Diskuse Diskuse

Honza  - 13:52 25.05.2008

Nemám nic proti Global Encoderu, ale to už mi přijde tisíckrát hezčí tady nám dobře známé sousoší, nejčastěji přezdívané jako Fronta na maso, ale umělecky rozhodně kvalitnější než hromada šrotu s elektronkama od Nam June Paika... :-)
Petr  - 13:45 25.05.2008

:-)))))) Ja jsem na tohle drevo, ale s timhle bych mel taky problem :-)))
Honza  - 13:33 25.05.2008

... jenže tohle se nedá brát vážně poté, co jsem viděl vznešená díla od umělce Nam June Paika, s nimiž vás musím seznámit Global Encoder a potom silně nábožensky laděný Techno Buddha. Nevím :-D
Petr  - 13:01 25.05.2008

Tomas: viz. nadpis.
:-)
Jo, datum vypada na 18. cervence (Studenti jezdi pondeli a patek), ale cekam, ze to teda nejak vsichni posveti a tak. Jinak doufam, ze vsichni v uvahu pripadajici o tom vi, takze pristi tyden bych zacal letenkou zpatky, to bude nejcitlivejsi bod (rozumnej nejdriv v pytli).
Tomáš  - 12:51 25.05.2008

Petr: viz nadpis.

Jinak uz se nejak dohodl odjezd do Norska? datum mam na mysli.
Petr  - 18:45 24.05.2008

Honza: Jojo, v podobe ,-Kc bodiku, ktere budou naskakovat, kdyz budem dlouho cist a malo delat :-)
Tomas: No vsechno podstatny, jako vzdy :-)
Tomáš  - 18:25 24.05.2008

To by me zajimalo, co jste vcera v te hospe dohodli.
Pavel  - 18:24 24.05.2008

Honzo: HOVNOOO!! ale musis k tomu dat muj prizvuk ..viz ty tvoje bodiky :) Zasveceni pochopi,ze to neni vulgarni ..ale lidova tvorivost:)
Honza  - 14:20 24.05.2008

A budeme za sledování dostávat nějaký bodíky? :-D
Petr  - 12:25 24.05.2008

Sledujte norskou diskusi!!! Dekuji :-)
Pavel  - 11:31 23.05.2008

Jojo klidne si to dej kam chces :) mas muj 100 % souhlas..

Tomáš  - 22:34 22.05.2008

Zuzi: Nic se neboj vlka, tmy... pozitivni hodnoceni by to dostalo tak ci onak. Fakt to bylo super, ale musel jsem to trosku zdramatizovat. Nicmene zase jsme byli zacatecnici a tak jsem, myslim naprosto verohodne, vyjadril pocity nahych uvrhnutych do mrazu. ;)

Pavel: naprosto krasne zakonceni clanku. Tohle by snad stalo za to tam i pridat, s tvym svolenim. Pac to naprosto podtrhuje tu atmosferu. :)

Jinak diky za ohlasy. Bude jeste Hamburk, ale to uz nebude tak zabavne, jako spise obdivuhodne, co se tyce fotek. Teste se :)
Petr  - 19:26 22.05.2008

Tesim se na dalsi jizdu. Treba pres Zlatou korunu a navstevu klastera, to by bylo neco. A Vltava je nizsi obtiznost ;-)
Zuzka  - 18:15 22.05.2008

Tom & Pavel Mam takovy dojem, ze neorganizovat to ja, tak ty lodicky ani zadne kladne hodnoceni nedostanou:o( Ale prezili jsme to vsichni, coz pozitivni rozhodne je. Nekteri jedinci si to holt uzili vice jini mene;)(ale bude jiste na co vzpominat, treba Pavluv pipaci prispevek je tedy nezapomenutelny)
Brala bych to jako dobrou prupravu na Norsko, na (jak rika Radim) HarDANGERviddu :D To asi bude teprv stat za to...
Klára  - 17:09 22.05.2008

Tomáš: Heeej, tak to je supr...

Pavel: Krásný doplněk.... :D
Jana  - 16:51 22.05.2008

Tomáš: LOL :D
Petr  - 11:01 22.05.2008

Peknee, tesim se az si to prectu jeste v klidu ;-)
Petr  - 10:55 22.05.2008

:-)))))))))))))))))))))))))))
Pavel  - 9:33 22.05.2008

Tomas: hezky sepsano..ale chybi mi tam ty dalsi cvaknuti a ty nadavky na lodi:)))) a taktika pred kazdym jezem :))))

Ale chapu,to radsi at zustane utajeno :) Stejne by to bylo same pip pip a sakra pip sakrys ja uz se na to pip, vidim hospu,no konecne pip :) Potrebuju na zachod,budem muset prirazit ke brehu..to si se snad pip.Ja uz se ke brehu ani nepriblizim pip,pust to tady :)
Vidim dalsi kameny..pip ,lodka vedle nas a jeji osazenstvo hlasi a je to v pip a utopily se nam piva pip..

Kolem nas jedou lidi na raftu,co se predtim tak krasne smali a jeste nas prejeli..Nahlas jim rikam,Cau vy pip (kolegove):)..na raftu se zarazej a Tomas: hele nejsou to ty pip ,co se nam smali pip..Na dukaz nasi vzajemne sympatie zvedam prostrednicek a znova pozdravuju raft..raft radeji odjizdi,protoze jsme velice pip a mame chut zabijet :) Konec

Jinak to byl krasny a romanticky vylet..bez zadneho stresu ci nadavek..Proste 100% romantika prirodou a nasati urcite nostalgie z okoli :)

a Nejlepsi hlaska z vyletu TOMASE:
Vitezoslavne prohlasuje.Pavle,zachranil jsem ti aspon plastenku,kterou z poslednich sil nacpal do lode..po 50 minutach mezi proudy se ptam a kde ji tedy mam?:)) ..Tomas:hm a je v pip a ja jen rofl
A pak otazka,kde mas slun. brejle? njn jsou taky v pip a jako proste vsechno je pip..priste jedu parnikem :)

Tomáš  - 0:32 22.05.2008

Preji krasnou dobrou noc vsem jeste zijicim nocnim tvorum.

Pavle: to je vyborna hymna. Kdysi jsem si ji stahnul a poslouchal mnohokrat dokola. Fakt super :)

Jinak to all: udelal jsem takovy maly zapisek ze Sazavy, kdyz budete mit chut, vite, kde jej hledat.