Zuzka: Nevím :-) ...daleká budoucnost... :-D Ale Sázavský klášter je nádherný, kdo jste tam nebyl, doporučuji tento kulturní nedostatek ihned napravit :-D
Zuzka: V nadpisu toho prispevku jsme cetl fusekle :-O Mimochodem, ten ironicky ton, ktery byl slyset z tve psane zpravy si jeste vyridime :-)
:Zuzka:
- 15:01 21.04.2008
Tak mleko zpet (do batohu). I kdyz pojedem az ve 22.00 a ne driv(coz by taky slo),tak tam jsme moc brzy. Cili mleko s sebou (trvanlive radsi), prip. Péta bere susene. Coz je taky dobra varinta, ovsem asi jen na palacinky ;)
- 14:59 21.04.2008
Kez bych nemusela...jestli to budu organizovat ja,tak se nikam nepojede:)
Mleko...hmmm treba nam tam v sest rano nejaka kravicka podoji...
Mléko nebrat - kopime v Pribyline. Doslo mi to po rozmluve s filipem. Byla by blbost to tahat az z Prahy.
Zuzka: Fusujes mi do remesla? :-) Ja jsem pro vsema dvanacti.
- 10:28 21.04.2008
Pratele, drazi. Tohle tema je hodne mimo, zvlast kdyz si prave vetsina z nas doma lesti sneznice..... ale po Tatrach by mohlo byt jiz pozde.
Cili alespon orientacni dotaz, kdo z vas by se rad pripojil na jednodenni sjizdeni Sazavy (vikend kolem 8.5.)? Jde o fakt nadherne prostredi, kdo zna, jiste vi o cem mluvim, kdo nezna, at se pripoji!
Tady je na poradu dne asi fakt omluva. K tomu snad jen, ze jsme chteli normalne rypnout, jak to mezi sebou delame, ale asi jsme neodhadli miru :-( Zapusobila nalada z dobre odvedene prace na organizaci Tater a vubec vedomi par dni v horach.
Většina z vás už to ví, tak ať to ví i zbytek... Tedy aspoň ode mě. Do těch Tater mi to bohužel z několika důvodů nevyjde, tak doufám, že si to užijete a že se případně přidáte ke mně na cestě po Česku někdy během května :)
S tou bandou ochmelku bych mozna i souhlasila, ackoliv jsme to opravdu neprehaneli. Ale vazne jste nam tam s Klarkou chybeli. Skoda, ze vam to nevyslo.
Pavel: Mam takovej pocit, ze az zitra budu odchazet, tak te preventivne vzbudim :-)