Diskuse Diskuse

Petr  - 12:10 11.04.2008

Maturitni sloh je irelevantni zlo :-) Jatra jsou prosty satanismus.
A Tomas je jednoduse majmo :-)
Jana  - 21:30 10.04.2008

Honza: tos nemoh vidět, tos ještě spal ;)
Honza  - 20:05 10.04.2008

Možná viděl sluníčko v nějakém baneru na seznamu.cz :-))
Pavel  - 19:37 10.04.2008

Mno asi si to slunicko vytvoril na kompu a nebo se koukal do nejakyho Cedoka jinak nevim,kde nasel sluniko :) Ale mozna rano bylo hezky,ale prospal jsem to :))
Honza  - 18:59 10.04.2008

Hm, sloh. To zní stejně hnusně jako játra :-D Konečně to někdo snědl a nemusím se na to v kuchyni dívat...
Tomáš: Člověče, kde jsi to sluníčko viděl? :-)
Jana  - 15:05 10.04.2008

Z celého předmětu zvaného český jazyk a literatura mám slohy nejraději, pak ještě docela korekturu textů... Zato bych se po celý zbytek života obešla bez rozboru literárních děl.

Mi povídej o krásnym dnu. Vyrazily jsme se spolužačkou na Petřín (opalovat se a tak podobně), ale než jsme tam dorazily, tak se zatáhlo, takže jsem jela tak akorát domů.

Honza: ble, játra... A ještě je to napsaný tučně :-/ ... :D
Tomáš  - 13:37 10.04.2008

Ja jsem tez rad, ze uz jsem z toho pryc. Slohy nechci ani videt. Doufam,ze uz zadny nebudu muset kdy psat. :)

Jinak dneska je naprosto krasny den. Sviticko sluni, ptackove zpivaji... parada ;)
Pavel  - 15:30 09.04.2008

zadna skoda:) Stejne do skoly uz nic nemam,respektive nic nedelam :)
Honza  - 11:50 09.04.2008

Pavel: Obávám se, Pavle, že po tomto příspěvku ti bratříček žádnou slohovku nenapíše, ale pošle tě do širých luhů a hájů, kde potkáš mně a odtud tě přepošlu k šípku a při cestě k šípku tě nakopne hroch :-D
Pavel  - 7:55 09.04.2008

Hm,pekne:) Asi bych si vybral otazku s nahradnim tematem ;-)
Jinak na Petra bych se moc nespolehal,kdyz jsem mu daval ukoly se Spanelstinou ze ktere ma statnici,vzdy jsem dostal 4- a byl jsem pololeti diky Petrovym ukolum na vyhazov:)) Pak kdyz jsem si je zacal delat sam,mel jsem trojky:))
I kdyz slohy trosku umi..ale nedostane se dal,nez Eva mele maso a s tim uz clovek moc neochromi na stredni a dal :)
Zuzka  - 23:49 08.04.2008

Uff. Jak slysim o psani slohu, je mi zle. Jsem rada, ze tohle mam za sebou...hmm a hrozilo-li by mi neco podobneho, mam na to Petra, ze ;)(koukam, ze je mi dobry ke spouste veci:))
Klára :)  - 22:22 08.04.2008

Mno byl tam jeden dopis pro TGM na téma významné roky s 8 na konci (jak překvapivé a nápadité), Pak citát od Seneci "I samému císaři, kterému je dovoleno vše, není právě proto mnohé dovoleno." to je jasná úvaha, Pak Magna Cavista, magna soliduto. (latináři jistě rádi přeloží ;-) ) a pak moje téma Technika a já, jak mě technika doběhla, předběhla, jak jí nadbíám, ale nikdy nedoženu - volný slohový útvar.. Tak sem to pojala dopisoidně :D A je fakt, že když sem to viděla, tak nad tim dopisem pro TGM sem akorát zalapala po dechu a odkudsi za zadu se ozvalo tiché: "A sem v hajzlu." :)
Jana  - 21:41 08.04.2008

Taky by mě zajímalo téma, protože když jsem slyšela ty témata u nás, jen jsem se osypala...
Honza  - 20:28 08.04.2008

Vždyť jsem to říkal, že je to komedie :-D A jaké jsi měla téma?
Klára :)  - 18:56 08.04.2008

tak se už mohu přidat na stranu těch, kteří maturitní písemku považují za komedii, alespoň u nás to tak bylo.. Najdřív se na dvakrát vypisovala hlavička, protože učitelka byla trubka, pak nás tam permanentně přesazovali, protože sme seděli moc blízko u sebe podle témat.. Mno bylo to krásné a ty témata.. to byla taky nádhera :D

Takže děkuji všem za držení palců a tak, myslim že to dost pomohlo a na lavici mi celou dobu trůnil ten kominíček od vás :)
Pavel  - 14:38 08.04.2008

To je pravda,bylo krasnych 34 stupnu..v mistnosti byl vzduch jak v Mathausenu..a kdyz se mi rozsypaly tuzky s tahakama po zemi,tak jsem byl na rucnik:) A to den pred maturitou jsem neumel vubec anglictinu,zlaty tahaky :)) Ale nejak se to prezilo.
A vecer uz se bumbalo a pak sem 2 hodiny jezdil metrem,protoze jsem nemohl pochopit tabule a kudy to jede na Pankrac:)
Honza  - 13:51 08.04.2008

Není to náhodou nějaká urážka? :-D
My jsme žili před maturitou klidným životem, nic nás nestresovalo, příprava probíhala bez emocí a maturitní zkoušky samotné jsme zvládli bez jediné kapky potu :-) (kromě Pavla, který si po zkoušce musel koupit nový oblek) :-D
Tomáš  - 8:14 08.04.2008

No ono je to logicke, kdyz uz to clovek jednou udelal a vi, ze to nikdy nemusi opakovat znova, tak je to sranda. Ale abych rekl pravdu, tak ani ustni ani pisemnou uz bych si znova dat nechtel.

Takove mnozstvi hovadin, co jsem se musel naucit, to bylo neskutecny. :(

Ale abych nezapomnel - Klarko, hodne stesti!
Zuzka  - 1:30 08.04.2008

Klari, uz asi nestihnu poprat klidne nervy, tak snad jen doufat, ze Ti sedlo tema. Na reci o lacinych komediich nehled, oni byli jiste taky v te dobe vystresovani a tedka hazou ramena. Cili hodne stesticka, at je to v pohode!
Petr  - 23:09 07.04.2008

Honza: No salát, spíš to připomínalo humus :-) Tak moc jsme to chtěl napsat dobře, až jsme to uplne zesalátil :-)