Diskuse Diskuse

Tomáš  - 20:08 20.04.2008

Jste ochmelkove a navic jeste ozralove...
Jestli mi jeste nekdy bude banda volu psat hromadny prudici sms, tak pujdete vsichni do ignoru!!!
Petr  - 17:06 20.04.2008

Jelikoz mi nejde udelat odkaz na primo tyhle stranky, resp me nejak neposloucha edit, tak slibovane nize naleznete v sekci Ostatni - Planovani - Zapadni Tatry 2008.
Petr  - 17:01 20.04.2008

Tak jak jsem slibil, tak cinim a tady mate naskenovanou verzi naseho elaboratu. Nevim proc, ale pripomina mi to Rumunsko. :-)
Petr  - 16:58 20.04.2008

Pavel  - 11:09 19.04.2008

ja mel jit teoreticky hrat frisbee s kamaradkou,ale nejak se to v ty hospe protahlo..ale aspon jsem si zahazel frisbee v metru :) Az nas vyhodili. :))
Jinak to ze jsem ti psal o tom nejak nevim. Asi sem chtel mit prehled,jestli tam nemas nejakou cuchtu na kterou bych mel zarlit :))))

Jo jinak,mam info o tve rodine..kamoska dela na teologicky s tvym bratrem :) Tak jsem si ji vyslechnul a vim o nem tedka vsechno:)))
Honza  - 7:55 19.04.2008

Že ti není stydno, ty ožralo jeden ožralý :-D Ale díky za večerní informativní sms; jsem rád, že mi jako partner dáváš o sobě vědět a já pak mohu s klidem usínat bez trápení myšlenek, jestli mi náhosou nezahejbáš s nějakým blbounem nejapným :-D
No nic, jdu do práce. Zdařbůh! :-)
Pavel  - 6:10 19.04.2008

a jsem prvni :) jupi i kdyz radsi bych spal;-)
Pavel  - 1:44 19.04.2008

Dobre rano,
tak vstavat a cvicit:) a jinak piti je metla lidstva:)
tak hura spat:)
Pavel  - 9:15 18.04.2008

S tim Vietnamem si mi pripomnel moji oblibenou bitvu : Cim vlastne zacla intervence am. vojaku ve Vietnamu

Bitva u Dien Bien Phu byla bitva mezi francouzskými koloniálními vojsky v Indocíne na jedné strane a silami komunistického Vietminhu, podporovanych Sovetským svazem a komunistickou Cínou na strane druhe. Bitva skončila velkym triumfem pro Vietnamce, kteri si vybojovali svoji svobodu.

Trvání:13. března - 7. května, 1954

SIla Francouzu: 18000
Sila Vietnamu: 48000 mužů + 15000 logistická podpora

ztraty Francouzu 7 tisic mrtvych 10 tisic zajatych..
ztraty Vietnamcu 8 tisic a 15 tisic zranenych :)

Proc Francouzi neuspeli:novacci,neschopnost generalniho stabu,spatna organizace..i kdyz meli vyhodu lepsi techniky a toho,ze se branili.

O co se bojovalo..o LETISTE..ktere Francouzi nedokazali vyuzit jako velkou vyhodu,jak pro podporu ci pripadnou evakuaci stabu

Pokud se ptate,proc to sem davam..tak jsem to sem dal jako historickou perlicku..protoze historii miluju,ale hodne lidi ani nevi.. nejznamejsi datumy,kdo nezna vyznamne bitvy,ktere hybaly svetem..neni pro me clovekem :)

Jinak do fronty s Honzou muzu jit ja..:) nafouknu svoji podobiznu a muze tam s nim stat cely den :)
Honza  - 7:13 18.04.2008

Víme vše, totiž, že nevíme nic :-)
Petr  - 19:30 17.04.2008

Tady nikdy nic neni jasny :-)
Jinak v utery se jen kupujou listky. Jinak ty predstaveni jsou pak v tom poradi nedele, utery, ctvrtek. Tak snad vyjde hned prvni.
Klára  - 18:10 17.04.2008

Ahaa... takže sem špatně pochopila to, že je to úterý :) Paráda... tak v tom případě, kdyby tam bylo něco v neděli, tak by to bylo supr :)
Zuzka  - 16:27 17.04.2008

Klari, ted Ti nerozumim. Jak to myslis termin? Jde-li o cimrmany, termin se dozvi az ten clovicek, co bude u pokladny kupovat. Takze jestli chces jit, tak s Tebou pocitame a taky s tim, ze muzes treba jen vikendova predstaveni.
Klárka  - 15:26 17.04.2008

Chjo, proč vždycky musí být v tak hloupým termínu (čtěte jako, že už nemůžu zapect další středu v týdnu..)

Takže vám jen popřeju, ať si to moc užijete a budu tajně doufat, že jednou to vyjde..

A koukam, jak se máte všichni rádi, to je tak krásné... ;-)
Honza  - 12:48 17.04.2008

Taky jsi byl dneska ve škole? Abych předešel možným problémům se zápočtem, musel jsem jít do školy na 8.30 :-)
Za chvíli odcházím na další přednášku - Kapitoly z církevního užitého umění. A protože je doktor všeznalý a látku probírá skutečně od základů, tímto způsobem minule konečně dokončil povídání o tání ledovců v Evropě před 10 000 lety a zmínil se o bohaté květeně 20 km severně od Berlína, která je z kunsthistorického hlediska velice zajímavá... :-) Dneska se snad dostaneme ke kapitole mineralogie :-D A na konci semestru probereme jeden pektorál a tím to zhasne :-D
Takže zdar...
Petr  - 12:40 17.04.2008

Tomas: To ti tak verim! uplne z toho cisi hnusna vypocitavost :-)))
Jinak zatim asi chybi nekdo do dvojice k Honzovi na odpoledni frontu (tam je cas dle cisla).

Jo, Tatry... mam nejakou podivnou tatranskou nemoc :-) Uz jsme na tom zacal makat, dneska jsme si odsedel cviko z zivotka, abych mel pristi tyden cisty stit.
Zuzka  - 12:19 17.04.2008

Tome diky za nabidku, takze to vypada, ze listky by opatrit sly. Bude nas zase hafo - tohleto spiskal Ondra s Ditou (mozna si je pamatujete z minuleho divadla) a taky nejsou sami dva;)

Boze lidi, jak ja se tesim do Tater! No nic, zatim se mejte hezky.
Tomáš  - 8:55 17.04.2008

Jeste jednou krasne rano vsem.

Koukam, ze se tu rozjela docela hezka debata.
Cimrmani: Rozhodne pujdu. Ani na jedne hre, nize jmenovane, jsem nebyl, tudiz velice rad pujdu na cokoliv. Co se tyce fronty, tak tam bych rad pomohl - staci rici v kolik hodin. Doufam, ze to zrovna bude mimo cviko :))

Zuzko:Koukam, ze jsi se hezky rozvasnila, tak doufam, ze se Petr jeste nekdy toho organizovani ujme ;)

Petre, nic si z toho nedelej, my te mame stejne radi! :)

Honza a Pavel: Jak krasne se to posloucha. Kdybych vas neznal, tak bych rekl, ze mate nejake nevyrizene ucty.

A tedka vsichni vstavat a cvicit!! (resp. pozdeji i pracovat)
Honza  - 6:48 17.04.2008

Tak mne budeš mít na svědomí, nebudeš pak moci usnout, že jsi mi způsobil takové neštěstí. A potom to nevydržíš, vezmeš si žebřík a vyrazíš na poslední cestu :-)
Pavel  - 0:20 17.04.2008

klidek dedo ,nebo ti praskne cevka a zas tam bude bordel a kdo to ma uklizet pak :)