Petr: Njn nas outdoorovy metrosexual :) Ale tisknout a davat do ramecku sis to nemusel:))..ale si takovy hezky narcis:)Proste ,kdyz se na sebe podivam,tak se musim pochvalit :D Diky bohu,ze uz fotky mam v kompu a nemusim tedka klikat na sekci Zapadni Tatry..Jinak bych pred kazdym kliknutim, musel na zachod hodit savli :)
Tome, na icq te nevidim, tak aspon touhle formou preji vse nejlepsi k narozkam :) A ted jdu do hospy zapit me prijeti do programatorskeho tymu firmy miton cz :) tak cau lamy :)
Pavle Diky. No to vis, nic me zatim nezabilo, tak tu jeste mozna nejaky ten patek budu ;)) Ale jsem tu rad, tudiz by me to docela mrzelo, kdyby to melo skoncit :)
Jinak to prudeni klidne zase prevezmu, ale to bys nesmel vstavat o hodku drive nez ja, vis? A nebo mi to proste jenom prenechej a sam nic nepis.
Tyjo, na fotky uz se tesim, ale tedka poslednich par dni na to nebyl vubec cas.
Jinak jsem zapocal s lezenim na bouldru (doufam, ze se to tak nejak spravne pise v ramci vety, pac tady jsem neskutecny amater) a jeste tedka mam problem psat spravne pismenka. Ale je to bozi, takze za cvhili bude z hrocha opice :D
Njn,vejlet byl supr i to pivo na obecnim urade.)) Ale trochu jsem podcenil basteni snehu na Barancy a tedka mam kasel jako tram :) Tak snad uz mi da pokoj;-) Jinak fotky jsou krasne..predevsim se povedla fotka,jak jsem stacil vlezt Tomasovi "mezi nohy":)))
Jdu do školy, kde pak máme vernisáž výtvarných děl studentů KTF, tak jsem zvědavý, protože tam má být občerstvení a hodlám se naobědvat :-D Jinak bych raději odjel někam na jih... do Benátek, třeba (sci-fi) :-)
Petr: Ehm... jsem netušil, že cesta zpátky byla stejně hustá :-D Ovšem z těch všech fotek bych doporučoval zvěřejnit jeden snímek vylidněného nádraží :-D
Treba to pak bude 'citelnejsi':)