Diskuse Diskuse

Honza  - 0:18 17.04.2008

Tě přerazím berlí! Ty nevychovanej spratku! Ta dnešní mládež nemá vůbec vychování :-D
Pavel  - 0:08 17.04.2008

njn,az Te priste uvidim,tak Te pustim sednout v autobuse,aby si se nahodou nesvalil k zemi starim :)
Honza  - 23:58 16.04.2008

Pavel: Jsi mladší, mohu si dovolit ti tykat, máš smůlu :-D
Pavel  - 23:43 16.04.2008

hm,kdybych ho chtel cutnout,tak bych musel pro boty do skrine,preci si neuspinim nohy o takovej bordel,ze?:) A pak bych si musel umyt i nohu :)

Ad Honza:netykejte mi mlady pane;--)
Zuzka  - 23:39 16.04.2008

Hmmmm, tak tohle uz si asi nevyzehlim. Ale on Petrik vi, za co to ma:p
Zuzka  - 23:37 16.04.2008

Honza LOL
Pavel tak mozna mu jen dosel dech, treba by mensi herda do zad pomohla...Ale ne, aspon ho nemusim furt poslouchat. Ono je to nekdy az unavne, chodit s tak ukecanym clovekem. Tak ho jeste chvili nech, jo?
Honza  - 23:31 16.04.2008

Uraženost je ztráta času, protože to stejně za chvilku přejde a člověk, dnes konkrétně Petr, ještě rád se začne znovu bavit :-)
Já nevím, půjdu ho snad najít a řeknu mu: Ten cit tě šlechtí, milý Petře, ale setrvávat v zaryté uraženosti je nemožné :-D
Vemte si příklad ze mne. Jednou vám takhle přijdu domů a bratr je uražený. A vidíte, jindy jsem přišel znovu domů a byl jsem uražený já. Takže jsme spolu čtrnáct dní nemluvili :-)

Pavel: Šmejde :-)
Pavel  - 23:25 16.04.2008

Ja toho pana ,co se s tebou nebavi,muzu nakopnout,chces?:)

Ad Honza: mno s tou laskou k tobe to tak nehori :) A zit bez tebe bych taky dokazal,ale musim uznat,ze bych nemel svuj obvykly terc posmechu :)
Zuzka  - 23:19 16.04.2008

... se se mnou prestal bavit...
Netusim proc.
Honza  - 23:13 16.04.2008

Ou, je-li to tak, pak každá ze zmíněných her stojí za návštěvu, čili jsem zvědavý, na co půjdeme :-)

Jů, Tutý mě zradilo a jde spát s mámou, zrádkyně jedna! Za trest jí ukryju hračku :-)

Pavel: Ale no tak. Sám v hloubi duše víš, že mne máš rád a že bez mé přítomnosti by tvá existence pozbyla smyslu ;-)
Petr  - 23:04 16.04.2008

Vite co jsme Vam chtel rict? NIC!

Ad cimrmani: Zatim se uvazuje nad souslednosti Blanik, Svestka, Zaskok v tomto poradi dle programu. Aby jsme se zavdecili vsem.
Pavel  - 23:01 16.04.2008

nesnasim fronty..poslu za sebe Honzika :)))
Ad free Tibet..jo to sedi :D
Ad honza : hajzliku :)
Honza  - 22:59 16.04.2008

Cimrmani! Yes! Ale doporučuji vyloučit Afriku, tam už někteří z nás byli :-)
Zuzka  - 22:42 16.04.2008

..se jiste sam (urazene) ozve :p
Zuzka  - 22:39 16.04.2008

Jak jiz titulek napovida, mame tady dalsi ranni vstavani, dalsi mrznuti ve fronte na ulici, kdy si vas kolemjdouci nechapave prohlizeji a foti...Ano mame tu dalsi Cimrmany. Kdy? Pristi utery A opravdu rano? Ne, stacilo by odpoledne;)
Cili, kdo chcete na Cimrmany, hlaste se. Rano muzem do fronty my s Petrem, odpoledne je ovsem s nami problem.

A jak titulek napovida II, jde tu o cestovani. Cili schazi-li nekomu dalsi podrobnejsi info ohledne Tater, staci nahlasit tomu panovi, co nepremysli ale organizuje, sveho mailika (to je asi nejspis pro Janu, Lucku, ..dalsi jine zajemce)
Petr  - 22:35 16.04.2008

Free Tibet.
Honza  - 21:46 16.04.2008

Pavel: Pokud budu objednávat dvě Korejky, tak jedině sobě a nikomu dalšímu :-)
Petr: Co tady budu s tím nemakačenkem dělat? Jen si tam bratříčka nech. Raději tři Korejky, než jednoho Pavla ;-)
Tomáš: Hehe, závidíš, co? :-D
Zuzka: Být na tvém místě, tak Petrovi utrhnu hlavu (stehýnka pak nevyhazuj, možná se budou někdy hodit, on vypadá celkem libovej...) :-D

Jinak nechci provokovat, ale právě teď se mi smaží na pánvičce dvě klobásky, které za chvíli sním s čočkou :-) Mňam.
:Zuzka:  - 11:18 16.04.2008

Petr Ty mas ted v pokoji Karolinu a chces jeste dve Korejky bez bratra? Tsss, asi zacnu zarlit...:p

btw. Kaju pozdravuj
Petr  - 10:56 16.04.2008

Pavel: Ted me tu Karolina upozornila, ze dve Korejky se do jednoho pokoje s nama dvema nevejdou - tak se nejdriv odstehuj, diky (treba k Honzovi, usetrite 1 Korejku).
Mimochodem, je tu zima!
Tomáš  - 10:00 16.04.2008

Takoveto choutky si nechte nekam jinam, rozhodne to ale nepatri do teto diskuse!