Tomas: Ok, neni problem, ale nevim, kterej by ti byl. Tak nejake jvyberu - jak si ho vyzvednes? Aha, dneska uz asi nijak, takze predpokladam, ze ho mam vzit s sebou, co? Musim si to nekam napsat.
Ale ted jsi jdu na chvili lehnout.
:Zuzka:
- 9:06 23.04.2008
Ja vas mam rada. Jen toho je ted trosku dost,toz me prosim omluvte. Balit se den predem brrrrrr.
Hehe,jak koukam, tak si dame na nadrazi vsichni pres cune a kazdej pojede jinam..jeden na sever,druhy na jih atd :))
A tedka hura do skoly a pak nakoupit, zabalit atd blee..:)
:Zuzka:
- 8:30 23.04.2008
Pry blaznite. Clovek spi sotva tri hodiny, aby vam vystal frontu na listky, pak leti do prace, kde malem umre. Vecer rychle nakoupit, nezapomenout vytisknout mapy, poresit vase sneznice. Pak asi 6 hodin spanku, zase do prace, vyzvednout vase sneznice, nahodit bagl a dojet na nadro na vlak.
Tot me blazneni :o) a to si jeste nestezoval ( a jak ho znam ani nebude) Petr.
Tak to byl muj vylev a ted vam jiz zklidnena muzu poprat nadherny den. Tesim se na vetsinu z vas vecer na nadrazi (odjezd z deset, sraz o dost driv;))
Nemám ani sluneční brýle, LOL :-D Ale myslím, že mi stejně budou na dvě věci :-) Je to hezký seznam, něčím se inspiruju, ale vezmu si šálu, kterou tam nějak nevidím... :-D
Nějak nesdílím to šílenství kolem Tater, zatím mám pocity jako bych odjížděl na víkend k babičce do Jihlavy... :-D však mne znáte, takže všechno odkládám na poslední chvíli. Kolem osmé budu procházet mezi regály v Normě a v metru na Pankráci si zopakuji sprint domů pro tašku se žrádlem. Minulost už mě na to připravila, takže překvapený tím nebudu, když se tak opět stane... :-) Vybaven jsem tak nějak jako vždy (vietnamské výrobky to jistí), nakoupeno nemám, informuju se až ve vlaku za jízdy a jsem nadšený pro hordu palačinek a bílé rusáky, pak po spotřebě obojího rád uvidím i horala Filipa a podám si ruku s Yettim :-D
vybavenej - nejsem nakoupeno - nemam informovanej - jsem z druhy ruky :) a nadsenej - ..naposled jsem byl nadsenej pred vanocema pred 10 lety,kdy jsem cekal hrad z lega :)
Kluci a slečno, dobrá práce. Patří vám můj obdiv k stání ve frontě. Už se těším :) Blaník je super, doufám, že Veverku bude hrát Smoljak. Penízky by byly připravený, kdy je chceš předat? Máš na jídlo, nebo stačí, když ti to předám až po Tatrách? :))
Zdravicko, toz jsem nechal na Cimrmanech moje bohatstvi..listek stal 280..nebyl na vyber..jde se na Blanik ..toz kazdy si pripravte penizky :))) PS mame balkon,tak at to s nama spadne:)
Plus 250 za to,ze jsem tam sedel a malem mi umrznul zaden na zabradli :)))
Petr: To zavání všechno nějakým podezřelým plánem - fujky! :-D Někdy závidím lidem, co mají tak přebohatý program, že skutečně každou hodinu něco mají v programu. Ale na druhé straně tito lidé mají pocuchané nervy, protože plány a programy dost často nevycházejí :-D A proto my, ostatní neplánující, raději pijeme a hodujeme a užíváme si bez plánů ze dne na den, a také proto máme pořád na všechno čas a chuť ;-)
Aha, dneska uz asi nijak, takze predpokladam, ze ho mam vzit s sebou, co? Musim si to nekam napsat.
Ale ted jsi jdu na chvili lehnout.