Diskuse Diskuse

Zuzka  - 9:42 14.05.2008

Z outdoorfora:
Pod 5-6 kubíků v Nespekách to z Týnce rozhodně nedoporučuju nebo dopadnete jako zde.
Coz ale soucasne dokazuje, ze kdyz se chce, tak to jde:o)!!!

Prutok v Nespekach mame ale zatim dobry (pres 7 kubiku), mrknete sem. Je tu jak prutok, tak vyska hladiny, prubezne aktualizovane behem dne.
Tomáš  - 8:41 14.05.2008

... tak vsichni vstavat a cvicit.

Jinak samozrejme krasny den vsem.
Tak, co se tyce skoly, tam uz moc nechodim. Bohuzel uz jen ocekavam ty zapoctove pisemky a nasledne zkousky ;( To bude takova pruda. Inu, ale co se da delat.
Pavel  - 8:00 14.05.2008

Hm,dneska to bude dlouhy den,ale uz se tesim vecer na hokej :)

Viz Honza: ja vim,ze si sportovni anti-talent,tak jsem u tebe ani necekal,ze by si neco o hokeji vedel :)

jdu si vystrihat jeste tahacky a hura do skoly :P
Petr  - 0:38 14.05.2008

Taky nam ted zavadi podobny restrikce (sice jen na dobu, kdy tam skoro nikdo nechodi, ale...).
Zuzka  - 22:42 13.05.2008

... a nepozval me na kafe, ale prozradil mi, kde najdu uz dva mesice pohresovanou studentskou karticku :o) Jupiii, opet mam pristup do skoly :(
Honza  - 11:51 13.05.2008

Pavle, nejedná se v této věci o názor jako spíše o úvahu nad problematikou vzdušných zámků :-D
Add ČEŠI vs ŠVÉDSKO: Hraje se zase nějaký fotbalový turnaj? :-)
Pavel  - 11:16 13.05.2008

Honza : hm,zajimavy nazor..:)))Ale nesouhlasim s bodem 6 a 8 :)
Petr  - 1:21 13.05.2008

Honza  - 23:21 12.05.2008

Myslíš před dávnými časy, kdy naše tváře zdobila jemná chmíří pod nosem, protáhlá ústa dávala okolí najevo náš nadhled nad zdejším světem a naše sny směřovaly do zázračně oblačných výšin, aby se v záchvěvu našich toužebných přání snesly po čase dolů v podobě zlatých podzimních lístků z koruny stromu splněných přání, jež každému z nás vzklíčil právě z těchto našich snů?
A je skutečně koruna tohoto stromu podle našeho přání a nebo se snu nerovná ani jako odraz na poklidné hladině lesní tůně? Možná slabý nešťastný vánek proniknuvší listovím rozvířil a zčeřil vodu a změnil dokonalý obraz v odranou mazanici. Sen se změnil ve skutečnost, skutečnost nám urvala sen.
Byl jednou jeden sen, a tím snem byla pravda, dalo se o něm pouze šeptat jak byl křehký i stačilo málo, nic neříct a sen by se rozplynul v dalekosáhlem příběhu zapomnění.
Když jsem byl malé dítě, mé sny překračovaly hranice možností, když jsem vyrostl v muže, hranice překročily moje sny.
A tak každému z nás zůstává zbytek toho, co se mohlo stát, ale nestalo se tak a tíhu skutečnosti vláčíme životem jako pytel kamení na zádech. V naší mysli vyvstávají pochybnosti, začínáme pátrat po ztraceném a dávném. Chceme zpět své ztracené sny v hlubinách času.
Jeden tu našel svůj sen, zatím o něm jenom šeptá, ano tak je křehký, nechce o něj přijít, ten sen je totiž to jediné co v životě vlastní.
Každý máme svůj sen, střežte ho jako oko v hlavě, nevíte totiž, jak vám může uniknout hladce mezi prstama.
Petr  - 12:51 12.05.2008

Vcerejsek mi nostalgicky pripomnel jak jsme tyhle diskuse vedli kdysi - dokazali jsme jednu vec rozebirat nekolik hodin, aniz jsme nasli univerzalni pravdu :-)

Btw.: V planovani je nova sekce na leto, kam zatim budu ukladat informace co kde najdu a snad z toho postupne vykrystalizuje nejvhodnejsi varianta.
Tomáš  - 11:46 12.05.2008

Tak vecer to byl krasny. Divadlo se povedlo a potom hospudka taky dobra.

Sic tam meli hnusny pivo, ale holt konec sudu,no :(

Jinak jsme si, doufam, popovidali pekne.
Pavel  - 9:58 12.05.2008

Jo,peknej strom ale ty listecky bych vykreslovat nechtel :)

Jinak souhlasim,byl to zajimavy vecer;-) Byl to vecer filosofu:)

a tedka koncim:)
Honza  - 2:21 12.05.2008

Dobrou noc, byl to filozofický večer :-D
Jinak tady je odkaz na strom http://www.ao.cz/user-gallery-detail/pribylinsky-strom-zapomneni.html
Normálně jsem se pokoušel o normální html odkaz, ale asi už něco dělám blbě, že mi to nefunguje, proto ta dlouhá adresa :-D
Po kliknutí na obrázek se otevře ve větším okénku. A teď jdu spát, za 4 hodiny vstávám..... :-)
Klára  - 16:53 11.05.2008

Tome, tak mě se ozvi prosím aspoň den předem, ať se dostanu nejprve do Prahy, a pak můžu vyrazit s vámi ;-)
Pavel  - 16:12 11.05.2008

Mno ci me napadlo,vzit mapu Cesky republiky a vzit sipku a hodit ji a podle toho se orientovat:)Ale ta flaska je asi lepsi..
Ale jinak rad vidim kladne odpovedi,tak to tedka jeste zrealizovat ..Aby to neskoncilo v propadlisti dejin ;-)
Tomáš  - 16:04 11.05.2008

Pavle, tak tento napad je naprosto vyborny.
Staci sehnat mapy, pripravit si losovaci listecky a jdeme do toho!!!
Honza  - 15:14 11.05.2008

Pavle, tvá slova jako by vycházela z mých myšlenek, mohu s tebou jedině souhlasit a nápad cestování s flaškou je geniální, za to bys měl dostat vyznamenání! Je to obdoba putování s kostkou, kdo sledoval tento dokumentární cyklus, ví o čem mluvím. Do toho bych šel opravdu s chutí a velikým nadšením.
Takže až se něco podobného bude konat, dej mi, prosím, vědět :-D
S tebou, Tomáši, půjdu vycházkou i na konec světa, až tam kde na mapách nejsou hroši, ale lvi :-)
Zuzka  - 14:52 11.05.2008

Pavel Jednodenni vylet neni treba nijak resit. Dvoudenni vylet na kolech uz vubec ne, pac clovek neni vazan ani na ty vlacky a busy. A navic z planu casto sejde. Cimz vas asi radeji i varuju, ze lodicky mozna nebudou (malo vody). Ale co, tak pojedem priste no.

Huraaa na Cimrmany!
Pavel  - 13:47 11.05.2008

Mno k tomu destniku bych se nevracel..ono se to pak strasne rozmazava:) destniku se nic nestalo..jen nekdo prubnul tkanicku a nejak se natahnul :)))

Ohledne toho vyletu..nesnasim planovani..takze pokud mi napises nekdy rano v den konani vyletu,tak rad pujdu..pokud to bude planovany tyden dopredu,tak nejdu :)) protoze uz se na to vlastne nebudu tesit. ;-)
Zavedl bych cestovni flasku...sejdem se napriklad v patek odpoledne..namalujeme si svetove strany a podle toho kam flaska ukaze,tam pojedem.A koupime listek nekam dle losu a tam vystoupime a budeme planovat na miste,kam dal :) bude to sranda a ne nejaky planovani,kde budem muset za 2 dny videt tohle a tamhleto :) Proste improvizace na 100 % :)

Uz jednou tomu tak bylo,ze neco podobneho zavedeme..A nejak se to neprevedlo do praxe..Tak bych tak ucinil a plany bych nechal az po svatbe ..pak treba budu planovat Zoo s detma tyden dopredu a Konopiste az za 2 tydny,ale dokud jsme volne zijici uskupeni..tak hura na flasku a plany si strcte za klobouk :) Uz bych nezavadel ani akce dopredu k planovani.
Je to proste uz pomalu jak s cestovkou..Sice jsme si zavedli pekny nazev Reiseburo,ale nekdy uz se tady jak v cestovce pripadam..budme trosku nad veci a plany nechme na vzdalenou dobu...zbytecne se to pak komplikuje a kdyz pouziju slovo SERE nebudu daleko od pravdy..z vyletu co se moc planujou je vzdy o to mene srandy atd..:)

Takze hura na vylety,ale az moc planu vyletum skodi :)

Z vyse uvedeneho textu se muze zdat,ze se na blizici se akci Sazava netesim,ale opak je pravdou...sice plany do urcite miry byly,ale jako organizator akce Zuzka nezklamala a rekla jen info k potrebne k uskutecneni vyletu,coz ohledne k pujceni lodek muselo tak byt,zadna omacka a dalsi variace proste zajimavy vylet,strucne a jasne udelan..

Jiste,namitky beru..jako s vetsima akcema,tam musi ty plany jaksi asi byt..protoze zahrat si flasku a jet pak nekam na vychod do **** by nebylo asi tak na miste..Tam bych nechal otevrene vratka planum do jiste miry..Ale s mensima akcema,uz bych tolik okolku nedelal a zahral si CESTOVNI FLASKU..:)
Urcite zabava z akce bude vetsi ,ale nekterym clenum iriadoru to muze trosku pocuchat nervy a naborit jejich diar:) kvuli tomu zadny nemam:)) Ale asi pak zazitek bude o to vetsi a bude se k nemu clovek i vice vracet

Prirovnal bych to k otazce moji p profesorky na psychologii a co chcete delat v budoucnu za zamestnani..vsichni rekli sve plany..ale ja ji rekl na rovinu,ze ja nevim co bude zitra,natoz za xx let..jen jsem ji rekl,ze asi zitra budu muset do skoly..ale i to neni jiste,ze prijdu :)

Nazdar a vecer na Cimrmanech cest:)
Tomáš  - 12:45 11.05.2008

Zdravim a pozdravuji. Krasny dem preji vsem.

Setkani se opravdu vydarilo, jenom doufam, ze za par dni nedorazi chlapci organi, aby si s nama popovidali stran toho zniceneho destniku pred jednou hospodou, co se podarilo srazit k zemi. Uz ani nevim, kdo to byl :)

Jinak jsem dneska prosel kus Prokopaku, takze se pak mrknete na web, kam pak dam clanek a fotky.

A timto vyhlasuji konec vyletum o samote. Na pristi vychazku vas srdecne zvu. Co a kam, to dam jeste vedet. Kdo pujde?