Z outdoorfora: Pod 5-6 kubíků v Nespekách to z Týnce rozhodně nedoporučuju nebo dopadnete jako zde. Coz ale soucasne dokazuje, ze kdyz se chce, tak to jde:o)!!!
Prutok v Nespekach mame ale zatim dobry (pres 7 kubiku), mrknete sem. Je tu jak prutok, tak vyska hladiny, prubezne aktualizovane behem dne.
Jinak samozrejme krasny den vsem. Tak, co se tyce skoly, tam uz moc nechodim. Bohuzel uz jen ocekavam ty zapoctove pisemky a nasledne zkousky ;( To bude takova pruda. Inu, ale co se da delat.
Pavle, nejedná se v této věci o názor jako spíše o úvahu nad problematikou vzdušných zámků :-D Add ČEŠI vs ŠVÉDSKO: Hraje se zase nějaký fotbalový turnaj? :-)
Myslíš před dávnými časy, kdy naše tváře zdobila jemná chmíří pod nosem, protáhlá ústa dávala okolí najevo náš nadhled nad zdejším světem a naše sny směřovaly do zázračně oblačných výšin, aby se v záchvěvu našich toužebných přání snesly po čase dolů v podobě zlatých podzimních lístků z koruny stromu splněných přání, jež každému z nás vzklíčil právě z těchto našich snů? A je skutečně koruna tohoto stromu podle našeho přání a nebo se snu nerovná ani jako odraz na poklidné hladině lesní tůně? Možná slabý nešťastný vánek proniknuvší listovím rozvířil a zčeřil vodu a změnil dokonalý obraz v odranou mazanici. Sen se změnil ve skutečnost, skutečnost nám urvala sen. Byl jednou jeden sen, a tím snem byla pravda, dalo se o něm pouze šeptat jak byl křehký i stačilo málo, nic neříct a sen by se rozplynul v dalekosáhlem příběhu zapomnění. Když jsem byl malé dítě, mé sny překračovaly hranice možností, když jsem vyrostl v muže, hranice překročily moje sny. A tak každému z nás zůstává zbytek toho, co se mohlo stát, ale nestalo se tak a tíhu skutečnosti vláčíme životem jako pytel kamení na zádech. V naší mysli vyvstávají pochybnosti, začínáme pátrat po ztraceném a dávném. Chceme zpět své ztracené sny v hlubinách času. Jeden tu našel svůj sen, zatím o něm jenom šeptá, ano tak je křehký, nechce o něj přijít, ten sen je totiž to jediné co v životě vlastní. Každý máme svůj sen, střežte ho jako oko v hlavě, nevíte totiž, jak vám může uniknout hladce mezi prstama.
Vcerejsek mi nostalgicky pripomnel jak jsme tyhle diskuse vedli kdysi - dokazali jsme jednu vec rozebirat nekolik hodin, aniz jsme nasli univerzalni pravdu :-)
Btw.: V planovani je nova sekce na leto, kam zatim budu ukladat informace co kde najdu a snad z toho postupne vykrystalizuje nejvhodnejsi varianta.
Dobrou noc, byl to filozofický večer :-D Jinak tady je odkaz na strom http://www.ao.cz/user-gallery-detail/pribylinsky-strom-zapomneni.html Normálně jsem se pokoušel o normální html odkaz, ale asi už něco dělám blbě, že mi to nefunguje, proto ta dlouhá adresa :-D Po kliknutí na obrázek se otevře ve větším okénku. A teď jdu spát, za 4 hodiny vstávám..... :-)
Mno ci me napadlo,vzit mapu Cesky republiky a vzit sipku a hodit ji a podle toho se orientovat:)Ale ta flaska je asi lepsi.. Ale jinak rad vidim kladne odpovedi,tak to tedka jeste zrealizovat ..Aby to neskoncilo v propadlisti dejin ;-)
Pavle, tvá slova jako by vycházela z mých myšlenek, mohu s tebou jedině souhlasit a nápad cestování s flaškou je geniální, za to bys měl dostat vyznamenání! Je to obdoba putování s kostkou, kdo sledoval tento dokumentární cyklus, ví o čem mluvím. Do toho bych šel opravdu s chutí a velikým nadšením. Takže až se něco podobného bude konat, dej mi, prosím, vědět :-D S tebou, Tomáši, půjdu vycházkou i na konec světa, až tam kde na mapách nejsou hroši, ale lvi :-)
Pavel Jednodenni vylet neni treba nijak resit. Dvoudenni vylet na kolech uz vubec ne, pac clovek neni vazan ani na ty vlacky a busy. A navic z planu casto sejde. Cimz vas asi radeji i varuju, ze lodicky mozna nebudou (malo vody). Ale co, tak pojedem priste no.
Mno k tomu destniku bych se nevracel..ono se to pak strasne rozmazava:) destniku se nic nestalo..jen nekdo prubnul tkanicku a nejak se natahnul :)))
Ohledne toho vyletu..nesnasim planovani..takze pokud mi napises nekdy rano v den konani vyletu,tak rad pujdu..pokud to bude planovany tyden dopredu,tak nejdu :)) protoze uz se na to vlastne nebudu tesit. ;-) Zavedl bych cestovni flasku...sejdem se napriklad v patek odpoledne..namalujeme si svetove strany a podle toho kam flaska ukaze,tam pojedem.A koupime listek nekam dle losu a tam vystoupime a budeme planovat na miste,kam dal :) bude to sranda a ne nejaky planovani,kde budem muset za 2 dny videt tohle a tamhleto :) Proste improvizace na 100 % :)
Uz jednou tomu tak bylo,ze neco podobneho zavedeme..A nejak se to neprevedlo do praxe..Tak bych tak ucinil a plany bych nechal az po svatbe ..pak treba budu planovat Zoo s detma tyden dopredu a Konopiste az za 2 tydny,ale dokud jsme volne zijici uskupeni..tak hura na flasku a plany si strcte za klobouk :) Uz bych nezavadel ani akce dopredu k planovani. Je to proste uz pomalu jak s cestovkou..Sice jsme si zavedli pekny nazev Reiseburo,ale nekdy uz se tady jak v cestovce pripadam..budme trosku nad veci a plany nechme na vzdalenou dobu...zbytecne se to pak komplikuje a kdyz pouziju slovo SERE nebudu daleko od pravdy..z vyletu co se moc planujou je vzdy o to mene srandy atd..:)
Takze hura na vylety,ale az moc planu vyletum skodi :)
Z vyse uvedeneho textu se muze zdat,ze se na blizici se akci Sazava netesim,ale opak je pravdou...sice plany do urcite miry byly,ale jako organizator akce Zuzka nezklamala a rekla jen info k potrebne k uskutecneni vyletu,coz ohledne k pujceni lodek muselo tak byt,zadna omacka a dalsi variace proste zajimavy vylet,strucne a jasne udelan..
Jiste,namitky beru..jako s vetsima akcema,tam musi ty plany jaksi asi byt..protoze zahrat si flasku a jet pak nekam na vychod do **** by nebylo asi tak na miste..Tam bych nechal otevrene vratka planum do jiste miry..Ale s mensima akcema,uz bych tolik okolku nedelal a zahral si CESTOVNI FLASKU..:) Urcite zabava z akce bude vetsi ,ale nekterym clenum iriadoru to muze trosku pocuchat nervy a naborit jejich diar:) kvuli tomu zadny nemam:)) Ale asi pak zazitek bude o to vetsi a bude se k nemu clovek i vice vracet
Prirovnal bych to k otazce moji p profesorky na psychologii a co chcete delat v budoucnu za zamestnani..vsichni rekli sve plany..ale ja ji rekl na rovinu,ze ja nevim co bude zitra,natoz za xx let..jen jsem ji rekl,ze asi zitra budu muset do skoly..ale i to neni jiste,ze prijdu :)
Setkani se opravdu vydarilo, jenom doufam, ze za par dni nedorazi chlapci organi, aby si s nama popovidali stran toho zniceneho destniku pred jednou hospodou, co se podarilo srazit k zemi. Uz ani nevim, kdo to byl :)
Jinak jsem dneska prosel kus Prokopaku, takze se pak mrknete na web, kam pak dam clanek a fotky.
A timto vyhlasuji konec vyletum o samote. Na pristi vychazku vas srdecne zvu. Co a kam, to dam jeste vedet. Kdo pujde?
Pod 5-6 kubíků v Nespekách to z Týnce rozhodně nedoporučuju nebo dopadnete jako zde.
Coz ale soucasne dokazuje, ze kdyz se chce, tak to jde:o)!!!
Prutok v Nespekach mame ale zatim dobry (pres 7 kubiku), mrknete sem. Je tu jak prutok, tak vyska hladiny, prubezne aktualizovane behem dne.