Diskuse Diskuse

Honza  - 7:28 14.04.2008

Dobré ráno, sluníčko nám venku svítí, tak vstávat a cvičit, lenoši, a vykročte s chutí a pravou nohou do nového dne a týdne! Live is good :-)1
Petr: Ale mně už přišla tvoje přihláška, takže je mi líto :-D
Petr  - 1:17 14.04.2008

Tomas: Tak pak poreferujes a vitejte zpet.
Honza: Tak ja dopredu hlasim, ze se asi nezucastnim :-)
Honza  - 23:11 13.04.2008

Hehe, příští víkend můžete pracovat u mně, potřeboval bych tady v pokoji trochu uklidit a utřít prach. Dobrovolníci jsou vítáni, stravu si každý vemte s sebou, včetně hrníčku a lžíce, spacáky a karimatky jsou samozřejmostí :-D Ale blbnout tady nikdo nebude, jinak vzduchem zasviští bičík ;-)
Tomáš  - 22:47 13.04.2008

Ja jsem nahodou naprosto pricetny clovek. A sviticko stale sluni ;)

Jinak zdravim vsechny, preji krasny povikendovy nedelni vecer. S Klarkou jsme byli na vikendovce v Techonicich. Pracovali jsme, blbli jsme, tudiz za sebe mohu rici, ze jsem utahan jako kote a taky pujdu docela brzy spat. ;)

Nicmene nejakou takovouto akci doporucuji vsem.
Petr  - 12:10 11.04.2008

Maturitni sloh je irelevantni zlo :-) Jatra jsou prosty satanismus.
A Tomas je jednoduse majmo :-)
Jana  - 21:30 10.04.2008

Honza: tos nemoh vidět, tos ještě spal ;)
Honza  - 20:05 10.04.2008

Možná viděl sluníčko v nějakém baneru na seznamu.cz :-))
Pavel  - 19:37 10.04.2008

Mno asi si to slunicko vytvoril na kompu a nebo se koukal do nejakyho Cedoka jinak nevim,kde nasel sluniko :) Ale mozna rano bylo hezky,ale prospal jsem to :))
Honza  - 18:59 10.04.2008

Hm, sloh. To zní stejně hnusně jako játra :-D Konečně to někdo snědl a nemusím se na to v kuchyni dívat...
Tomáš: Člověče, kde jsi to sluníčko viděl? :-)
Jana  - 15:05 10.04.2008

Z celého předmětu zvaného český jazyk a literatura mám slohy nejraději, pak ještě docela korekturu textů... Zato bych se po celý zbytek života obešla bez rozboru literárních děl.

Mi povídej o krásnym dnu. Vyrazily jsme se spolužačkou na Petřín (opalovat se a tak podobně), ale než jsme tam dorazily, tak se zatáhlo, takže jsem jela tak akorát domů.

Honza: ble, játra... A ještě je to napsaný tučně :-/ ... :D
Tomáš  - 13:37 10.04.2008

Ja jsem tez rad, ze uz jsem z toho pryc. Slohy nechci ani videt. Doufam,ze uz zadny nebudu muset kdy psat. :)

Jinak dneska je naprosto krasny den. Sviticko sluni, ptackove zpivaji... parada ;)
Pavel  - 15:30 09.04.2008

zadna skoda:) Stejne do skoly uz nic nemam,respektive nic nedelam :)
Honza  - 11:50 09.04.2008

Pavel: Obávám se, Pavle, že po tomto příspěvku ti bratříček žádnou slohovku nenapíše, ale pošle tě do širých luhů a hájů, kde potkáš mně a odtud tě přepošlu k šípku a při cestě k šípku tě nakopne hroch :-D
Pavel  - 7:55 09.04.2008

Hm,pekne:) Asi bych si vybral otazku s nahradnim tematem ;-)
Jinak na Petra bych se moc nespolehal,kdyz jsem mu daval ukoly se Spanelstinou ze ktere ma statnici,vzdy jsem dostal 4- a byl jsem pololeti diky Petrovym ukolum na vyhazov:)) Pak kdyz jsem si je zacal delat sam,mel jsem trojky:))
I kdyz slohy trosku umi..ale nedostane se dal,nez Eva mele maso a s tim uz clovek moc neochromi na stredni a dal :)
Zuzka  - 23:49 08.04.2008

Uff. Jak slysim o psani slohu, je mi zle. Jsem rada, ze tohle mam za sebou...hmm a hrozilo-li by mi neco podobneho, mam na to Petra, ze ;)(koukam, ze je mi dobry ke spouste veci:))
Klára :)  - 22:22 08.04.2008

Mno byl tam jeden dopis pro TGM na téma významné roky s 8 na konci (jak překvapivé a nápadité), Pak citát od Seneci "I samému císaři, kterému je dovoleno vše, není právě proto mnohé dovoleno." to je jasná úvaha, Pak Magna Cavista, magna soliduto. (latináři jistě rádi přeloží ;-) ) a pak moje téma Technika a já, jak mě technika doběhla, předběhla, jak jí nadbíám, ale nikdy nedoženu - volný slohový útvar.. Tak sem to pojala dopisoidně :D A je fakt, že když sem to viděla, tak nad tim dopisem pro TGM sem akorát zalapala po dechu a odkudsi za zadu se ozvalo tiché: "A sem v hajzlu." :)
Jana  - 21:41 08.04.2008

Taky by mě zajímalo téma, protože když jsem slyšela ty témata u nás, jen jsem se osypala...
Honza  - 20:28 08.04.2008

Vždyť jsem to říkal, že je to komedie :-D A jaké jsi měla téma?
Klára :)  - 18:56 08.04.2008

tak se už mohu přidat na stranu těch, kteří maturitní písemku považují za komedii, alespoň u nás to tak bylo.. Najdřív se na dvakrát vypisovala hlavička, protože učitelka byla trubka, pak nás tam permanentně přesazovali, protože sme seděli moc blízko u sebe podle témat.. Mno bylo to krásné a ty témata.. to byla taky nádhera :D

Takže děkuji všem za držení palců a tak, myslim že to dost pomohlo a na lavici mi celou dobu trůnil ten kominíček od vás :)
Pavel  - 14:38 08.04.2008

To je pravda,bylo krasnych 34 stupnu..v mistnosti byl vzduch jak v Mathausenu..a kdyz se mi rozsypaly tuzky s tahakama po zemi,tak jsem byl na rucnik:) A to den pred maturitou jsem neumel vubec anglictinu,zlaty tahaky :)) Ale nejak se to prezilo.
A vecer uz se bumbalo a pak sem 2 hodiny jezdil metrem,protoze jsem nemohl pochopit tabule a kudy to jede na Pankrac:)