Diskuse Diskuse

Zuzka  - 11:41 02.05.2008

Neprepsal bys nam to (jiste mile) prani alespon do znakove reci? :o)
Treba to pak bude 'citelnejsi':)
Pavel  - 10:03 02.05.2008

Preju krasne ﻥﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖﻥ,ﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖﻥﻝﻚ ﻥﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖﻥ,ﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖﻥﻝﻚﻖ zatim :)
Honza  - 7:44 02.05.2008

Dobré ráno, tak a je tu další sviňský den! :-D Ne, dělám si srandu, pouze katedrální, takže taky pěkný shit :-) A jinak v katedrále... JE PLNO!
Pavel  - 22:26 01.05.2008

Petr: Njn nas outdoorovy metrosexual :) Ale tisknout a davat do ramecku sis to nemusel:))..ale si takovy hezky narcis:)Proste ,kdyz se na sebe podivam,tak se musim pochvalit :D
Diky bohu,ze uz fotky mam v kompu a nemusim tedka klikat na sekci Zapadni Tatry..Jinak bych pred kazdym kliknutim, musel na zachod hodit savli :)
Honza  - 20:35 01.05.2008

Ano, modrá je dobrá! :-D Je to prostě modrá šance pro nás všechny :-)
Petr  - 20:33 01.05.2008

Zuzka: Ne, delal jsem novou kategorii tady na sajtech. Hadejte kterou a hadejte co se dava na uvod.
Grr.
Zuzka  - 20:22 01.05.2008

Petr Copak? Dosel Ti vypis z uctu?;) Na stole se tu prede mnou povaluji 4 prebytecne slovenske koruny. Nechces?
Petr  - 19:50 01.05.2008

Tak jsme si nejak uvedomil, ze Vas nemam rad.
Tomáš  - 15:50 01.05.2008

Ali:Diky moc.

A zaroven gratuluji k prijeti do prace!!
Honza  - 7:29 01.05.2008

Vstávat a (ne)cvičit, vy flákači! :-)
Ali  - 12:13 30.04.2008

Tome, na icq te nevidim, tak aspon touhle formou preji vse nejlepsi k narozkam :)
A ted jdu do hospy zapit me prijeti do programatorskeho tymu firmy miton cz :) tak cau lamy :)
Tomáš  - 8:44 30.04.2008

Pavle Diky. No to vis, nic me zatim nezabilo, tak tu jeste mozna nejaky ten patek budu ;)) Ale jsem tu rad, tudiz by me to docela mrzelo, kdyby to melo skoncit :)

Jinak to prudeni klidne zase prevezmu, ale to bys nesmel vstavat o hodku drive nez ja, vis? A nebo mi to proste jenom prenechej a sam nic nepis.

Tyjo, na fotky uz se tesim, ale tedka poslednich par dni na to nebyl vubec cas.

Jinak jsem zapocal s lezenim na bouldru (doufam, ze se to tak nejak spravne pise v ramci vety, pac tady jsem neskutecny amater) a jeste tedka mam problem psat spravne pismenka. Ale je to bozi, takze za cvhili bude z hrocha opice :D
Pavel  - 7:43 30.04.2008

Vikend uz je za dvermi a je cas zacit planovat,kam se pojede tedka :)))

Jinak vstavat a cvicit :) Tomasi,uz si vem svoji funkci prudeni na starost ty,uz me to moc neba :)

JINAK VSECHNO NEJLEPSI LAMO :) Se divim,ze si se mohl dozit 24 :)
:Zuzka:  - 11:40 29.04.2008

Souhlas, ze nektere fotky jsou krasne - treba tahle Pavlova. Ale uprimne nektera videa bych z tech FTPek hned stahla...
Pavel  - 9:38 29.04.2008

Njn,vejlet byl supr i to pivo na obecnim urade.))
Ale trochu jsem podcenil basteni snehu na Barancy a tedka mam kasel jako tram :) Tak snad uz mi da pokoj;-)
Jinak fotky jsou krasne..predevsim se povedla fotka,jak jsem stacil vlezt Tomasovi "mezi nohy":)))
Honza  - 9:22 29.04.2008

Jdu do školy, kde pak máme vernisáž výtvarných děl studentů KTF, tak jsem zvědavý, protože tam má být občerstvení a hodlám se naobědvat :-D
Jinak bych raději odjel někam na jih... do Benátek, třeba (sci-fi) :-)
Tomáš  - 9:01 29.04.2008

Toz az nyni se pripojuji i ja s nejakym prispevkem. Musel jsem trosku nabyt sil, abych se vubec mohl vratit do normalniho zivota.

Jak rad bych byl zpet v Tatrach. Komu se vubec chce pracovat??

Jdu si stahnout fotky, bude jiste sranda.

Petre, tak baterky uz mam, ale nevratim :D
Radim  - 17:27 28.04.2008

Petr: Jj, uz je to tak, dnes je predam tomovi. Diky moc za ne. "Chytry" baterky jsem koupil naposled...
Pavel  - 16:24 28.04.2008

Fotky z vlaku musi byt velice krasne a vystihujici nasi lidskou podstatu ziti :) Aspon ze cesta utekla a zpestrili jsme si to Radkem :)
Honza  - 15:54 28.04.2008

Petr: Ehm... jsem netušil, že cesta zpátky byla stejně hustá :-D Ovšem z těch všech fotek bych doporučoval zvěřejnit jeden snímek vylidněného nádraží :-D