Tome diky za nabidku, takze to vypada, ze listky by opatrit sly. Bude nas zase hafo - tohleto spiskal Ondra s Ditou (mozna si je pamatujete z minuleho divadla) a taky nejsou sami dva;)
Boze lidi, jak ja se tesim do Tater! No nic, zatim se mejte hezky.
Koukam, ze se tu rozjela docela hezka debata. Cimrmani: Rozhodne pujdu. Ani na jedne hre, nize jmenovane, jsem nebyl, tudiz velice rad pujdu na cokoliv. Co se tyce fronty, tak tam bych rad pomohl - staci rici v kolik hodin. Doufam, ze to zrovna bude mimo cviko :))
Zuzko:Koukam, ze jsi se hezky rozvasnila, tak doufam, ze se Petr jeste nekdy toho organizovani ujme ;)
Petre, nic si z toho nedelej, my te mame stejne radi! :)
Honza a Pavel: Jak krasne se to posloucha. Kdybych vas neznal, tak bych rekl, ze mate nejake nevyrizene ucty.
A tedka vsichni vstavat a cvicit!! (resp. pozdeji i pracovat)
Tak mne budeš mít na svědomí, nebudeš pak moci usnout, že jsi mi způsobil takové neštěstí. A potom to nevydržíš, vezmeš si žebřík a vyrazíš na poslední cestu :-)
Honza LOL Pavel tak mozna mu jen dosel dech, treba by mensi herda do zad pomohla...Ale ne, aspon ho nemusim furt poslouchat. Ono je to nekdy az unavne, chodit s tak ukecanym clovekem. Tak ho jeste chvili nech, jo?
Uraženost je ztráta času, protože to stejně za chvilku přejde a člověk, dnes konkrétně Petr, ještě rád se začne znovu bavit :-) Já nevím, půjdu ho snad najít a řeknu mu: Ten cit tě šlechtí, milý Petře, ale setrvávat v zaryté uraženosti je nemožné :-D Vemte si příklad ze mne. Jednou vám takhle přijdu domů a bratr je uražený. A vidíte, jindy jsem přišel znovu domů a byl jsem uražený já. Takže jsme spolu čtrnáct dní nemluvili :-)
Jak jiz titulek napovida, mame tady dalsi ranni vstavani, dalsi mrznuti ve fronte na ulici, kdy si vas kolemjdouci nechapave prohlizeji a foti...Ano mame tu dalsi Cimrmany. Kdy? Pristi utery A opravdu rano? Ne, stacilo by odpoledne;) Cili, kdo chcete na Cimrmany, hlaste se. Rano muzem do fronty my s Petrem, odpoledne je ovsem s nami problem.
A jak titulek napovida II, jde tu o cestovani. Cili schazi-li nekomu dalsi podrobnejsi info ohledne Tater, staci nahlasit tomu panovi, co nepremysli ale organizuje, sveho mailika (to je asi nejspis pro Janu, Lucku, ..dalsi jine zajemce)
Boze lidi, jak ja se tesim do Tater! No nic, zatim se mejte hezky.