle? njn jsou taky v pip a jako proste vsechno je pip..priste jedu parnikem :)