Koukal jsem na fotky a musím říct, že je třeba svolat CK IRIADOR komisi a každý snímek, zejména z cesty vlakem, je třeba odhlasovat zvlášť pro zveřejnění :-D Doufám, že se můj návrh setká s kladným ohlasem ;-)
Peta: Pisnu Ti na icq. Uvedomil jsme si, ze i v mym fotaku je par fotek, zvlast z cesty zpatky :-) Jak to pujde, tak se je pokusim davat postupne na net, ale predpokladam, ze to zase bude prace jak na kostele.
Peta
- 15:33 28.04.2008
když mluvíš Peťo o tom ftpku, hodil bys sem prosím link a heslo nebo jinou potřebnou věc jeho zpuštění? Já jsem ho uložila tak, že už ho nemůžu najít...
Az budete mit prilezitost, hodte vy, kterych se to tyka (tj Honza, Radim a Filip), fotky na rumunsky ftpko. Jinak sneznice vysly na 1332 korun po 2x 10% a 3x 8% sleve - diky Matovi.
:Zuzka:
- 10:28 28.04.2008
To je sok tohleto. Z tak krasneho vikendu do Prahy. Aspon ze sviti slunicko a aspon ze se muzu tesit na fotky.
Jsem rad, ze vsechno vyslo jak melo. Ted jdu umejt a vratit sneznice a tim ukoncit jeden vylet. Chjo, nechci zpet do procesu. Radim: Díky za info i garazi. :-)
Tak jaký to bylo? Už se těším na vyprávění a na fotky...
Radim
- 18:36 27.04.2008
Tak hlasim, ze jsem uspesne dojel. Diky vsem za super vikend, moc jsem si to uzil. Doufam, ze i vy dorazite v pohode. Fotky se pokusim dodat co nejdrive. Ted jdu na koncert a tam pravepodobne umru :o). Pokud se to stane, tak tem, co dluzim penize se omlouvam a jinak zitra napisu, jak to vyrovname :).
lezi mi na posteli krasna hromadka veci a tedka jsem si vzpomnel,ze mam krosnu v posteli...:) takze supr..:))
Radim
- 17:07 23.04.2008
Zuzka: Jojo chapu, ja taky radsi balim az v den odjezdu, byva to lepsi :D (clovek ma lehci batoh). Jen si vzpomente, kdo mel v Rumunsku nejlehci..(dokud ste mu nenalozili dalsi 2l vody :D)