Diskuse Diskuse

Pavel  - 8:08 16.04.2008

Hele,kdyz uz budes objednavat ty Korejky,tak mi prosim objednej 2,pokud mozno..a nemyty :D
Honza  - 7:39 16.04.2008

Mám málo času, takže budu stručný.
Ad děti: Plánuji adoptovat 18 letou Korejku :-D Bude se jmenovat Lee-Mi Chang Zbelová
Achjo, dneska to venku vypadá na chladné počasí, takže v ktdl zase bez obleku, škoda :-)
Pavel  - 23:34 15.04.2008

Ad deti: Mno dneska jsem cetl clanek v novinach,ze dite stoji 2,5 Mega:) to je docela dost..kdyz si to prirovnam,tak je to krasny 2+1 :)) kdybych mel nahodou trojcata,tak to bych najednou prodelal vilku s autakem :)
Ale jinak souhlasim s Tomasem,dite mi do 50 nesmi pres prah:) To totiz budu mit "kyblickovej" mejdan ;-)
Petr  - 23:17 15.04.2008

Tomas: V podstate jsi rekl vsechno, co jsem chtel rict ja :-)
Pavel: V podstate jsi rekl vsechno, co jsem cekal, ze reknes :-)
Pavel  - 23:14 15.04.2008

Kazdej si voli svoji cestu a musim uznat,ze s "kyblem" se mi jeste dlouho libit bude..;-))
At si kazdej uzna za vhodny,kdo kdy "kybl" sunda,ale musim uznat,ze s "kyblem" je mene starosti a vice zabavy dle meho nazoru:) Ale muze to mit i nejaka pozitiva bez "kyblu",abych byl objektivni ;-)

Tomáš  - 23:09 15.04.2008

Petre, to je holt smula. Ja napriklad dneska 2x zmokl - pri ceste do skoly a pri ceste ze skoly. Takze me to dosti rozmrzelo.
Tomáš  - 23:09 15.04.2008

Inu, Zuzko, my jsme ten kybl jiz davno sundali - obrazne receno - jiz jsme tedy dospeli. :)

Jestli mas ale na mysli, ze bychom v ramci toho dospivani meli privest na svet i nejakeho toho caparta, tak to tedy prrr. To si ten kybl jeste nejaky ten rok necham.
Zuzka  - 22:47 15.04.2008

Mam chut se zeptat - a co vy kamaradi? Kdy vy sundate ten kybl z hlavy? Ale je to dost nevhodne, zvlast kdyz tim nahravam na smec....
Petr  - 22:41 15.04.2008

...potrebuju ven.
Btw: Prestal jsem zase chodit jen v tricku :-( Smutne, ze?

Ad Noup: Ted jsme si teprve vsim, ze diskuse se rozrostla (to OUT v poslendi me zmatlo a ani jsme to necetl). Tak to je vec. Musim mu napsat.
Jinak si myslim, ze mu to vyhovuje. Alespon co jsem pochopil, kdyz jsme ho videli naposled. Hold nemuzes celej zivot travit ozralej s kyblem na hlave.
Pavel  - 22:02 15.04.2008

Noupovi by se melo spise kondolovat:) vlastne uz ma mladi v... :) Njn,je to chudak :)
Honza  - 20:50 15.04.2008

Ale ta parta lidí se už přihlásila ke mně, takže máš holt, Tomášku, smůlu. Pracovat se bude a pojedeš na Pankrác :-D Proč si mám uklízet doma sám, když mohou uklízet za mne ostatní, že?

Noupovi bychom měli nějak hromadně gratulovat ;-)
Tomáš  - 20:36 15.04.2008

Tak mas holt, Honziku, smulu. U tebe se pracovat nebude. To radeji pojedu s partou lidi nekam ven ;)) Ale nebud smutny, nakonec si muzes doma uklidit sam, ze?

Pavel: Safra, takze uz druhe ditko se mu narodilo. To je parada. Skoda, ze jej na netu nevidim, bych mu taky pogratuloval.
Ale pravda, uz si toho moc neuzije. I kdyz lepe receno - uzije si toho az az. Kalby to ale nebudou. :)
Pavel  - 18:30 15.04.2008

Mno za 350 bych ti mozna vytrel zachod,ale tvoji hlavou.

A propo ZPRAVA DNE:..
rano jsem kecal s Noupikem a uz se mu narodila chobotnicka
citace: 9.4.se nám narodila císařem
2.slečna,Eliana Helena Hlávková 52cm a 3880gr,už jsme doma:)

tak jsem mu pogratuloval a oznamil,ze uz je proste v haji a uz zadny kybelni show nebudou :)
Jana  - 18:08 15.04.2008

Honza: no tyyyy jo, ani nevíš, jak ráda bych přišla, ale bohužel jsem celý víkend v práci... :D
Honza  - 12:59 15.04.2008

Za 350,- tě nechám vydrhnout WC, ale musí potom zářit čistotou jako v reklamě na Domestos :-)
Pavel  - 8:47 14.04.2008

Honziku: ja se hlasim dobrovolne a rad...ale chci 350,. Kc na hodinu,stravu,osaceni, zaplatit dane,vodny a stocny a jeste stravenky do hospody..pak ti to tam uklidim :) a Dokonce Te pozdravim u vchodu :)

Mno,ale neco jsem si z toho tvyho ranniho prispveku vzal,jdu do posilky:)Ale az se trochu probudim ;-)
Honza  - 7:28 14.04.2008

Dobré ráno, sluníčko nám venku svítí, tak vstávat a cvičit, lenoši, a vykročte s chutí a pravou nohou do nového dne a týdne! Live is good :-)1
Petr: Ale mně už přišla tvoje přihláška, takže je mi líto :-D
Petr  - 1:17 14.04.2008

Tomas: Tak pak poreferujes a vitejte zpet.
Honza: Tak ja dopredu hlasim, ze se asi nezucastnim :-)
Honza  - 23:11 13.04.2008

Hehe, příští víkend můžete pracovat u mně, potřeboval bych tady v pokoji trochu uklidit a utřít prach. Dobrovolníci jsou vítáni, stravu si každý vemte s sebou, včetně hrníčku a lžíce, spacáky a karimatky jsou samozřejmostí :-D Ale blbnout tady nikdo nebude, jinak vzduchem zasviští bičík ;-)
Tomáš  - 22:47 13.04.2008

Ja jsem nahodou naprosto pricetny clovek. A sviticko stale sluni ;)

Jinak zdravim vsechny, preji krasny povikendovy nedelni vecer. S Klarkou jsme byli na vikendovce v Techonicich. Pracovali jsme, blbli jsme, tudiz za sebe mohu rici, ze jsem utahan jako kote a taky pujdu docela brzy spat. ;)

Nicmene nejakou takovouto akci doporucuji vsem.