Mám málo času, takže budu stručný. Ad děti: Plánuji adoptovat 18 letou Korejku :-D Bude se jmenovat Lee-Mi Chang Zbelová Achjo, dneska to venku vypadá na chladné počasí, takže v ktdl zase bez obleku, škoda :-)
Ad deti: Mno dneska jsem cetl clanek v novinach,ze dite stoji 2,5 Mega:) to je docela dost..kdyz si to prirovnam,tak je to krasny 2+1 :)) kdybych mel nahodou trojcata,tak to bych najednou prodelal vilku s autakem :) Ale jinak souhlasim s Tomasem,dite mi do 50 nesmi pres prah:) To totiz budu mit "kyblickovej" mejdan ;-)
Kazdej si voli svoji cestu a musim uznat,ze s "kyblem" se mi jeste dlouho libit bude..;-)) At si kazdej uzna za vhodny,kdo kdy "kybl" sunda,ale musim uznat,ze s "kyblem" je mene starosti a vice zabavy dle meho nazoru:) Ale muze to mit i nejaka pozitiva bez "kyblu",abych byl objektivni ;-)
Inu, Zuzko, my jsme ten kybl jiz davno sundali - obrazne receno - jiz jsme tedy dospeli. :)
Jestli mas ale na mysli, ze bychom v ramci toho dospivani meli privest na svet i nejakeho toho caparta, tak to tedy prrr. To si ten kybl jeste nejaky ten rok necham.
...potrebuju ven. Btw: Prestal jsem zase chodit jen v tricku :-( Smutne, ze?
Ad Noup: Ted jsme si teprve vsim, ze diskuse se rozrostla (to OUT v poslendi me zmatlo a ani jsme to necetl). Tak to je vec. Musim mu napsat. Jinak si myslim, ze mu to vyhovuje. Alespon co jsem pochopil, kdyz jsme ho videli naposled. Hold nemuzes celej zivot travit ozralej s kyblem na hlave.
Ale ta parta lidí se už přihlásila ke mně, takže máš holt, Tomášku, smůlu. Pracovat se bude a pojedeš na Pankrác :-D Proč si mám uklízet doma sám, když mohou uklízet za mne ostatní, že?
Tak mas holt, Honziku, smulu. U tebe se pracovat nebude. To radeji pojedu s partou lidi nekam ven ;)) Ale nebud smutny, nakonec si muzes doma uklidit sam, ze?
Pavel: Safra, takze uz druhe ditko se mu narodilo. To je parada. Skoda, ze jej na netu nevidim, bych mu taky pogratuloval. Ale pravda, uz si toho moc neuzije. I kdyz lepe receno - uzije si toho az az. Kalby to ale nebudou. :)
Mno za 350 bych ti mozna vytrel zachod,ale tvoji hlavou.
A propo ZPRAVA DNE:.. rano jsem kecal s Noupikem a uz se mu narodila chobotnicka citace: 9.4.se nám narodila císařem 2.slečna,Eliana Helena Hlávková 52cm a 3880gr,už jsme doma:)
tak jsem mu pogratuloval a oznamil,ze uz je proste v haji a uz zadny kybelni show nebudou :)
Honziku: ja se hlasim dobrovolne a rad...ale chci 350,. Kc na hodinu,stravu,osaceni, zaplatit dane,vodny a stocny a jeste stravenky do hospody..pak ti to tam uklidim :) a Dokonce Te pozdravim u vchodu :)
Mno,ale neco jsem si z toho tvyho ranniho prispveku vzal,jdu do posilky:)Ale az se trochu probudim ;-)
Dobré ráno, sluníčko nám venku svítí, tak vstávat a cvičit, lenoši, a vykročte s chutí a pravou nohou do nového dne a týdne! Live is good :-)1 Petr: Ale mně už přišla tvoje přihláška, takže je mi líto :-D ___________________ 1 ironie :-)
Hehe, příští víkend můžete pracovat u mně, potřeboval bych tady v pokoji trochu uklidit a utřít prach. Dobrovolníci jsou vítáni, stravu si každý vemte s sebou, včetně hrníčku a lžíce, spacáky a karimatky jsou samozřejmostí :-D Ale blbnout tady nikdo nebude, jinak vzduchem zasviští bičík ;-)
Ja jsem nahodou naprosto pricetny clovek. A sviticko stale sluni ;)
Jinak zdravim vsechny, preji krasny povikendovy nedelni vecer. S Klarkou jsme byli na vikendovce v Techonicich. Pracovali jsme, blbli jsme, tudiz za sebe mohu rici, ze jsem utahan jako kote a taky pujdu docela brzy spat. ;)